Sana çok net ekran vermeyen annelerin sebeplerini söyleyeceğim. Bu konu bu grupta da konuşuldu ekran vermeyen annelerin söylediği klasik şeyler ev işlerine dahil edin, ağlamasına müsade edin ya da siz ekran verdiğiniz için yemiyor gibi basit şeyler. Bu konu benim için tartışmaya kapalı. Hep diyorum her çocuk zor elbette ama bazıları daha zor. Ekran vermeyen anneler birincisi ve en önemlisi çocupu uysaldır ikna edilmeye yatkındır gel dersin koşa koşa gelir böyke anneler zaten çocuklarıyla evde işte yaparlar. Bulaşık makinesini birlikte boşaltırız ya da dizeriz diyen anneler var mesela bu grupta da yazan oldu hadi dedim ben yanlış yapıyorum denedim üstüne gittim yok benim oğlum kendine zarar veriyor. Komple makinenin içimi çıkarıyor mesela eşyalarla beraber ya da makine açıkken kapağını kapatmaya çalışıyor yani biliyorsundur neler olabileceğini şimdi ben nasıl dahil edeyim ev işine bu sadeve 1 tane basit örnek. Demekki bazı çocuklar yatkın bazıları ne yaparsa yap durmuyor ama o anneler kendileri başardığı şçin biz başaramıyoruz konusuna getiriyorlar ben her şeyi denedim benim çocuğum yeri geliypr ekranda bile durmaz. Çünkü karakteri böyle. İkincisi dediğin gibi destekleri oluyor. Eve birisi gelse benim oğlumda çok mutlu olur onunla vakit geçirmek ister bende 5 dk nefes alırım ama maalesef kapımı çalan yok. Şöyle kuş sütü eksik sofra kur herkes koşa koşa gelir ama yemek içmeye. Keşke benide davet etseler koşa koşa giderim

herkesin bebesi ne yiyor ne içiyor yanlış yere bakıyorsun sen buraya gel kendini iyi hissetmek istiyorsan hepimiz aynıyız

yemek uzun zamandır düzgün yemiyor ama yinede ufaktan kilo aldı 11 kilo oldı balık yağından dolayı diye düşünüyorum yoksa doğru düzgün yemiyor bazen kaşıkla peşinde gidiyorum ne yerse kardır diye. Uykusu zaten berbat. Kendini kötü hissetme yani yeterince sorumluluklarımız vsr bu kadar oluyor elimizden bu kadar geliyor