- 6 Ağustos 2022
- 2.961
- 2.643
- 63
Yeni çıkan köpekler ile 14Toplam da kaç dişi var şuan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni çıkan köpekler ile 14Toplam da kaç dişi var şuan
Herhalde bu ayki güncellemelerden biriBenimkinin dilinde de bugün "kokuyorum"gündüz yağmur yağdı, gök gürledi yağmurdan korkuyordu ama ifade demiyordu, bugün diyor. Az öncede ablayla karanlık odaya girdiler yine "kokuyorum" diyor. Yeni güncelleme demekki
![]()
Benimki de aynısının anne versiyonunda şu an . Kaç aylıkken oldu bu sizdeSon 3 4 gündür oğlum aşırı babacı oldu babası uyanıyor koşa koşa yanına gidiyor babbaaa diye bağırıyor her saniye baba diyor tuvalete gidiyor kapıda bekliyor baba baba diye bağırıyor![]()
3 4 gün oldu işte 17 ayın içindeyiz dahaBenimki de aynısının anne versiyonunda şu an . Kaç aylıkken oldu bu sizde![]()
Geceler ve uyku zamanları hariç bunu da ekliyim3 4 gün oldu işte 17 ayın içindeyiz dahameme işimiz bitse bana gelmeyecek sanki baya babacı oldu
Atmaz mı en son emziğini attıÇocuğunuz balkondan aşağı bir şeyler atıyor mu benimki sürekli eline ne geçirirse balkondan atıyor.
Şuan aşağı boş sorun olmuyor ama taşındığımın altı dükkan ne yapcaz bilmiyorum balkonda atacağı bir şey olmaz ama elindekini birden koşa koşa gidip fırlatıyorAtmaz mı en son emziğini attı
Aşırı hızlılar bende 1. Kattayım sorun olmuyor ama balkonum duvar şeklinde değil direkt cam oy yüzden ben balkona çok nadir çıkarıyorum korkuyorumŞuan aşağı boş sorun olmuyor ama taşındığımın altı dükkan ne yapcaz bilmiyorum balkonda atacağı bir şey olmaz ama elindekini birden koşa koşa gidip fırlatıyor
Yeni bir sorunumuz yüklendiAşırı hızlılar bende 1. Kattayım sorun olmuyor ama balkonum duvar şeklinde değil direkt cam oy yüzden ben balkona çok nadir çıkarıyorum korkuyorum
Büyüdükçe yeni yeni şeyler çıkıyor yaYeni bir sorunumuz yüklendiazmış gibi
Makine kullanmıyorum evde kendim mayalıyorum benKızlar yoğurt makinesi kullanan var mı yada hala evde yapıyor musunuz
Ben ilk zamanlar kullaniyordum makinem var evde.ama sonraki surecte biraktim kavanozlari zaten benim oğlana ufak diye eski usul kendim mayalamaya devamKızlar yoğurt makinesi kullanan var mı yada hala evde yapıyor musunuz
Makine kullanmıyorum evde kendim mayalıyorum ben
Ben de hep eski usul kendim yaptım ama son 3-4 yaptığım hep sünüyor anlamadım oğlum da seviyor yoğurdu bırakmak istemiyorumBen ilk zamanlar kullaniyordum makinem var evde.ama sonraki surecte biraktim kavanozlari zaten benim oğlana ufak diye eski usul kendim mayalamaya devam![]()
Mayanı değiştir sünüyorsaBen de hep eski usul kendim yaptım ama son 3-4 yaptığım hep sünüyor anlamadım oğlum da seviyor yoğurdu bırakmak istemiyorum
Ben de kendim tutuyorum hepKızlar yoğurt makinesi kullanan var mı yada hala evde yapıyor musunuz
Hazır yoğurttan tutuyorsan ondan olabilir. Sürekli yaptığın yoğurttan ayırıp tutarsan zamanla düzelir. Ya da birinden maya istersinBen de hep eski usul kendim yaptım ama son 3-4 yaptığım hep sünüyor anlamadım oğlum da seviyor yoğurdu bırakmak istemiyorum
Market yoğurduyla mı mayaladın canım, öyleyse Maya oturana kadar öyle süner yoğurdunBen de hep eski usul kendim yaptım ama son 3-4 yaptığım hep sünüyor anlamadım oğlum da seviyor yoğurdu bırakmak istemiyorum