• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Onu bende çok özlüyorum çalışırken yoruluyorum diye şikayet ederdim ama şuan bakıyorum ne saçma şeyleri şikayet etmişim. Hem işe dönmek istiyorum hemde çocuğumu bırakabileceğimi sanmıyorum. Aileden birine baktıramam annem rahatsız bakamaz kv ben bırakmam kreşe versen nasıl güveneceksin öyle her gün bin tane şey düşünüyorum. Ama 3 yaşını çok merak ediyorum nasıl olacak huyu suyu kreşe verebilirsem belki tekrar işe dönebilirim
Tamamen aynı duyguları yaşıyorum, hem gitmek istiyorum hem kimseye bırakamam diyorum. Nasıl aşacağım bilmiyorum inan ki bu durumu

Cidden çocuğu 2 yaşına kadar eşiyle sorunu olmayana kadın var mı acaba ya ciddi anlamda çok merak ediyorum eğer yoksa nasıl yapıyorlar acaba sabah gidip akşam geldiği halde yine kızacak bişey buluyorum ben. Bazen pişman oluyorum ama sonra tüm yükün altından tem başıma kalktığım geliyor dahs çok sinirleniyorum. Akşamları bazen yemeğini yediriyor aslında o bile benim için o kadar iyi ki ama ona söylemiyorum sonra sana yardım ettim havasına girecek. Yardımsız desteksiz tek başına çocuk büyütmek zor işte ondan annelik bize zor geliyor. Yavaş yavaş akıllanıyorlar buda bir geçiş dönemi sinirlerime hakim olamasamda geçeceğini biliyorum 2 yaşı bir devirelim inşallah güzel şeyler konuşucaz burda bu kışı atlatalım yaza daha akıllı olurlar allahın izniyle
Yani benim eşim dün diyor ki dükkanda sadece oğlumun videolarını izliyorum diyo (kendi işi ve rahat galerisi var öyle akın akın müşteri geldiği falan yok ) ve evimize 5 dk mesafede dükkan ya dedim o kadar özlüyorsan al şu çocuğu haftada 1 (gün 2-3 saatliğine götür en azından zor değil dedim hemen tartışmaya giriyor benimle gel de sinirlenme

Tamamen aynı duyguları yaşıyorum, hem gitmek istiyorum hem kimseye bırakamam diyorum. Nasıl aşacağım bilmiyorum inan ki bu durumu
Evet kızlar bende çalışmayı özlüyorum yani ben birine bırakırım aslında (eşim bıraktırmaz) ama bende bu tempoya yetişemezmişim gibi geliyor dün gece mesela 5 te uyandı 6.30a kadar uyanıktı işe gitmek zorunda olsaydım ne yapardım bilmiyorum M meraklibirkisi

Yani benim eşim dün diyor ki dükkanda sadece oğlumun videolarını izliyorum diyo (kendi işi ve rahat galerisi var öyle akın akın müşteri geldiği falan yok ) ve evimize 5 dk mesafede dükkan ya dedim o kadar özlüyorsan al şu çocuğu haftada 1 (gün 2-3 saatliğine götür en azından zor değil dedim hemen tartışmaya giriyor benimle gel de sinirlenme
Benimkide masa başı işi var akşam eve geliyor sanırsın hamallık yapmış çok yorgunum diyor ee haliyle ne yaprın bende diyorum masa başı çünkü zihnin yorulabiliyor anlıyorum ama vücudun nasıl yoruluyor

Benimkide masa başı işi var akşam eve geliyor sanırsın hamallık yapmış çok yorgunum diyor ee haliyle ne yaprın bende diyorum masa başı çünkü zihnin yorulabiliyor anlıyorum ama vücudun nasıl yoruluyor
Benimki de masa başı, ne zaman eve gelse işin nasıl geçti desem bugün berbattı diyor bir gün iyi dediğini duymadım her gün yorgun hergün bitik, bir ton insanla uğraşıyorum ölüyorum yorgunluktan diyip duruyor

Kızlar ben 2 ay önce temizlik yaparken kaydım ve sağ kalçamın üstüne baya şiddetli bir şekilde düştüm sonra önemsemedim doktora felan da gitmedim ama bazı zamanlar inanılmaz bir şekilde sızlama oluyor özellikle regl olduğum zamanlarda düştüğüm kısım sağ kalçam çok fena ağrıyor sızlıyor, bir doktora gitsem fırsat bulsam iyi olacak :( 2 ay oldu hala geçmedi ağrısı arada bir oluyor

Nasıl yaptı peki bezi çıkarmanı mı istedi çiş mı dedi bu bez olayı beni çok geriyor😂
hayır , benimki çişini yaparken ya da yaptıktan sonra çiş diye söylüyor . Öncesinde hiç söylemedi. Ben sabah kalktığımda oturttum lazımlığa, bezini çıkardığım zamanlarda oturttum. Çişi varsa yaptı .yoksa yapmadı. Denk gelişine🥲

Çok korkusuzlar yaa anlayamıyorum, ama biz yakınında değilsek öyle aşırı cesur olmuyor genelde. Geçen ben de perde asarken ben tam tepesindeyken benim bir alt basamağıma kadar çıktı, bir de mini ev tipi merdiven öyle büyükçe geniş bir şey değil. Geri inemedim resmen, in diyorum inmiyor da 😁😁😁
😅 cok tatlılar ama panik atak olacağım surekli tetikteyim

Kızlar arkadaşınla konuştum çocuğu kasımda 3 yaşında olacak kreşe vermiş valla önümüzdeki sene için bizde umut var
Ben de seneye kreşe vereceğim mecbur. Bu seneyi böyle geçiriyoruz ama seneye artık mecbur. Yarım gün yapabilirsem öyle vereceğim

12.30da uyandık 1de uyuduk ,2.30da uyandık 4,30da uyuduk 6.30da yeniden uyandık inanılmaz
6:21 bugün düne göre 2 dk daha erken kalktı, gece boyu uyanmalarını söylemiyorum tabi. Sadece çığlık çığlığa ağlıyor ne istediği de belli değil. Sesinden dolayı aşırı geriliyorum. Hem uyanık hem de sürekli bağırıyor. Deli oluyorum öyle olunca, sabrım tamamen tükenmiş durumda

6:21 bugün düne göre 2 dk daha erken kalktı, gece boyu uyanmalarını söylemiyorum tabi. Sadece çığlık çığlığa ağlıyor ne istediği de belli değil. Sesinden dolayı aşırı geriliyorum. Hem uyanık hem de sürekli bağırıyor. Deli oluyorum öyle olunca, sabrım tamamen tükenmiş durumda
O ağlaması neden olıyor acaba çoğu bebek gece uyanıyor zaten ama ağlamak bizim bitiyor benimki de hep öyle ağlıyor doğdu doğalı çığlık atar bazen susturup uyuturum ama bazen susmuyor hele son zamanlarda öyle kötü ağlıyor ki gecesi ayrı gündüzü ayrı

Yani çok enteresanlar ağlamasalar bari

O ağlaması neden olıyor acaba çoğu bebek gece uyanıyor zaten ama ağlamak bizim bitiyor benimki de hep öyle ağlıyor doğdu doğalı çığlık atar bazen susturup uyuturum ama bazen susmuyor hele son zamanlarda öyle kötü ağlıyor ki gecesi ayrı gündüzü ayrı
Bilmiyorum bana çoğu zaman öylesine gibi geliyor çünkü arada bir ilgisini çeken bir şey olursa duruyor 5 saniye sonra tekrar bağırıyor. Bilmiyorum iki köpek dişi patladı ama onlar patladıktan sonra da acı yapar mı ki?

Back
X