2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Benimkinin dilinde de bugün "kokuyorum" 😱🤦🏼‍♀️ gündüz yağmur yağdı, gök gürledi yağmurdan korkuyordu ama ifade demiyordu, bugün diyor. Az öncede ablayla karanlık odaya girdiler yine "kokuyorum" diyor. Yeni güncelleme demekki 🥴
Herhalde bu ayki güncellemelerden biri 😅

Son 3 4 gündür oğlum aşırı babacı oldu babası uyanıyor koşa koşa yanına gidiyor babbaaa diye bağırıyor her saniye baba diyor tuvalete gidiyor kapıda bekliyor baba baba diye bağırıyor 😅😅
Benimki de aynısının anne versiyonunda şu an . Kaç aylıkken oldu bu sizde 🥲

Çocuğunuz balkondan aşağı bir şeyler atıyor mu benimki sürekli eline ne geçirirse balkondan atıyor.

Şuan aşağı boş sorun olmuyor ama taşındığımın altı dükkan ne yapcaz bilmiyorum balkonda atacağı bir şey olmaz ama elindekini birden koşa koşa gidip fırlatıyor
Aşırı hızlılar bende 1. Kattayım sorun olmuyor ama balkonum duvar şeklinde değil direkt cam oy yüzden ben balkona çok nadir çıkarıyorum korkuyorum

Makine kullanmıyorum evde kendim mayalıyorum ben
Ben ilk zamanlar kullaniyordum makinem var evde.ama sonraki surecte biraktim kavanozlari zaten benim oğlana ufak diye eski usul kendim mayalamaya devam😍
Ben de hep eski usul kendim yaptım ama son 3-4 yaptığım hep sünüyor anlamadım oğlum da seviyor yoğurdu bırakmak istemiyorum

Ben de hep eski usul kendim yaptım ama son 3-4 yaptığım hep sünüyor anlamadım oğlum da seviyor yoğurdu bırakmak istemiyorum
Hazır yoğurttan tutuyorsan ondan olabilir. Sürekli yaptığın yoğurttan ayırıp tutarsan zamanla düzelir. Ya da birinden maya istersin

Market yoğurduyla mı mayaladın canım, öyleyse Maya oturana kadar öyle süner yoğurdun😔😔 benimde geçen sene mayam yoktu hazır yoğurtla mayaladım anca 7 8 aya düzeldi.

Back
X