Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem çocuğuna hemde sana da çok çok geçmiş olsun canım üstünzdeki bu kötü enerjiyi atarsınız inşallah inşallah bir an önceHasta oldum ya burnum tıkalı başım çatlıyor şuançocuk bakmak ekstra zor![]()
Benimki de pek yemiyor, yumurtalı patates yada menemen yapıyorum bazen patates kızartması öyle güzel yemiyorKızlar kahvaltı yaptıramıyorum ya hiçbir şey yemiyor siz ne yediriyorsunuz
Geçmiş olsun canımHasta oldum ya burnum tıkalı başım çatlıyor şuançocuk bakmak ekstra zor![]()
Çok geçmiş olsun canımHasta oldum ya burnum tıkalı başım çatlıyor şuançocuk bakmak ekstra zor![]()
Ay evet ya tuhaf bir şey var bu aralar bir kurtulsak süper olacakHem çocuğuna hemde sana da çok çok geçmiş olsun canım üstünzdeki bu kötü enerjiyi atarsınız inşallah inşallah bir an önce![]()
Benimki de yemiyor her gün yumurta yerdi artık yumurta yemek istemiyor yumurtayı normal bize yaptığım pankek şeklinde yedirebiliyorum bir de suyla yulafı pişiriyorum içine ceviz rendeliyorum labne koyuyorum bisküvi koyuyorum pekmez koyuyorum öyle yediriyorum. Zaman zaman da üzüm zeytin labne ekmek falan yiyorKızlar kahvaltı yaptıramıyorum ya hiçbir şey yemiyor siz ne yediriyorsunuz
Canım öncelikle geçmiş olsun , valla bende heyecanla yazı bekliyordum ama kışın her gün dışarı çıkan ben dışarı çıkmaz oldum ya bebişi de ancak akşam çıkartabiliyoruz berbat hava gerçektenKışın dört gözle yazı bekledim şimdi bitsin diye gün sayıyorum bu sene tuhaf bir sıcak var fazla nemli hava
Teşekkür ederim. Gerçekten öyle akşama da enerjim kalmıyor ben çıkamıyorum gündüzde hava sıcakCanım öncelikle geçmiş olsun , valla bende heyecanla yazı bekliyordum ama kışın her gün dışarı çıkan ben dışarı çıkmaz oldum ya bebişi de ancak akşam çıkartabiliyoruz berbat hava gerçekten
Şükür bugün biraz serinledi esiyor yarın biraz daha düşecek sanırımKışın dört gözle yazı bekledim şimdi bitsin diye gün sayıyorum bu sene tuhaf bir sıcak var fazla nemli hava
Evet hava kapattı o bile iyi geldi böyle havaları çok seviyorumŞükür bugün biraz serinledi esiyor yarın biraz daha düşecek sanırım
Ay canım çok sevindim ama sana da helal olsun stres yapmadan sabırla bu süreci yönettin işte deneyimli anne olmakOğluş yürüyorİnsanlık için küçük bizim için büyük adım
18 ay 14 günlük... Bu da burada kalsın, belki birilerine umut olur
![]()
Bide yağarsa misEvet hava kapattı o bile iyi geldi böyle havaları çok seviyorum
Allah razı olsun canım, ama artık yürümeseydi paniklemeye başlayacaktımAy canım çok sevindim ama sana da helal olsun stres yapmadan sabırla bu süreci yönettin işte deneyimli anne olmak![]()
Yani bizim doktor her zaman aşılar arasında 1 ay olması lazım diyor . Bebekken rotayı 1 hafta geç yaptırdık diye 4 aylık aşısını ertelemişti mesela. Bir de hasta diyorsun bence ya menenjit ya da 18 ay aşısını erteleKızlar oğlum 17 temmuzda menenjit oldu 2 doz şuan da hasta zaten antibiyotik kullanıyoruz sağlık ocağından 1 buçuk yaş aşısı için çağırdılar pazartesi gelin diye 4 ağustos oluyor yani. Israrla sordum bişey olmaz dedi ama 4 5 hafta sonra zaten tekrar menenjit aşısı var oğlumun çok peş peşe olmuş olmuyor mu birde hastalık girdi araya
18 ay aşısı ertelenmiyor muş açıkcası hemşireye de güvenmiyorum hep işine nasıl gelirse öyle yönlendiriyor beni. Hatta dedi çocuğun ateşi varsa senden imza alırım aşıyı erteleriz dedi böyle saçmalık mı olur ben aşıyı sanki yaptırmıcam bütün çzel aşıları yaptırmışım onu niye yaptırmıyımYani bizim doktor her zaman aşılar arasında 1 ay olması lazım diyor . Bebekken rotayı 1 hafta geç yaptırdık diye 4 aylık aşısını ertelemişti mesela. Bir de hasta diyorsun bence ya menenjit ya da 18 ay aşısını ertele