Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Merhaba hocam, yeni gördüm mesajı. Benim plasenta arkada idi rahim büyüdükçe önde olmaya başladı. Mantığını sordum şu şekildeymiş. Plasenta sabit duruyor yerinde. Ama rahim büyüyor. Dolayısıyla yukarı doğru çıkmış gibi oluyor plasenta. Eğer plasenta rahim ağzını kapatacak şekilde değilse ilerleyen sürelerde kapatması mümkün değil dedi. İçiniz rahat olsun, insallah sapasağlam kucağınıza alacaksınız bebişinizi
İnşallah hocam şu an tam kapatmıyor kanama vs de yok şükür.detaylıda belli olur herhalde🙏🏻

O kadar haklısın ki. Ciddi düşüncesizlik olarak görüyorum ama işte insan önünü alamıyor pek çok durumda. Umarım güzelce dinlenebilirsin🥰
Aslında biraz destek görüyor olsam bu kadar zorlanmam ama tek başıma koşmak çok yordu öyle bir uyumuşum kiii 🥲 yarın ince bir temizlik beni bekliyor çok şükür atlattım neyseki 🤗

zofran,zofer,prilam dr,panto vs birsürü kullandım kullanıyorum
Canım benim ya 🥺
Çok geçmiş olsun cidden inşallah bir an önce kendini daha iyi hissedersin . Benim kuzenim de hamileliği boyunca yaşadı bu mide bulantısını son aylara doğru azaldı demişti. Bünyeden bünyeye değişiyor işte .

Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu başıma bela oldu benim evde nasıl gecirebilirim bunu ben sizde oluyor musunuz nasıl yapıyorsunuz ya 😣
Geçmiş olsun canım Benimde 1 haftadır var dut kurusu kaynatıp içiyorum sabah akşam normalde çabuk geçirirdi yavaş fayda ediyor bu sefer birde bol su içiyorum bu gun tahlil verdim doktorum ne diyecek bilmiyorum

Geçmiş olsun canım Benimde 1 haftadır var dut kurusu kaynatıp içiyorum sabah akşam normalde çabuk geçirirdi yavaş fayda ediyor bu sefer birde bol su içiyorum bu gun tahlil verdim doktorum ne diyecek bilmiyorum
Tşk ederim valla şaşırdım kaldım ya akıntı ve kasıklarda ağrı bide az idrar var ama çokmuş gibi his var sizdede böyle mi acaba

Tşk ederim valla şaşırdım kaldım ya akıntı ve kasıklarda ağrı bide az idrar var ama çokmuş gibi his var sizdede böyle mi acaba
Akıntı bende de var cnm beyaz akıntı ile beraber sulu akıntı. Hele sabahları uyanıp ayağa kalımca akıyor gidiyor çok korkutucu. Kasıklarımd ağrımda var hatta biraz bacaklarıma doğru bile iniyor. Yarın idrar tahlili istiycem yine doktorumdan bakalım çıkıcak mı.

Akıntı bende de var cnm beyaz akıntı ile beraber sulu akıntı. Hele sabahları uyanıp ayağa kalımca akıyor gidiyor çok korkutucu. Kasıklarımd ağrımda var hatta biraz bacaklarıma doğru bile iniyor. Yarın idrar tahlili istiycem yine doktorumdan bakalım çıkıcak mı.
Napcaz böyle elimden geleni yapıyorum ama yine oluyor sağ salim kucağımıza alsaydık hayırlısıyla tek duam bu 🥹

Güzel anneler ben ne güzel atlatmıştım gribi bugün yine boğazıma bir acı yapıştı inşallah ıhlamur mandalina ikilisiyle geçer gider 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Henüz hamileliğin balayı kısmına geçememek biraz üzüyor inşallah geçeriz hepimiz en kısa zamanda 🩵🥲

Kızlar merhaba geçen gittiğimde 19. haftada plesanta previa dedi doktorum bana yani plesantam rahmin girişine çok yakın ama tam kapatmıyor. 20. haftalarda yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi,peki ya çıkmazsa dedim o da o zaman sezeryan olacak dedi. Baya rahat konuştu merak etme böyle tam kapatıp doğumu iyi geçenler oldu vs vs diye.
Biliyorum araştırmamam lazım ama internette okuduğum çoğu kadının doğumu erken olmuş ama hamilelikleri kanamalı geçiyormuş.
Benim kanamam bir tek 7. haftada oldu.
Aşırı tedirgin oldum,çok kan kaybı erken doğum vs diyor.
Dua edin yukarı çıksın plesantam.
Öyle içimi dökmek istedim biraz endişelendim.
14 kasımda detaylım var.
Şimdi tetanos aşısı şeker yükleme vs çok korkuttu ya iyice zarar verirse falan diye.
Kendimi iyi hissediyorum ama bilmiyorum.
Merhaba, ben 16haftadayim bana da bugun plasenta önde ve asagida dedi doktorum, vajinal muayneyi yasakladi, yukari cikar muhtemelen dedi ama endiselendim, sizde ne gibi belirtiler vardi

Güzel anneler ben ne güzel atlatmıştım gribi bugün yine boğazıma bir acı yapıştı inşallah ıhlamur mandalina ikilisiyle geçer gider 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Henüz hamileliğin balayı kısmına geçememek biraz üzüyor inşallah geçeriz hepimiz en kısa zamanda 🩵🥲
Balayı yapamıcaz sanırım biz 🥹

Merhaba hiçbir belirtim yoktu,muayenede kontrol ederken söyledi.
Sizde belirti var mı
Ben karnim kasiliyo gibi oluyo diye gittim, onla bunun bi alakasi var mi bilmiyorum, kasilmayi ustte hissediyorum ben ama bebek asagida, alakasi yok diye dusunuyorm panille sormayi unuttum doktora, bi de öne dogru egilince bi rahatsizlik oluyo karnimda, sizde var mi?

😅😅 Bebiş doğduğunda mecbur gece senin yanında durması gerektiğini görünce ikna olacaktır. Ben de park yatak alcam sanırım oda yapmayacağım ama o daha kullanışlı geliyor kolay taşınması vs gibi özellikleri olması cezbedici
Bizim aldigimiz bu fikir olabilir size de normalde mağazada da 7300 fiyatı var siteye üyelik yapınca sepette sadece bu üründe indirim yapıyor 5800 TL ye düşüyor vade farksız taksit de yapıyor sağlam ve kullanışlı 2 kademeli bebek küçükken yukarda biraz daha büyüyünce yataginı da koyup aşağıda yatırabilirsiniz bizim hoşumuza gitti bu fiyata gayet iyi donencesi müzikli bez ıslak mendil koyma yeri var alt açma parçası ayrıca çıkıp sallanır parça oluyor vs. Ürünün reklamını yaptım resmen 😅🤭 ama araştırdım civilde bundan daha ozellikliksiz park yatak en az 9000 felan bu hem ucuz hem kullanişli bence

Eklentiler

• 1000015534.webp
    1000015534.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 23
Ben karnim kasiliyo gibi oluyo diye gittim, onla bunun bi alakasi var mi bilmiyorum, kasilmayi ustte hissediyorum ben ama bebek asagida, alakasi yok diye dusunuyorm panille sormayi unuttum doktora, bi de öne dogru egilince bi rahatsizlik oluyo karnimda, sizde var mi?
Ben doktor söylemese bir şey anlamazdım umarım yukarı çıkar ikimizinki de

Back
X