• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kızlar indirime girmiş 700 TL kadar bir indirim var düşünenler baksın
Ya dün arkadaşımın çocuğunun manyetik blokları ile oynadı da pek sevmedi 1 dk ancak oynadı ileride sever mi ki

Ya dün arkadaşımın çocuğunun manyetik blokları ile oynadı da pek sevmedi 1 dk ancak oynadı ileride sever mi ki
Benimki de şuan ilgilenmiyor ben yapıyorum o bozuyor, benim daha çok ilgimi çekti 😂 kendime aldım sanki 😂 sürekli şekil videoları izliyorum onları yapmaya çalışıyorum

Canım tost izlemişti bazlama ekmeği aldım minik bir parçada oğluma uaptım yanına çay verdim yedi içti🤣🤣
Çay bi kere istedi diye verdim, göz hakkı olmasın diye. Dilini değdirip döktü 😂Çay diye mor meyveli karışımı sulandırıp veriyorum içiyor . Benimki eline verdiğim şeyleri yarısında sıkılıp yemeyi bırakıyor . Tost hiç yemedi denedim bikaç kere. Uğraşası gelmiyor heralde. Kurabiyeyi , ekmeği falan yarım şekilde öyle tutuyor elinde.

Çay bi kere istedi diye verdim, göz hakkı olmasın diye. Dilini değdirip döktü 😂Çay diye mor meyveli karışımı sulandırıp veriyorum içiyor . Benimki eline verdiğim şeyleri yarısında sıkılıp yemeyi bırakıyor . Tost hiç yemedi denedim bikaç kere. Uğraşası gelmiyor heralde. Kurabiyeyi , ekmeği falan yarım şekilde öyle tutuyor elinde.
Çok açtım yanında iştahlı yiyince canı çekti galiba 🤣🤣 ya annemde küçükken kardeşime suya pekmez katıp kola ya da çay diye kandırıp verirdi ama benimki inanmıyor 🤣🤣

Feryasu Feryasu canım nerdesin bebişin nasıl oldu iş nasıl gidiyor
İyiyim şükür gidip geliyorum annem olduğu için çok zorlanmıyorum yemek mutfak işini falan o hallediyor genelde. Oğlan alıştı alçıya iyice ama sürekli çarpıyor düşüyor alçı biraz oynadı gibime geliyor bide ağzındaki suyu tükürdü birkaç kere alçıya koku oldu. Yarın kontrol için gideceğiz bakalım ne diyecek doktor. Kolunu hiç alçı yokmuş gibi hareket ettiriyor. Sen nasılsın olumlu yönde bir değişim var mı 😊

İyiyim şükür gidip geliyorum annem olduğu için çok zorlanmıyorum yemek mutfak işini falan o hallediyor genelde. Oğlan alıştı alçıya iyice ama sürekli çarpıyor düşüyor alçı biraz oynadı gibime geliyor bide ağzındaki suyu tükürdü birkaç kere alçıya koku oldu. Yarın kontrol için gideceğiz bakalım ne diyecek doktor. Kolunu hiç alçı yokmuş gibi hareket ettiriyor. Sen nasılsın olumlu yönde bir değişim var mı 😊
Ay hayırlısıyla kurtulursunuz alçıdan düzelmiştir inşallah Allah daha iyi etsin. Bende de olumlu diyeceğim tek şey biraz kilo aldı çok şükür tam 11 kilo oldu 🤣

Ben de iştah açsın diye ravla mor meyveli karışım aldım canım nasıl kullanıyorsun

Ben de iştah açsın diye ravla mor meyveli karışım aldım canım nasıl kullanıyorsun
Bazen tatlı kaşığıyla direkt veriyorum . Bazen az bi suyla sulandırıp veriyorum canım . Sabah ya da öğlen veriyorum . Tokken veriyorum . Ama sabah sulandırıp vermişsem bazen direk içiyor bişey yemeden üstüne yediriyorum

Bazen tatlı kaşığıyla direkt veriyorum . Bazen az bi suyla sulandırıp veriyorum canım . Sabah ya da öğlen veriyorum . Tokken veriyorum . Ama sabah sulandırıp vermişsem bazen direk içiyor bişey yemeden üstüne yediriyorum
Tamam şimdi uyuyor uyanınca ben de direkt vermeyi bir deneyeyim

Oyun grubuna gittiğimiz gün ben pert ya eve geldik o kadar yorgunum ki hemen bebişi yıkayıp yatırdım . Benimki oyun grubunda bile beni pek bırakmıyor genelde kucağımda duruyor 🥲

Belki şuan çekiniyordur
Ya ben de öyle düşündüm açıkçası bu üçüncü gidişimiz ilk yarım saat serbest oynuyorlar orada gayet uyumlu ben oturuyorum o oynuyor ama 1 saat boyunca öğretmenle aktivite yapıyorlar onları pek sevmiyor sürekli değişİyor yaptıkları şeyler onlar değişsince sinirleniyor falan veya algısı çok açık yani öğretmeni odaklanamıyor arkadaki oyuncaklarla oynamak istiyor

Back
X