• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Benimki de paspası izin vermiyor o oynamasin diye elimle siliyorum kovaya su yapiyorum onu da yuksek yere koyuyorum ya da uyumasını bekliyorum. Zaten asla dinlenecek vakit olmuyor. Bazen ben bir yeri temizlerken o öteki tarafı batırmış oluyor .
Ay değil mi ya . Çamaşırları katlıyorum dalgınlığıma gelip ulaşabildiği yere koyuyorsam anında gelip dağıtıyor . Bilerek yapıyor . Katladıklarıma devrilsin diye vurup kaçıyor

Ben de yapamıyorum . Kızım bırakmıyor ki. O uyanıkken yapsam silme suyuyla oynuyor . , onu kaldırsam paspasın önüne geçiyor . Kendine de aldım oyuncak paspas benimkine elliyor illa. Geçen hafta sonu eşimin sildiği yere basmış , düşmüş kafasının arkası şişti çok kötü. Gündüz de uyuduğunda 1,5 saatim oluyor onda da yemek yapma , yemek yeme , etrafı toparlama gibi geçiyor . Süpürüp geçiyorum . Eşim ya da ben siliyoruz haftasonu .
Ben de suyla oynamasın diye kovayı mesela banyoya kilitliyorum sürekli banyoya gidip gelip temizliyorum viledayı

Vallahi kızlar süpersiniz 😂 ben yapamıyormuşum galiba 😂 senin diğer çocuklar kaç yaşında canım
Cano ne yapamaması emin ol, hergün yapsan yine aynı yine aynı, kredi kartı gibi asgarisini ödesen bile gerisi daha çok 🤦🏼‍♀️🤭yap yap arkadan yine aynı 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Kız 2012li oğlan 2018, bebe 2024 haha ben 6 seneye bir doğurmuşum 🤭🤭🤪🥴 örüntü 2030 işeret ediyor 😬😬😬🤣🤣

Son düzenleme:
Kızlar evlerinizi kaç günde bir siliyorsunuz, ya ben de mi sorun ben süpürüyorum ama silemiyorum o zamanı ve gücü bulamıyorum bi türlü ya süpürüyorum yada robot siliyor nerdeyse ayda bir ya ben ya eşim kendimiz siliyoruz :( ya iş yapamamak evin dağınıklı çok üzüyor beni
Ah ah,😥ewim ancak yatak odami toparlayamiyorium kapı çekip kapatıyorum.mutfak mutlaka toplu olur.coplerde akşama ayarlarim.sabahleyin erkende çöpler hergun kocama veririm atar. Salon kolidorda elektrik süpürge supururm geçerim. Oğlum öğlen uyudugunda silerim tozunu alirim. Oğlum sağolsun oyuncakları dağıtır tw önünde araba oyuncak dizer bazen oyuncaklar koltuk altına girer öyle kalır çünkü egilemiyorum ortopedi rahatsizligim var.sagolsun kocamda akşam toparlar oyuncaklar.kocam işten ewe geldiğinde oğluma bakar bende yemek yapmayı başlarım.mutlaka Camasirlarda persembe günü yıkarım cuma günü utulerim. Hafta sonu tatilim mutfakta toparlarim salonu elemem kocam toparlar 🤣

Cano ne yapamaması emin ol, hergün yapsan yine aynı yine aynı, kredi kartı gibi asgarisini ödesen bile gerisi daha çok 🤦🏼‍♀️🤭yap yap arkadan yine aynı 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Kız 2012li oğlan 2018, bebe 2024 haha ben 6 seneye bir doğurmuşum 🤭🤭🤪🥴 örüntü 2030 işeret ediyor 😬😬😬🤣🤣
Ya evet ben bugün bütün gün sil süpür yaptım oturdum bi baktım oğlum poğaça döküyor her yere 😂 oyuncak topluyorum bakıyorum arkamdan döküyor
Aa tesadüf mü sen mi planladın 😂

Ah ah,😥ewim ancak yatak odami toparlayamiyorium kapı çekip kapatıyorum.mutfak mutlaka toplu olur.coplerde akşama ayarlarim.sabahleyin erkende çöpler hergun kocama veririm atar. Salon kolidorda elektrik süpürge supururm geçerim. Oğlum öğlen uyudugunda silerim tozunu alirim. Oğlum sağolsun oyuncakları dağıtır tw önünde araba oyuncak dizer bazen oyuncaklar koltuk altına girer öyle kalır çünkü egilemiyorum ortopedi rahatsizligim var.sagolsun kocamda akşam toparlar oyuncaklar.kocam işten ewe geldiğinde oğluma bakar bende yemek yapmayı başlarım.mutlaka Camasirlarda persembe günü yıkarım cuma günü utulerim. Hafta sonu tatilim mutfakta toparlarim salonu elemem kocam toparlar 🤣
Çamaşır günün olması ne güzel planlı herşey 😂 benim çamaşırlar 1 hafta birikir sonra günde 4 kere çamaşır makinesini çalıştırırım at ser topla 😂

Ya evet ben bugün bütün gün sil süpür yaptım oturdum bi baktım oğlum poğaça döküyor her yere 😂 oyuncak topluyorum bakıyorum arkamdan döküyor
Aa tesadüf mü sen mi planladın 😂
Yok canım hiç planlamadım ortancayı ben bastırdım olsun diye, 3. yü kocam istedi, belki daha erken olurdu ama benim doktora tezim vardı. Ortancayı zaten doktora stresiyle yapmıştım. Olacaksa 3. Sakin kafayla olsun dedim. Bitince düşündük. Öyle denk gelmiş. Ama bekarken öyle peş peşe olmasın araları 6 7 yaş olsun dediğimi bilirim 🤭🤭

Çamaşır günün olması ne güzel planlı herşey 😂 benim çamaşırlar 1 hafta birikir sonra günde 4 kere çamaşır makinesini çalıştırırım at ser topla 😂
Çamaşırları sermiyorum uğraştırıcı zamn kalmiyor 🫣oğlumu altınları bozdurdum kurutma makine aldım anneler günü kampanya vardı hemen aldım.

Yok canım hiç planlamadım ortancayı ben bastırdım olsun diye, 3. yü kocam istedi, belki daha erken olurdu ama benim doktora tezim vardı. Ortancayı zaten doktora stresiyle yapmıştım. Olacaksa 3. Sakin kafayla olsun dedim. Bitince düşündük. Öyle denk gelmiş. Ama bekarken öyle peş peşe olmasın araları 6 7 yaş olsun dediğimi bilirim 🤭🤭
Güzel olmuş ama 😂 Maşallah hepsine

Hangi marka canım aslında bende istiyorum, memnun kaldın mı gerçekten alınmalı mı

Hoover markası 10kg.isi pompalı kurutma makine.cok memnunum. KUrutma makine Hayat kurtariciymis gercekten.
hassas bölge işaretleyip güneş kurulu getiriyorum herşey koyuyorum küp kuru çıkıyor.önemli olan suyu boşaltma kapakta takarken çıkarken dikkat etmen lazım.

Kızlar temizlikten bahsedince robot süpürge kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz eksileri artıları nedir

Bende deprem bölgesindeyim her yer inşaat yeniden yapılıyor evler etrafımda hep toz pislik pencere hiç açmıyorum klima ile duruyoruz
Bizde klimadayiz sadece mutfagi aciyorum birde sabah havalandırma icin aciyorum o bile yetiyor tum evi toz yapmaya zaten mutfak yerlerini gunde iki defa silsem yine kirmizi toprak oluyor bez

Back
X