• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Bu yaşadıklarımız sonsuza kadar sürmeyecek hepsi bir süreç ama yinede yaşadıpınız şeyler bizde etki bırakacak. Ben eşime kaç kere onu bırakacapımı söyledim eşyalarımı topladığım bile oodu ama kavga sebeplerimiz hep o kadar saçma şeyler ki bu geçiş sürecinde karı koca arasında kavga olmazsa olmaz. Eşim bana hep diyor bunlar geçecek aklın başına gelecek ama ben seni affedicem bir de gülüyor 🤣🤣 bazen bende abartıyorum ama o kadarını da görmesinler onlar mı çocuk doğurdu emzirdi yedirdi içirdi her şeyi biz yapıyoruz. Tribi onlar yapıyor. Ben eşime çok kızıyorum ama yatak ayırma ev ayırma başkanyerde kalma falan bunlar biraz aşırıya kaçıyor sende etkilenirsin. Alkahım çocuklarımıza huy güzelliği versin akıl sağlık versin bizde toparlayalım evliliklerimize yine mutluluk gelsin böyle her şeu çok zor
Benim kocam her kavga da gider içeride yatar çocuk gibi

Benimki de önce böyle değildi daha beter oldu😂 bende içeceğimden değil de bari teklif etse yok o da yapar içer hatta çerez çıkarır yer bana söylemez bile
Ya ne hallere geldik okurken çok komik valla senimliyle benimki çok iyi arkadaş olur eşimde çerez cips kola hastası 🤣🤣🤣

Bu yaşadıklarımız sonsuza kadar sürmeyecek hepsi bir süreç ama yinede yaşadıpınız şeyler bizde etki bırakacak. Ben eşime kaç kere onu bırakacapımı söyledim eşyalarımı topladığım bile oodu ama kavga sebeplerimiz hep o kadar saçma şeyler ki bu geçiş sürecinde karı koca arasında kavga olmazsa olmaz. Eşim bana hep diyor bunlar geçecek aklın başına gelecek ama ben seni affedicem bir de gülüyor 🤣🤣 bazen bende abartıyorum ama o kadarını da görmesinler onlar mı çocuk doğurdu emzirdi yedirdi içirdi her şeyi biz yapıyoruz. Tribi onlar yapıyor. Ben eşime çok kızıyorum ama yatak ayırma ev ayırma başkanyerde kalma falan bunlar biraz aşırıya kaçıyor sende etkilenirsin. Alkahım çocuklarımıza huy güzelliği versin akıl sağlık versin bizde toparlayalım evliliklerimize yine mutluluk gelsin böyle her şeu çok zor
Amin canım 🙏🏻 evet bence de evi terketmek aşırı, boşanma aşamasına geldik zaten artık gözümde bitmişti ailesi girdi araya çok ilginç ama o sevmediğim kaynanam bana resmen yalvardı, umarım geçici şeylerdir ama benim eşim biraz zor bir karakter bilmiyorum daha ne kadar idare edecem 😂

Yine çok bunaldığın için kavga ettik eşimle çok mutsuzmuşum suratım beş karışmış, çocuğa sürekli bağırıyormuşum(ki çok nadirdir bağırdıpım) bir çocuğa bile bakamıyormuşum çocuğa bakmak annenin göreviymiş nefret ediyorum artık
Çocuktan sonra böyle kavgalar çok normal . Anne babalık ağır geliyor galiba. Bence çoğu çift yaşıyor benzer şeyleri . İlk ve son dizisi vardı . Biz onu daha yeni izledik eşimle . İki çiftin de arası çocuktan sonra çok açıldı. Boşandılar hatta. Çocuktan önce de sorunlulardı onlar ama . Çocuk iyice bozdu🥲 eşime dedim bak çocuktan sonra herkes bozuyor kafayı diye. Ben de eşimle çocuğumuz olduktan sonra hiç etmediğim kavga ettim. Benimki de bana kısaca çok takıntılısın diyor kavgalarımızda , haklı ama ben kendime mani olamıyorumki.

Çocuktan sonra böyle kavgalar çok normal . Anne babalık ağır geliyor galiba. Bence çoğu çift yaşıyor benzer şeyleri . İlk ve son dizisi vardı . Biz onu daha yeni izledik eşimle . İki çiftin de arası çocuktan sonra çok açıldı. Boşandılar hatta. Çocuktan önce de sorunlulardı onlar ama . Çocuk iyice bozdu🥲 eşime dedim bak çocuktan sonra herkes bozuyor kafayı diye. Ben de eşimle çocuğumuz olduktan sonra hiç etmediğim kavga ettim. Benimki de bana kısaca çok takıntılısın diyor kavgalarımızda , haklı ama ben kendime mani olamıyorumki.
Yorucu oluyor gerçekten

Amin canım 🙏🏻 evet bence de evi terketmek aşırı, boşanma aşamasına geldik zaten artık gözümde bitmişti ailesi girdi araya çok ilginç ama o sevmediğim kaynanam bana resmen yalvardı, umarım geçici şeylerdir ama benim eşim biraz zor bir karakter bilmiyorum daha ne kadar idare edecem 😂
Evden zor göndermişler çocuklarını geri istemezler 🤣🤣🤣

Benimkide hep normalde de hep zararlı şeylere giderdi ama şuan had safhada gece çok köyü oldum stresten mi neden bilmiuorum saatlerce döndü zaten yatakta sonra uyudu bu sefer ben uyuyamadım bütün günüm bağırıp çağırmaya geçiyor bağırdıpım için çok yoruluyorum. Sakince çocuğuna yapma dediğinde gerçelren yapmayan bebej var mı nasıl başarıyorlar anlamıyorum. Yapma ditorum fğlerek daha çok yapıyor 3 kere 5 kere uyarıyorum kafasını dağıtıp başka şeylere ilgisini çekiyorum ama asla aklındakini unutmuyor bağırmak zorunda kalıyorum bu sefer korkuyor bende daha öok stres oluyorum gerçekren destek almak istiyorum artık. Emzirmeyi baya azaltmıştım gündüz neredeyse emmiyordyşimdi yine hastalıktan meme istemeye başladı komple kesip antidepresan alıcam artık başka türlü kendimi nasıl toparlıcam bilmiyorum. Çocuğum gerçekten çok zor beni her anlamda çok zorluyor. Yemek yerken banyo yaparken dışarıda evde her anlamda. Her çocuk zor ama bazıları cidden bıktırqn cinsten ve bu durumda olduğun için sürekli bir isyan halindeyim niye böyle oldu niye böyleyiz diye kendi kendimi iyice dibe çekiyorum.
Seni anliyorum biraz ani yaşamak zorundayız galiba ben o kadar yoruluyorum ve stres oluyorum ki stresten karnıma belime agri giriyor ama biraz da ani yaşayabilmek lazim ben hersey mukemmel olsun her şeye yetiseyim istiyorum ama cocukla mümkün degil oyle oluncada stresten cocuga kizmim esime patlamim dedikce benim karnıma ağrılar giriyor

M merakediyorum1 çok geçmiş olsun canım 🤲🤲
uykusuzanne1 uykusuzanne1 benim bebe 18 aylık yürümeye başladı ve hala çok randımanlı yürüyor desem yalan olur ama sandalye masa tepesinde, şu ara favorisi ablasının çalışma masasına çıkıp tepelerin karıştırmak. Kapıyı açık görsün hemen gidiyor. Dönem sandalyeye çıkıp daracık çalışma masasında ayakta üstlerini karıştırıyor 😫😔 ani bir hareket yaptığını düşünemiyorum 😫😫akıllarına koyduklarını bugün olmasa yarın, yarın olmasa öbür gün muhakkak yapar bu zıpırlar çünkü merak ve öğrenme bunu gerektiriyor 🙈🤦🏼‍♀️ M meraklibirkisi ve hepimiz her şey çok daha güzel olacak canlar şükür ve sabırla 🤲🤲🤲
Evet akıllarına koyduklarını illaki yapiyorlar

Seni anliyorum biraz ani yaşamak zorundayız galiba ben o kadar yoruluyorum ve stres oluyorum ki stresten karnıma belime agri giriyor ama biraz da ani yaşayabilmek ben hersey muke.mwl olsun her şeye yetineyim istiyorum ama cocukla mümkün degil oyle oluncada stresten cocuga kizmim esime patladım dedikte benim karnıma ağrılar giriyor
Evet o stresi her gün yaşıyoruz 😒

Kızım yazın el ayak ağız hastalığı olduğunda doktor bağışıklığı güçlensin çabuk atlatsın diye bu umcanın şurubunu vermişti bize. Biz de öksürük yok. Ateş var . Siz diyince ben de verdim bu sabah . İlaç içiremedim mecbur fitil kullandım . Ateşi düştü . Biraz sakinken umcadan kendim de içtim öyle içti merak ettiği için . Damlası daha mı kolay içiliyor onu mu denesem ben de sonra
Ben su ile karistirip verdim herhangi bir sorun yasamadik kolayca icti.10 damla seklinde icecegine karistirabiliyorsunuz

Back
X