- 4 Ağustos 2022
- 6.950
- 3.072
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neye başladınYıllardır dizi felan izlemiyorum, Instagram'dan editlerden dizileri takip ediyorumen son bahar dizisine başlamıştım sonra oda yarı da kaldı izleyemedim, şimdi yeni bir diziye başladım
bakalım kaç yılda bitiririm günde 10 15 dk izliyorum YouTube dan
![]()
Baharı 30. Bölümde felan bıraktım şuan hayat şarkısı diye eski bir dizi var ona başladımNeye başladınben normalde Türk dizisi sevmem ama baharı izlemeye başladım ilk sezon çok güzeldi sonra bozdu zaten Timur çıkmış 3. Sezonda yok şuan hiç güzel ilerlemiyor. Önceden sabaha kadar dizi izlerdim uykusuz işe giderdim
kore dizilerini de çok seviyorum
Onlarda aşırı ama ya zaten dizi standartları hep aynı ama yinede aşırı sarıyor izliyorum hem kısa oluyor 16 bölüm falan tadında kalıyorBaharı 30. Bölümde felan bıraktım şuan hayat şarkısı diye eski bir dizi var ona başladım
Kore dizilerine bayılırım ama ordaki erkekler çok aşık davranıyorlar, kocama sararım gıcık olurum diye izlemiyorumdurduk yere bu niye böyle değil diyip depresyona girmeyim
Üniversite zamanı çok izlerdimOnlarda aşırı ama ya zaten dizi standartları hep aynı ama yinede aşırı sarıyor izliyorum hem kısa oluyor 16 bölüm falan tadında kalıyor![]()
Aaaaa yakın arkadaşım sürekli hayat şarkısını izle diyip duruyor bir türlü izlemedimBaharı 30. Bölümde felan bıraktım şuan hayat şarkısı diye eski bir dizi var ona başladım
Kore dizilerine bayılırım ama ordaki erkekler çok aşık davranıyorlar, kocama sararım gıcık olurum diye izlemiyorumdurduk yere bu niye böyle değil diyip depresyona girmeyim
Şuan iyi gidiyor hoşuma gittiAaaaa yakın arkadaşım sürekli hayat şarkısını izle diyip duruyor bir türlü izlemedim
Çok geçmil olsun Antibiyotik verdiler mi ?Geçen ay bizde olmuştu kulak enfeksiyonu oldu çok ateş yaptı hep 39 üzerindeydi heö diş çıkarıyordu hemde hasya olunca çok kötü oluyor inşallah hemen toparlar bebekler hasta olmasın ya normal zamanda zor idare ediyoruz böyle olunca daha zor olıyor Rabbım şifa versin
Geçmiş olsunn ne spreyiydi ve antibiyotik verildi miBu konuda şanslıyız ya kolayca ulaşabiliyoruz çocuk içinde iyi oluyor
Çok geçmiş olsun hemen toparlar inşallahmaalesef öyle her şeyi ağızlarına soktukları için bu boğaz enfeksiyonu falan çok yaşayacağız gibi benim oğlumun daha yeni dudağında uçuk dilinde aft çıktı sprey aldım onu sıktım boğazında var mı bir şey bilmiyorum
Kesinlikle izlemelisinAaaaa yakın arkadaşım sürekli hayat şarkısını izle diyip duruyor bir türlü izlemedim
Kızlar bu eski hallerimizi özleyen bir tek ben miyim ya ? Eğer öyleyse valla psikolojik destek falan alcam
Teşekkürler evet baya oldu bu durum zatenÇok geçmil olsun Antibiyotik verdiler mi ?
Evet gördüm ve bu kadına çok sinir olmaya başladım yine de takip ediyorum meraktan
Vallahi bendeEvet gördüm ve bu kadına çok sinir olmaya başladım yine de takip ediyorum meraktan![]()
Bebeğini bırakıp tatile gitti anladık yeni evlendi balayı muhabbeti diye şimdi seminer diyor kurs diyor yok işimi kurucaö şunu yapıcam yani.bir süre sonra bana bunlar çocuğa bakmamak için bahane gibi geliyor bu grupta da çalışan bir sürü anne var ama akşam sabah çocukları yanlarında çok karşıyım böyle durumlara durumu da gayet iyi bence kocasının da çok iui durumu en azından bir süre işlerini hafifletebilir hastayım çocuğuma bakamıyorum diyor ama seminer için saatlerce araba kullanıyor. Kendim çocuğmu 5 dk bırakamıyorum ya böyle insanları görünce sinir oluyorumVallahi bendeözellikle günaydın bebeklerim diye bastıra bastıra söylüyor ya aşırı itici oluyor
![]()
Başlarda tek başına eve çıktı, yemek bile yiyemiyorum diyordu, annesi getir ben bakayım diyormuş götürmüyordu şimdi nasıl oldu da aylardır annesine bırakmış bende ona şaşırıyorum, başta da hastaydı tek başına bir sürü şey yapmaya çalışıyordu, şimdi hem çocuğu bırakmış hem bir süslenmeler bakımlarBebeğini bırakıp tatile gitti anladık yeni evlendi balayı muhabbeti diye şimdi seminer diyor kurs diyor yok işimi kurucaö şunu yapıcam yani.bir süre sonra bana bunlar çocuğa bakmamak için bahane gibi geliyor bu grupta da çalışan bir sürü anne var ama akşam sabah çocukları yanlarında çok karşıyım böyle durumlara durumu da gayet iyi bence kocasının da çok iui durumu en azından bir süre işlerini hafifletebilir hastayım çocuğuma bakamıyorum diyor ama seminer için saatlerce araba kullanıyor. Kendim çocuğmu 5 dk bırakamıyorum ya böyle insanları görünce sinir oluyorum
Kıyamam ya çok geçmiş olsun bizde geçen aylarda covid olmuştuk çok zordu 15 gün atlatamadıkBenim kızım influenza b olmuş . Doktor covidden şüphelenmişti değilmiş. Dün gece ateşi 40 oldu. Serum aldı. İnşallah bi daha çıkmaz ateşiçok uykusuz kaldı yavrum hastanede çok korktu
![]()