Sizinde mi ilk çocuğunuz?
Benim Kv ve kayınbaba da herşeye bir fikirleri var, kayınbabamı severim ama bu çocuk konusunda o da yeri geliyor beni aşırı sinirlendiriyor dediğin gibi çocuğumu yetiştirme tarzıma hep müdahale ediyorlar çok basit bir örnek geçen birlikte köye gittik oğlum orda ördeklerin yüzdüğü bir su var leğenin içinde ona elini soktu bende yapma felan dedim çektim elini sabunladım bana orda tepki gösteriyor mikroba da çocuğun ihtiyacı var elleme 3 gün köyde kaldık üç gün o ördeklerin suyunu ellemesin diye uğraşıyorum kayınbabam bırak diyor ya böyle bir mantık var mı mikroba da ihtiyaç varmış, bu sadece bir örnek, çikolata yedirmeyin az verin diyorum çikolata enerji verir sağlıklı içinde süt var şeker var saçma sapan şeyler söylüyorlar çikolata ne zaman sağlıklı olmuş da, eş konusunda eşim bana eskiden hiç yardım etmezdi ama şimdi ediyor nasıl oluyorsa, evin temizliği çamaşır asma kahvaltı hazırlama hatta bazen yemek konusunda da işine gelince yapıyor, çocuk konusunda da 10 dk da çocuğu geri veriyor bana ya sigara içecem ya WC ye gidecem diye kaçıyor ve bu ikisinde de 25 dk gelmiyor insan balkona tuvalete gidip 25 dk ne yapar sırf kaçış için yani, onun dışında 1 senedir ayrı yatıyoruz sürekli kavga ediyoruz her konuda, eskiden daha iyiydik seni seviyorum demeden uyumazdık şimdi demiyor, ve dediğin gibi benim yorgunluğum zerre umrunda değil sadece kendini düşünüyor hep kendi ağrılarından yorgunluklarından bahsediyor, ay kusura bakma çok uzun yazdım aşırı doluyum