Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimkinin dilinde de bugün "kokuyorum" gündüz yağmur yağdı, gök gürledi yağmurdan korkuyordu ama ifade demiyordu, bugün diyor. Az öncede ablayla karanlık odaya girdiler yine "kokuyorum" diyor. Yeni güncelleme demekki
Son 3 4 gündür oğlum aşırı babacı oldu babası uyanıyor koşa koşa yanına gidiyor babbaaa diye bağırıyor her saniye baba diyor tuvalete gidiyor kapıda bekliyor baba baba diye bağırıyor
Son 3 4 gündür oğlum aşırı babacı oldu babası uyanıyor koşa koşa yanına gidiyor babbaaa diye bağırıyor her saniye baba diyor tuvalete gidiyor kapıda bekliyor baba baba diye bağırıyor
Şuan aşağı boş sorun olmuyor ama taşındığımın altı dükkan ne yapcaz bilmiyorum balkonda atacağı bir şey olmaz ama elindekini birden koşa koşa gidip fırlatıyor
Şuan aşağı boş sorun olmuyor ama taşındığımın altı dükkan ne yapcaz bilmiyorum balkonda atacağı bir şey olmaz ama elindekini birden koşa koşa gidip fırlatıyor
Ben ilk zamanlar kullaniyordum makinem var evde.ama sonraki surecte biraktim kavanozlari zaten benim oğlana ufak diye eski usul kendim mayalamaya devam
Ben ilk zamanlar kullaniyordum makinem var evde.ama sonraki surecte biraktim kavanozlari zaten benim oğlana ufak diye eski usul kendim mayalamaya devam