• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Evet birde eski eşi kızının nasıl bir başka adamla aynı evde yaşamasına müsade edecek bilmiyorum, hastalığı biraz düzelince kızını yanlarına alacakmış, bilmiyorum bu konular bu kadar rahat olmamalı gibi geliyor bebeğin babası acaba tepki verdi mi merak ettim
Vermediyse bile bu gidişle tepki verir absürt paylaşımlar yapıyor

Birde kadın sayfasında sürekli amatör şekilde videolar çekiyordu öyle günlük saçı başı dağınık hallerini bile ana sayfasında paylaşıyordu bu adamdan sonra fotoğraf yayınlamaya başladı yeni içerikler yapacak gibi geldi, adam ilgileniyor sanırım böyle foto video işiyle
Aynen makinesi var bahadır fotoğraf çekiyor sanırım onunda biraz profiline baktım 🤣 artıl para işleri sosyal medya da dönüyor ama şuda aklımda bir yerde kaldı bu kadın evinden çıkacaktı baya süre ev aradı bulamadı kocası yok diye ev vermediler açıkca söyledi bunu kendi evimi tadilat ettirip orda otururum diyordu en son sonra bir baktım hop evlenmiş 🤣🤣

Aynen makinesi var bahadır fotoğraf çekiyor sanırım onunda biraz profiline baktım 🤣 artıl para işleri sosyal medya da dönüyor ama şuda aklımda bir yerde kaldı bu kadın evinden çıkacaktı baya süre ev aradı bulamadı kocası yok diye ev vermediler açıkca söyledi bunu kendi evimi tadilat ettirip orda otururum diyordu en son sonra bir baktım hop evlenmiş 🤣🤣
Şimdi yine bi evi tadilat yapıcaz dedi, balıkesir de oturucam diyordu en son anlamadım

Birde kadın sayfasında sürekli amatör şekilde videolar çekiyordu öyle günlük saçı başı dağınık hallerini bile ana sayfasında paylaşıyordu bu adamdan sonra fotoğraf yayınlamaya başladı yeni içerikler yapacak gibi geldi, adam ilgileniyor sanırım böyle foto video işiyle
Adam çocukluk aşkıymış . Aynı mahallede komşularmış. 😅 ben baya takip etmiştim bebeği prematüre erken doğum olmuştu , o zamandan beri ilgimi çekmişti. Emzirme danışmanı ama emziremiyordu üzülmüştüm o zamanlar 🥲

Bu 18 ay sendromu çok fenaymış . . Yemek bile yapmamı istemiyor . Sürekli oyun oynayalım,kitap okuyalım istiyor. Hep onunla ilgilenirsem hiçbir sorun yok . O zaman hiç krizi tutmuyor hep neşeli . Yanından ayrılayım başka bişeyle ilgileneyim sinirlenip ağlıyor . Yemek yemeyelim, tuvalete gitmeyeyim , bezini bile değiştirmeyelim hep oynayalım .. o zaman bizden iyisi yok😂😂

Kızlar bebeğimin kıyafetlerini atmaya kıyamıyorum ya, yırtık olanlar var kaldırıyorum çöpe atmaya kıyamıyorum ama böyle de evde boşuna yer kaplıyor siz atıyo musunuz 😂 bi cesaret verin bende atayım ya

Bu 18 ay sendromu çok fenaymış . . Yemek bile yapmamı istemiyor . Sürekli oyun oynayalım,kitap okuyalım istiyor. Hep onunla ilgilenirsem hiçbir sorun yok . O zaman hiç krizi tutmuyor hep neşeli . Yanından ayrılayım başka bişeyle ilgileneyim sinirlenip ağlıyor . Yemek yemeyelim, tuvalete gitmeyeyim , bezini bile değiştirmeyelim hep oynayalım .. o zaman bizden iyisi yok😂😂
18. Ay sendromu mu var mış. Biz direk 2 yaş sendromu diyorduk daha 2 yaş var o zaman 🤣🤣🤣 beniöki de keşke onunla ilgilenince dursa ilgilensemde ağlıyor ilgilenmesemde. Bez değiştirmek facia artık ellemiyorum bakıyorum baya yapmış o zaman değiştirme riskine giriyorum. Kaka yapınca zaten direk banyoya sokuyorum yıkanmayı çok seviyor öyle ikna ediyorum

Kızlar bebeğimin kıyafetlerini atmaya kıyamıyorum ya, yırtık olanlar var kaldırıyorum çöpe atmaya kıyamıyorum ama böyle de evde boşuna yer kaplıyor siz atıyo musunuz 😂 bi cesaret verin bende atayım ya
Böyke baya kötü olanlar vardı onları attım mecbur 🤣🤣🤣🤣 ama diğer her şeyi duruyor. Kardeş yaoarım kullanır mantığından da değil atasım da veresim de yok ama hiç yer kalmadı ben oda da yapmadım oğluma evin her yerine bişey sıkıştırdım artık hiç yer kalmadı🤣 görümcem çpcuk yapmayı düşünüyor yakında yapsa ona veririm belki ya da bakıcaz bir şeyler 🤣🤣

Böyke baya kötü olanlar vardı onları attım mecbur 🤣🤣🤣🤣 ama diğer her şeyi duruyor. Kardeş yaoarım kullanır mantığından da değil atasım da veresim de yok ama hiç yer kalmadı ben oda da yapmadım oğluma evin her yerine bişey sıkıştırdım artık hiç yer kalmadı🤣 görümcem çpcuk yapmayı düşünüyor yakında yapsa ona veririm belki ya da bakıcaz bir şeyler 🤣🤣
Ya bende 2. Çocuk hiç istemiyorum ama hani oldu diyelim birine verdiğime pişman olmayın diye herşeyi saklıyorum 😂 ama bazı kıyafetler saklanacak gibi değil yırtık sökük felan ya atamıyorum onları bile😂 kullanılacak gibi değil ne diye saklıyorum bilmiyorum atma cesaretimin gelmesi lazım 😂

Daha dün 3 parça kıyafetini attım üzerinde leke olan şeyleri falan atıyorum ben direk kimseye vermiyorum, kışlık kıyafetleri çıkardım yıkadım. O arada küçülenleri ayırdım. Bir posta komşumun kardeşine vermiştim, hatıra olarak 3-5 bir şey ayırdım. Şimdi yine vericem sanırım 😁

Ya bende 2. Çocuk hiç istemiyorum ama hani oldu diyelim birine verdiğime pişman olmayın diye herşeyi saklıyorum 😂 ama bazı kıyafetler saklanacak gibi değil yırtık sökük felan ya atamıyorum onları bile😂 kullanılacak gibi değil ne diye saklıyorum bilmiyorum atma cesaretimin gelmesi lazım 😂
Senin için gerçekten önemli olan varsa yırtıkta olsa sakla. Diğerlerini at ya da birisine ver. Ben ara sıra açıyorum her seferinde bir kaç parça eliyorum heralde oplum 15 yaşına gelince falan biter 🤣🤣🤣🤣

18. Ay sendromu mu var mış. Biz direk 2 yaş sendromu diyorduk daha 2 yaş var o zaman 🤣🤣🤣 beniöki de keşke onunla ilgilenince dursa ilgilensemde ağlıyor ilgilenmesemde. Bez değiştirmek facia artık ellemiyorum bakıyorum baya yapmış o zaman değiştirme riskine giriyorum. Kaka yapınca zaten direk banyoya sokuyorum yıkanmayı çok seviyor öyle ikna ediyorum
İşte 2 yaş sendromunun başlangıcı oluyormuş 18 ay 😅.

Hastalığı neymiş peki bizim hep kulak enfeksiyonu çıkıyordu😔
Bizim doktor bağarsak enfeksiyonundan şüphelendiğim, salgın varmış. Ama çok şükür serum dan mı bilemem öyle ishal olmadı. Ama 5 6 gün çok iştahsızdı 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ kan ve idrar testlerini yaptırdık ama bakan doktora geri gitmedik. Kuzenimiz baktı sıkıntılı bir şey yok, biraz crp yüksek ateşi 3 güne düşmezse antibiyotik başlarsınız demişti. Çok şükür kullanmadan atlattık 🤲🤲
Kuzenimiz de sordu kulağına baktı mı diye ama bakmamıştım doktor.

Ben atıyorum . Lekeli yazlıkları da yaz bitsin atıcam . tahammül edemiyorum fazla eşyaya😅 ikinci bebeği de düşünmüyorum uzun süre. Hep 2 çocuğum olsun istiyordum hep öyle dua etmiştim 1. Olmadan önce 😅 şimdi 33 yaşındayım ben 2. Çocuğa cesaret edene kadar 40 falan olurum heralde 😂 içten içe istiyor muyum acaba diye kendimi sorgulıyorum ama hamilelik , doğum, hastane sağlık sorunları , desteksizlik , yorgunluk uykusuzluk derken korkuyorum valla😂 geçen ay adetim 2 gün gecikti diye kafayı yiyecektim adet olunca sevinçten dört döndüm 😂 neyse işte benim kızın kışlıkları da çok az bikaç parça geçen seneden büyük gibi olanları sakladım bu senede giyer diye. Yeni kışlıklara yer açmak için atmam lazım 🙂

Giyilemeyecekse geridönüşüme koyuyorum canım

Bizim doktor bağarsak enfeksiyonundan şüphelendiğim, salgın varmış. Ama çok şükür serum dan mı bilemem öyle ishal olmadı. Ama 5 6 gün çok iştahsızdı 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ kan ve idrar testlerini yaptırdık ama bakan doktora geri gitmedik. Kuzenimiz baktı sıkıntılı bir şey yok, biraz crp yüksek ateşi 3 güne düşmezse antibiyotik başlarsınız demişti. Çok şükür kullanmadan atlattık 🤲🤲
Geçmiş olsun . Evet ishal salgını varmış . Geçen hafta tatilden döndük bizde cuma günü . Ben dönüştE ishal oldum , karın ağrısı fenaydı . 2 günde toparladım şükür . Kızımda da burun akıntısı ve hapşırık vardı 3-4 gün sümüklüydü. Bugün daha iyiydi ilerlemeden düzeldi sanırım.

Ay çok şükğr antibiyotik iyi bir şey ama bir o kadar da kötülüğü var bence. İştahsızlık her hastalık zamanı olıyor toparlaması da gerçekten zor Allah şifa versin hepsine

Back
X