2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Annemlere gelince rahat ederim dedim ama bin beter yorulup sinir oluyorum. 1 hafta oldu geleli oğlum hiç kimseyle ne oyalanıyor ne beni görmeden duruyor evde benim dışımda 3 kişi var tuvalete girince bile ağlama krizlerine giriyor üzerimden asla inmiyor sürekli parmağımdan tutup sürüklüyor sizin çocuğunuz da böyle mi benimkinde mi bir sorun var. Bahçeye indireyim dedi annem çığlık kıyamet hiç görmediği yabancı gibi davranıyor

Ya süper, ben eşime öğret diyip duruyorum hala öğretmiyor, bizim araba yoktu o yüzden baya kullanamadım nerdeyse 6 senedir araba kullanmıyorum araba aldık ona rağmen hala öğretmedi araba evin önünde boş boş duruyor 😂 eşim işe gidiyor arabayı kullanan yok acil öğrenmem lazım, hocadan öğreneyim diyorum artık eşimin öğreteceği yok, bi yandan da korkuyorum trafiğe çıkabilir miyim acaba
Canim önemli olan cesareti varsa yaparsın.ben ilk direksiyon sınavda geçtim engelli oldugumda halde otomatikli vites kullanmam gerekiyordu sinavda normal vites denk geldi kullandm geçtim.ben yaptıysam sende yaparsın. canm korkuyorum yapamam edemem deme sakın.esine bakma git ehliyet kursa yazdir.18 yasinda girdiğimde babama söylemedim cesaretimde var kursa gidip kaydı yazdırdım😂babam kızım yaparmazsin gecemezsin diyip durdu. İddaa girdik ilk sınava gecemezsem birakicam dedim babamda kazanırsa araba vericem sana dedi😇 tabi kazandım sözünde tuttu sürüyorum şimdilik.

Kızlar oğlum bugün park yataktan çıkmaya çalışırken kafa üstü düşüyordu hava da çıtçıtlıdan tutup yakaladım çok korktum çıkmaya çalışıyor artık nasıl bir önlem alabilirim
CAnm çok geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım. Oğlumda Park yatak kullanıyor daha cikamiyor.sana tavsiyem ayak ucu ferman olan varya orda girip çıksın. Başka çaresi yok

Ateşi hiç düşmedi toplam 5 kere acile gittik 2 gğn içinde. 40 derece ateşi hayatımda ilk kez birisinde gördüm. Belki 40 ı bile geçti bazen baygın gibiydi. Kulak enfeksiyonu var. Ayrıca başka bir doktora daha gittik oda influenca dedi. Bir sürü ilacımız vsr sıkıntımız yemek hiç yemiyor tek besin kaynağı emzirmem başka ağzına lokma almadı ilaç içmedi en son kustu 5. Kez acile gittik gece serum verdiler ama ateşi 40 oldupu için damarı bulamadılar elleri kolları ayakları dahil her yerini deldiler. Buldukları serum da tutmadı kolu şişti bir daha uğraş dur. Çok zor bir gündü perşembe gününden beri hiç uyumadım korkudan sabaha karşı 2 saat uyumuşum oğlum serum aldığı için ateşi düştü benimde içim rahatladı biraz o 2 saat bile çok iyi geldi. Zar zor bişeyler yedirip 2 lokma ilaç içirdim inşallah artık geçiyordur. İnfluenca ısrarcı ateş yapıyormuş bazen günlerce ateş düşmüyormuş. Ama ayrıca bir test falan yapmadılar bilmiyorum artık var mı yok mu virüs öyle kullandırdım ilacı mecbur
Çok geçmiş olsun . Çok üzüldüm inşallah çabucak iyileşir. 😥

Annemlere gelince rahat ederim dedim ama bin beter yorulup sinir oluyorum. 1 hafta oldu geleli oğlum hiç kimseyle ne oyalanıyor ne beni görmeden duruyor evde benim dışımda 3 kişi var tuvalete girince bile ağlama krizlerine giriyor üzerimden asla inmiyor sürekli parmağımdan tutup sürüklüyor sizin çocuğunuz da böyle mi benimkinde mi bir sorun var. Bahçeye indireyim dedi annem çığlık kıyamet hiç görmediği yabancı gibi davranıyor
Biz herhalde son 2-3 haftadır bu haldeyiz. Günde 1000 kere anne dediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Tek başına oyun oynayan çocuk dibimden ayrılmaz oldu. 18 ay ayrılık kaygısına vuruyorum ben. Bu dönem çok kuvvetleniyormuş 🥹

Biz herhalde son 2-3 haftadır bu haldeyiz. Günde 1000 kere anne dediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Tek başına oyun oynayan çocuk dibimden ayrılmaz oldu. 18 ay ayrılık kaygısına vuruyorum ben. Bu dönem çok kuvvetleniyormuş 🥹
Normalde de böyle aslında ama o kadar dozunu artırdı ki zaten uyku yoktu şimdi nefes alacak alanda bırakmadı yüzüm gözüm çöktü. Demek ki bu ayrılık kaygısı arttı iyice umarım bir an önce rahatlarlar

Çok küçükken yabancılama vardı az gördüğü kişilere ama şimdi daha kolay kandırılıyor, gezmeye götürüyorlar oyun oynuyorlar ikna oluyor

Canim önemli olan cesareti varsa yaparsın.ben ilk direksiyon sınavda geçtim engelli oldugumda halde otomatikli vites kullanmam gerekiyordu sinavda normal vites denk geldi kullandm geçtim.ben yaptıysam sende yaparsın. canm korkuyorum yapamam edemem deme sakın.esine bakma git ehliyet kursa yazdir.18 yasinda girdiğimde babama söylemedim cesaretimde var kursa gidip kaydı yazdırdım😂babam kızım yaparmazsin gecemezsin diyip durdu. İddaa girdik ilk sınava gecemezsem birakicam dedim babamda kazanırsa araba vericem sana dedi😇 tabi kazandım sözünde tuttu sürüyorum şimdilik.
Maşallah canım 😍 benim ehliyetim var sadece uzun süredir kullanmadığım için yeniden denemeye korkuyorum

CAnm çok geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım. Oğlumda Park yatak kullanıyor daha cikamiyor.sana tavsiyem ayak ucu ferman olan varya orda girip çıksın. Başka çaresi yok
Fermuarlı var ama uyurken dönüp durur ordan düşer uyurken açamam orayı malesef

Çok küçükken yabancılama vardı az gördüğü kişilere ama şimdi daha kolay kandırılıyor, gezmeye götürüyorlar oyun oynuyorlar ikna oluyor
Artarak devam ediyor sanki bizde asla aldanmıyor anlık bi aldandı diyelim 2 3 dk sonra yine anne anne çalışsam uzun saatler görmese falan belki diyeceğim de ben onu şimdiye kadar birine bile bırakmadım en fazla ayrıldığımız bir iki defa 1 2 saat babası dışarı çıkardı o.

Artarak devam ediyor sanki bizde asla aldanmıyor anlık bi aldandı diyelim 2 3 dk sonra yine anne anne çalışsam uzun saatler görmese falan belki diyeceğim de ben onu şimdiye kadar birine bile bırakmadım en fazla ayrıldığımız bir iki defa 1 2 saat babası dışarı çıkardı o.
Ayrılık kaygısı başlamış demekki, çabucak geçer umarım

Hala geçmedi mi :(
Şuan ateşi yok ama 4 tane serum aldı antibiyotik ağrı kesici vs bir çok şey verdiler ee bu kadarına düştü önemli olan tamamen kurtulmak ne kötü bir şey nu hastalık ne olduğu da belli değil influenze negatif çıktı altıncı hastalık diye bir şey varmış ondan süphelendiler ama vücudunda döküntü yok

Şuan ateşi yok ama 4 tane serum aldı antibiyotik ağrı kesici vs bir çok şey verdiler ee bu kadarına düştü önemli olan tamamen kurtulmak ne kötü bir şey nu hastalık ne olduğu da belli değil influenze negatif çıktı altıncı hastalık diye bir şey varmış ondan süphelendiler ama vücudunda döküntü yok
Herşey temiz mi çıkıyor neden ateş oluyor ki o zaman

Geçmiş olsun.Bizde daha 1 yaş olmadan kulak enfeksiyonu olduk 40 ateşi bile gördük ..sonra 5 ci hastalık geçirdik hiç döküntüsü yoktu mesela ama doktor bakınca boğazında yara gördü öyle dedi o zamanda düşmeyen ateşi vardı hastanede yattık serum sayesinde iyileşti korkma asla hatta bu yakınlarda dirençli ateşi vardı ilaç 1 saat bile etki etmiyordu virüs hepsi neqatif çıktı doktor dedi salgın o kadar 3 güne gecicek öylede oldu.Şunuda söyleyim kulak enfeksiyonu olduktan sonra korkmuştum hep banyo yaparken kulaklarını kapatıyordum o zaman küçüktü ama 1 yaş sonrasıda kapatmaya devam ediyordum bir gün içinde bıraktım öyle yapmaya alışsın diye hiç geçmedi bile kulağına su asla kendini suçlama İn şa Allah sağalir bebeğin

Back
X