• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Sürekli bişey anlatmaya çalışıyor anlamıyorum ağlıyor bu sıralar baya sorun oldu bu eliyle de nişeyleri gösteriyor ama ne gösterdiği belli değil tek tek gösteriyorum o mu bu mu yok hepsine kafa sallıyor bom boş parmağını uzatıp ağlıyor bişeylerw ve bişeyler anlatıyor anlamıyorum sinirleniyor
Kıyamam ya sana bir şey anlatmaya çalışıyor farkındasın ve bazen anlayamıyorsun, bu durum benim de canımı sıkıyor ve üzüyor

Ateşi 38.2 oldu sanırım diş değil diş olsa 38i geçmezdi. Geçen aylarda kulak enfeksiyonu olmuştu. Galiba yine öyle oldu. Yıkarken çok zor yıkıyorum durmuyor kafasına su dökünce sağa sola döndürüyor su kaçıyor her defasında korumalık aldım ama onuda atıyor. Az daha beklicem düşmezse acile gidicem dün geceden beri ateşi yavaş yavaş artıyor.
Ne yaptınız yatıştı mı biraz?

Ateşi 38.2 oldu sanırım diş değil diş olsa 38i geçmezdi. Geçen aylarda kulak enfeksiyonu olmuştu. Galiba yine öyle oldu. Yıkarken çok zor yıkıyorum durmuyor kafasına su dökünce sağa sola döndürüyor su kaçıyor her defasında korumalık aldım ama onuda atıyor. Az daha beklicem düşmezse acile gidicem dün geceden beri ateşi yavaş yavaş artıyor.
Çok geçmiş olsun , kulaklarını bastırdığınızda rahatsızlık hissi bağırma falan oluyor mu ? ,

Babası eve yaklaşınca arıyor benim camların yere kadar babası gelince cama çıkarıyorum daha babasını değil arabasını görür görmez baba baba diye bağırıyor o kadar araba içinden babasınınkini seçiyor babası inince dahs heyecanlı bağırıyor. Tam net olarak en iyi yerinde kullandığı kelimesi baba. Çünkü en çok babası bakıyor ona oda haklı 🤣🤣
Dedesine felan dede diyor mu peki? Ya benim oğlum hatları karıştırıyor 😂 herkese baba ve anne demeye başladı

Sen sürekli düzelt alışmasın öyle . Benim kv annem diyor kızıma . İnşallah alışmaz . Nene diyor benim kv ye. Babaanne diyemiyor ama anneanneyi öğrendi . Dede bizde yok zaten . Ama benim kız , kadın erkek fark etmiyor herkese abla diyor yolda . 60 yaşında kadına bile abla diyor . Erkek çocuklarına da abla diyor .
Valla düzeltiyorum hala öğrenemedi 😂 dedelerine bana anneanne babaanne ye anne diyor Allah'tan bizede anne baba diyor 😂

Oy kıyamam çok geçmiş olsun 🙏🏻

Çok geçmiş olsun , kulaklarını bastırdığınızda rahatsızlık hissi bağırma falan oluyor mu ? ,
Hiç denemedim ama eli hep kulağına ağzına gidet zaten öyle ağrısada anlamıyorum. Yine kulak enfeksiyonu olmuş öyle zor yıkıyorum ki kulağına sürekli su gidiyor zaten durmadoğo için daha kafasını yıkamam vücudunu yıkarım babası yanımda olursa yıkıcam kafasını gerçi onunla birlikte bile yıkayamıyorux

Kızlar bebeklerimizi evde oyalayacak etkinlikler var mı yaptığınız? Ben artık baş edemiyorum bir kaç gündür dışarı çıkmak için saatlerce bağırıp ağlıyor, çizgi film açıyorum onla bile sakinleşmiyor tutturuyor aynı şey için saatlerce ağlıyor, yok mu dikkatini dağıtacağım etkinlikler felan yaşına uygun ne yapabilirim evde

1 Buyuk bantlarda yere yapıştırıyorum yapistirdigim üzerine renkli toplar koyuyorum. 2metre uzaklıkta boş kova koyuyorum.yerdeki topları alıp kova içine koytuyorum..
2. Plastik mikser içine çorapları sıkıştırıyorm tek tek çıkarma
3.pipetleri mama sandalyesine bantladim tek tek çıkarma
4. Kilitli poşet içine biraz su koyuyorum. Renkli pipet ler küçük kesiyorum kilitli poşet içine koyuyorum mama sandalyesi yapıştırıyorum oynuyor
5.1tane ayakkabi kutusu üzerine renkli top boyuna kadar kesiyorum yuvarlak. Kesilmiş kutu top uzerine koyuyorum plastik çekiçle vurur top kutu içine düşüyor.
6.1legen su olacak 1legende boş olucak sünger eline alıp suyunu alıp boş leğene içine sıkma.

Ya hiç aklıma sormak gelmedi ben bebeğimi hep yatarak emziriyoruk acaba bu kulağına zarar verir mi

1 Buyuk bantlarda yere yapıştırıyorum yapistirdigim üzerine renkli toplar koyuyorum. 2metre uzaklıkta boş kova koyuyorum.yerdeki topları alıp kova içine koytuyorum..
2. Plastik mikser içine çorapları sıkıştırıyorm tek tek çıkarma
3.pipetleri mama sandalyesine bantladim tek tek çıkarma
4. Kilitli poşet içine biraz su koyuyorum. Renkli pipet ler küçük kesiyorum kilitli poşet içine koyuyorum mama sandalyesi yapıştırıyorum oynuyor
5.1tane ayakkabi kutusu üzerine renkli top boyuna kadar kesiyorum yuvarlak. Kesilmiş kutu top uzerine koyuyorum plastik çekiçle vurur top kutu içine düşüyor.
6.1legen su olacak 1legende boş olucak sünger eline alıp suyunu alıp boş leğene içine sıkma.
Çok güzel şeyler yaptırıyosun teşekkürler deneyeceğim

Oğlum 1 yaşına kadar neredeyse hasta olmadı hiç antibiyotik kullanmaıdk ameliyat olduktan sonra bağışıklığı mı düştü bilmiyorum devamlı bişeyler oluyor kaç oldu nu antibiyotik kullanıyoruz ne yedirmek lazım acaba ayrıca bağışıklık güçlenmesi için

Oğlum 1 yaşına kadar neredeyse hasta olmadı hiç antibiyotik kullanmaıdk ameliyat olduktan sonra bağışıklığı mı düştü bilmiyorum devamlı bişeyler oluyor kaç oldu nu antibiyotik kullanıyoruz ne yedirmek lazım acaba ayrıca bağışıklık güçlenmesi için
Antibiyotikle faydalı bakterilerde öldüğü için bağışıklık düşüyor maalesef . O bakteriler hastalıklarda onarım yapıyor ama sayıları azalınca iyileşme süresi uzuyor. Ya da hastalık tekrarlıyor . Antibiyotik de şart işte bazı durumlarda ama işte zararı da oluyor . Probiyotik ve meyve sebze ile onarmak lazım bağursağı . Şu hastalanmayançocuk sayfası var ya instagramda o bağırsağı onarmak için Hindistan cevizi yağı öneriyor , bol sebze ve probiyotik diyor . Geçen gün akasya gamı diye bi bitki özü paylaştı . İyi bakteriler bu bitkiyi çok seviyormuş . Doktora da sorup bi dene istersen canım .

Antibiyotikle faydalı bakterilerde öldüğü için bağışıklık düşüyor maalesef . O bakteriler hastalıklarda onarım yapıyor ama sayıları azalınca iyileşme süresi uzuyor. Ya da hastalık tekrarlıyor . Antibiyotik de şart işte bazı durumlarda ama işte zararı da oluyor . Probiyotik ve meyve sebze ile onarmak lazım bağursağı . Şu hastalanmayançocuk sayfası var ya instagramda o bağırsağı onarmak için Hindistan cevizi yağı öneriyor , bol sebze ve probiyotik diyor . Geçen gün akasya gamı diye bi bitki özü paylaştı . İyi bakteriler bu bitkiyi çok seviyormuş . Doktora da sorup bi dene istersen canım .
Hiç duymamıştım o bitkiyi gerçi daha neler neler vardır. Vakit olacakki iyice araştırıp yapalım. Önceden bebde iyi beslenmeye çalışıyordum sütüm daha faydalıydı şimdi sütten de bişeg aldığını sanmıyorum yemesi de iyi değil o yüzden böyke hasta oldukça oluyor. Allah bebeklerimizi bizleride korusun

Bağışıklık güçlenmesi için ravla kinds mor meyveli karışım alin.gunde 1kere verin.

Back
X