- 17 Nisan 2023
- 2.710
- 1.871
- 63
- 31
Aynı fikirdeyimNesini seviyorlar soralım sabah hava aydınlanmaxan uyanmayı mı yoksa bağır çağır yemek yedirmeyi mi neyi yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı fikirdeyimNesini seviyorlar soralım sabah hava aydınlanmaxan uyanmayı mı yoksa bağır çağır yemek yedirmeyi mi neyi yani![]()
Çocukluğunda evlerin mecburi sonuZor sığıyor tam temizlenmiyor zaten ama olsun gititği yere kadar son her şeyi değiştiricem evdeki![]()
Ya bende bi ara oturup buzluğa öyle baya koymak istiyorum kendi yaptığım köfteyi daha çok seviyorum ama zamanım olmuyor, migrosun uzman kasap markası köfteleri var kasap reyonunda Migros hemenden bak istersen çok çeşit var İzmir köfte cızbız köfte vs.Köfteyi evde yapıyorum buzluğa atıyorum çok kolay oluyor böyle. Uzman kasap dediğin marka adı mı
Ay valla ben eşimin huyundan nefret ediyorum katlanılacak gibi değil bazen diyorum benle evlenmesen acaba sana kim katlanırdı aşırı eleştiriyor insanı sinir bozucuYa bizimkiler çok benziyor huyu![]()
Bize alıyorum o kadarını bende yapamıyorum ama oğluma yaptım attım buzluğa baya da çıkıyor uzun süre gidiyor. Mantı çok seviyor superfresh alıyorum bu sefer mantı da yaptım koydum buzluğa artık yapavildikçe yapıcam yapamazsam hazır alırım. Ben soğanı bile doğrayıp buzluğa koyuyorum valla çok pratik devamlı soğan doğrayamamYa bende bi ara oturup buzluğa öyle baya koymak istiyorum kendi yaptığım köfteyi daha çok seviyorum ama zamanım olmuyor, migrosun uzman kasap markası köfteleri var kasap reyonunda Migros hemenden bak istersen çok çeşit var İzmir köfte cızbız köfte vs.
Bu da benim cümleme benziyorAy valla ben eşimin huyundan nefret ediyorum katlanılacak gibi değil bazen diyorum benle evlenmesen acaba sana kim katlanırdı aşırı eleştiriyor insanı sinir bozucu
Ben kış yaz öyle hazırlıklarım yok belli yaptığım şehleri koyuyorum buzluğa. Mesela soğan kırmızı biber bunları doğrar koyarım. Ekstra yaptığım bişey yokKızlar kışlık için neler yaptınız buzluğa neler attınız yada konserve felan yaptınız mı?
Ben biraz domates yaptım çiğden koydum , çok azda taze fasülye . Yani pazara gidip fasülye ve bamya almak istedim bir türlü gidemedim kv de konserve yapmış sende kullanırsın dediKızlar kışlık için neler yaptınız buzluğa neler attınız yada konserve felan yaptınız mı?
Bazı marketler de doğranmış soğan satılıyormuş bende daha yeni öğrendim baya şaşırmıştımBize alıyorum o kadarını bende yapamıyorum ama oğluma yaptım attım buzluğa baya da çıkıyor uzun süre gidiyor. Mantı çok seviyor superfresh alıyorum bu sefer mantı da yaptım koydum buzluğa artık yapavildikçe yapıcam yapamazsam hazır alırım. Ben soğanı bile doğrayıp buzluğa koyuyorum valla çok pratik devamlı soğan doğrayamam![]()
Öyle mi diyorBu da benim cümleme benziyorbenimki benle evlenmese evlenmezmiş zatenkeyfine bakar mış
![]()
Ya ben mutfak işleri ile uğraşmayı çok seviyorum, oğlum izin verse çeşit çeşit yemekte yaparım ama biri onu oyalamasa zor yaniBen kış yaz öyle hazırlıklarım yok belli yaptığım şehleri koyuyorum buzluğa. Mesela soğan kırmızı biber bunları doğrar koyarım. Ekstra yaptığım bişey yok![]()
Onu denemedim ama beyazlarda baya çıkardı lekeleri beklemişler bile vardı tertemiz olduRenklilerde de işe yarıyor mu
Taze fasülyeyi direk doğrayıp mı koyuyorsun yoksa biraz pişirip miBen biraz domates yaptım çiğden koydum , çok azda taze fasülye . Yani pazara gidip fasülye ve bamya almak istedim bir türlü gidemedim kv de konserve yapmış sende kullanırsın dedi
Eline verip denedin mi kendisi yiyince yiyor benimkide ben yedirince pek yemezBazı marketler de doğranmış soğan satılıyormuş bende daha yeni öğrendim baya şaşırmıştım
Ya benimki mantı yemiyor keşke yese yoğurtlu sade her şekil denedim yemedi
Ben artık hiç bişey sevmiyorum hiç vişey yapmakta istemiyorumYa ben mutfak işleri ile uğraşmayı çok seviyorum, oğlum izin verse çeşit çeşit yemekte yaparım ama biri onu oyalamasa zor yanibazen eşim felan oyalıyorda bi yemek yapıyorum
Taze fasulye cidden buzluğa iyi olıyor annem yapıyordu önceden biraz pişiriyor içine domateste koyuyor. İkeada kilitli poşetler vardı onlara koyup buzluğa atıyoduTaze fasülyeyi direk doğrayıp mı koyuyorsun yoksa biraz pişirip mi
Ben öyle yapıyorum canım, balkonda yiyoruz ama orada da halı serili. Her yemek sonrası sofra bezini silkeleyip, balkonu süpürüp mama sandalyesini kırklıyıp, tekrar sofra bezini serip mama sandalyesini yerine koyuyorum bir sonraki seansa hazır oluyor ama bu değil ki etraftan ekmek makarna parçaları toplamıyoruzBende dün halıyı yıkadım kurusun sericem makineye giriyor allahtan yoksa yıkamaya para yetişmezaslında mama sandalyesiinin altına sofra bezi sersek iyi olur kirleniyor direk makineye atarız yapıcam hep unutuyorum devamlı eğilip yer silmekten sırtım ağrıyor