2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Yine serum yapmaya gittim acile, doktor diyor ki dinlenmen lazım, dedim o biraz imkansız 😂 uzanmaya gidiyorum saniye de arkamdan geliyor anne anne diye diye dolanıyor, kucağımda duruyor, kollarım kemiklerim felaket ağrıyor umarım çabuk atlatırım cidden anne de bebeklerde hasta olmasın 🙏🏻
Hastanede olmak daha iyi gelir bebce serum zayen ayağa kaldırır seni hemde orda 1 saatte olsa uzanmış olacaksın bırak çocupna bakan varsa hiç düşünme meme benimkimde deli gibi istiyor ama alışkanlık işte üzülme şuan ona oyalarlar onu

Seninkinin doğum kilosu da iyimis aslında
Evet hamileyken baya gurur duyuyordum kendimle ve ciddi anlamda çok güzek besleniyordum🤣🤣 şimdi hem kendine bak hem çocuğa bak çok zor ya sağlıklı şeyler yapmak yemek baya lüks bazen günü makarnaya kapatıyorum

Kızlar ben dahs ilk kez incir verdim oğluma hiç aklıma da gelmemişti almak siz veriyor musunuz sevdi kaşıkla içini alarak yemekle beraber verdim yedi yani sorun etmedi. Bağışıklık güçlendiriyormuş bakalım 🤣

Kızlar ben dahs ilk kez incir verdim oğluma hiç aklıma da gelmemişti almak siz veriyor musunuz sevdi kaşıkla içini alarak yemekle beraber verdim yedi yani sorun etmedi. Bağışıklık güçlendiriyormuş bakalım 🤣
Biz memlekete geldik daha bizim buralarda olmamış ağaçlarda falan küçücük 😂 makarna gibisi var mı koy yanına yoğurt canım oğlum sevmese napardim bilmiyorum 😂😂

Biz memlekete geldik daha bizim buralarda olmamış ağaçlarda falan küçücük 😂 makarna gibisi var mı koy yanına yoğurt canım oğlum sevmese napardim bilmiyorum 😂😂
Hahaha benimki de öyle sever makarnayı eline verriyorum yiyor normalde kendisi yemez de böyle makarna salatalık havuç falan eliyle yiyor 🤣

Oğlum artık sandalyeye çıkıp sonra masanın üzerine çıkıyor evde her şeyin yerini değiştirdim ama sandalyeleri de kaldıramam yani ne yapıcam böyle arkamı dönüyorum hop masada

Bizde bu hafta tatdırdık ama pek oralı olmadı 🤭🤭

Oğlum artık sandalyeye çıkıp sonra masanın üzerine çıkıyor evde her şeyin yerini değiştirdim ama sandalyeleri de kaldıramam yani ne yapıcam böyle arkamı dönüyorum hop masada
Off offf yeni seviye açılmış Allah yardımcın olsun 😔
A Alliswell23 çok çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlarsınız, sen iyi ol ki bebişin iyi olsun eğer biraz bırakabilirsen sana da iyi gelir gerçekten

Yavrum ya sen öyle zorlanıdıysan o nasıl acı çekti kim bilir o küçük bedeniyle Allah şifa versin size böyle bir durumda eve de biri gelmesi pek iui olmuyor oğlun iyileştiyse biraz daha annene mi bıraksan en azından akşama kadar
Oğlum düzeldi biraz ama aşırı bana düşkün oldu evde anne anne diye geziyor beni hiç bırakmıyor annemler geldi bana evde yardım ediyorlar 2 gündür bende kalıyorlar ama onlara da bulaştı malesef :(

Hastanede olmak daha iyi gelir bebce serum zayen ayağa kaldırır seni hemde orda 1 saatte olsa uzanmış olacaksın bırak çocupna bakan varsa hiç düşünme meme benimkimde deli gibi istiyor ama alışkanlık işte üzülme şuan ona oyalarlar onu
20 dakika serum vuruldum da bari dinlendim sonra eve geldim gene üstüme yapıştı 😂 annem diyor gelene kadar tüm odalarda anne anne diye diye seni aradı ağladı diyor :(

Evet hamileyken baya gurur duyuyordum kendimle ve ciddi anlamda çok güzek besleniyordum🤣🤣 şimdi hem kendine bak hem çocuğa bak çok zor ya sağlıklı şeyler yapmak yemek baya lüks bazen günü makarnaya kapatıyorum
Bu bende de var bazen sürekli makarna yediriyorum diye kendime kızıyorum ama çocuğum sınırlı şeyler yiyor bişey yemiyor diye bende neyse makarna yapayım yer diyorum ama o da vicdan yaptırıyor sanki ben kolaya kaçıyorum gibi hissediyorum kendime kızıyorum

Geçen sene veriyordum seviyordu bu sene yapış yapış olduğu için hoşuna gitmedi elledi attı asla ağzına almıyor yemek istemiyor

Off offf yeni seviye açılmış Allah yardımcın olsun 😔
A Alliswell23 çok çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlarsınız, sen iyi ol ki bebişin iyi olsun eğer biraz bırakabilirsen sana da iyi gelir gerçekten
Teşekkür ederim canım 🙏🏻 annem geldi o bakmaya çalışıyor ama oğlum gitmiyor kimseye malesef dinlenecek zaman vermiyor

20 dakika serum vuruldum da bari dinlendim sonra eve geldim gene üstüme yapıştı 😂 annem diyor gelene kadar tüm odalarda anne anne diye diye seni aradı ağladı diyor :(
Hiç ayrı kalmıyorsunuz ondan oluyor ya ara sıra sensiz kalması lazım haxır bakan var iyileşince değerlendir çok iyi olur

Bu bende de var bazen sürekli makarna yediriyorum diye kendime kızıyorum ama çocuğum sınırlı şeyler yiyor bişey yemiyor diye bende neyse makarna yapayım yer diyorum ama o da vicdan yaptırıyor sanki ben kolaya kaçıyorum gibi hissediyorum kendime kızıyorum
Bu da bir dönem sonuçta geçecek yine de bir kaşık bile yese faydasını alır bir kaşık makarna bir kaşık sebze karıştır anlamadan yer belki 🤣 makarnayı da çeşitlendirebilirsib sebzeli kıymalı salçalı falan o kadar da sağlıksız nişeu değil ya kendinle kötü hissetme ben bazen tüm günümü makarna ile kapatıyorum olur böyle şeyler

Back
X