• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Bugşn sadece yarım saat öyle uykusu yaptı o kadar sinirliyim ki bir de bugün ilk kez akşam dışarı çıkıp düğüne gidicez çok gerginim zaten oğlum her yerde ağladıpı için dahs önce h düğüne götürmemiştim kendimde akşam bir yere çıkmıyorum zaten üstüne uyumadı yemeği de yemedi doğru düzgün çöpe döktüm sinirlendim. Her şey bu kadar zor olmalı mı ya bıktım usandım artık uyutmaya çalışıyorum hala en azından biraz uyusun da akşam otda ağlmasın diye yok duru durup yataktan iniyor ben cidden artık son raddeye geldim çocuk bakmak neden bu kadar zor neden anlamıyorum. Artık kendi kendine bir yerlerde uyuya kalana kadar uyutmaya çalışıyorum ne yaparsa yapsın yemekte yedirmicem yemezse zorlamicam 8 ayda zar zor aldırdığım 300 gramıda geri verir artık

Kendimi köle givi hissediyorum ya sıkışmış hissediyorum sabah koştur koştur ağlama sesiyle uyanmaktan bıktım ben ne zaman ağlamayacak yani uyumad yemez huysuzluk eder ama ağlamasından bıktım artık sürekli kulaklarıma vuruyor o çığlık sesleri. Ben hiç bu kadar ağlayan öocuk görmedim bir yorulursun durursun ya

Bugşn sadece yarım saat öyle uykusu yaptı o kadar sinirliyim ki bir de bugün ilk kez akşam dışarı çıkıp düğüne gidicez çok gerginim zaten oğlum her yerde ağladıpı için dahs önce h düğüne götürmemiştim kendimde akşam bir yere çıkmıyorum zaten üstüne uyumadı yemeği de yemedi doğru düzgün çöpe döktüm sinirlendim. Her şey bu kadar zor olmalı mı ya bıktım usandım artık uyutmaya çalışıyorum hala en azından biraz uyusun da akşam otda ağlmasın diye yok duru durup yataktan iniyor ben cidden artık son raddeye geldim çocuk bakmak neden bu kadar zor neden anlamıyorum. Artık kendi kendine bir yerlerde uyuya kalana kadar uyutmaya çalışıyorum ne yaparsa yapsın yemekte yedirmicem yemezse zorlamicam 8 ayda zar zor aldırdığım 300 gramıda geri verir artık
Hep öyle olur ya . Önemli bişey olacağı gün uyumazlar huzursuz olurlar . Benim de başıma çok geldi. Zehir olur her şey . İnşallah kolayca bitirirsin günü. Allah yardımcın olsun 🙏

Canımsın ya, nasıl geçti düğünde durdu mu

Valla ben de gitmeyecektim bu defa ama ateş ilaçla düşmek bilmeyince . Bi de 40 dereceleri görünce korkudan gittim . Döküntüler henüz başlamadığından doktor da anlamıyormuş başlar da.
Cnm doktorlarda anlamıyor, bn kolay kolay doktora gıtmem, yazın mercan alerjı oldu ama oyle boyle degıl tüm vucudu sardı, dedık ya alerjık bısey yedı yada köyde böcek ısırdı alerjı yaptı cunku baska akla bısey gelmıyor, kenelerden de korkuyordum bı taraftan, doktora gıttık ilaç losyon versın dıye, netıcede oda net bısey demedı, alerjı yapmışbısey dedı ama ney, farklı bısey vermemiştım üstelık, şurup ve merhem verdi, onu kullanmıstım,

6.hastalıkta ateş 40ı geçti evde düşürdüm hemen, fitil saolsun. Benim gözleri sulanıyor dıye doktora gıden ve amelıyat kararı alan arkadasım var oğlu 18 aylık, şok gecirdım. O yaşta ne amelıyatı, her ateşte her burun akıntısında doktora gıdıp sureklı kan aldıranlar var, yazık bebişlere🥺

Bu hastalıkta ateş evde düşmüyor bizim verdiğimiz ateş düşürücüler fayda etmiyor maalesef. 3 gün uğraştık gittik geldik anlamadılar ne olduğunu benim evde verdiğim ilacı verip gönderdiler oğlum şoka girdi kucağımda bayıldı. Yaşarken çok kötü gerçekren inşallah tekrarlanmaz artıl bağışıklıkları güçlenir inşallah
Artık doktor gbi olduk zaten, yüksek ateşte suruplar düşürmuyor dırekt fitil koyuyorum, etkı edıyor. Doktora götürmuyorum çunku bısey degısmıyor, hee çok kötü durumlarda gotururum ama ateş, grip vs bunlarda gitmıyorum.

Back
X