- 19 Mayıs 2024
- 3.864
- 2.206
- 53
Yok canım uyumadı maalesef saat sayıyorum 7 8 gibi dayanırsa uyuturumAyyy uyudu muuu benimki de dışarıda olduğumuz için 2.30da uyudu hala uyuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım uyumadı maalesef saat sayıyorum 7 8 gibi dayanırsa uyuturumAyyy uyudu muuu benimki de dışarıda olduğumuz için 2.30da uyudu hala uyuyor
Ay benimki öyle başka ortamda uyumaz ki, hatta bir ara AVM'de Bebek bakım odasında emzireyim altını değiştireyim dedim izin vermediÇok daraldın mı her yerde bebek bakım odası bulu3sun camiye girersin uyutursun napalım başka türlü olmuyor
Allah kolaylık versin o zaman akşama kadarUnutmadım zayen çol huysuz ağlayıp duruyor yapacak bişey yok bekleyecek
Oy hadi inşallah dayanırYok canım uyumadı maalesef saat sayıyorum 7 8 gibi dayanırsa uyuturum
Bugün bizimki dışarıda uyudu hala bebek arabasında uyuyor valla şaşırtıyor bu sıraAy benimki öyle başka ortamda uyumaz ki, hatta bir ara AVM'de Bebek bakım odasında emzireyim altını değiştireyim dedim izin vermedi
Benimki emer çok darlandıysa ama uyku konusunda bende çol sprun yaşıyorum şu zamana kadar öyle dışarıda durmadım zayen ya sabah çoltım ya öğleden sonra uykularını evde yaptırıyorum ama mecbur kalınca çıkıcaz artkl büyüyorlar alışmaları lazımAy benimki öyle başka ortamda uyumaz ki, hatta bir ara AVM'de Bebek bakım odasında emzireyim altını değiştireyim dedim izin vermedi
Evde oda baya darlandıAllah kolaylık versin o zaman akşama kadarbabası evde mi bari oyalarsınız bir şekilde
Tekırdaga gıderken yazmışsında trakyalımısın demk istedımNerelisin derken istanbulda yaşıyoruk bende![]()
Yok okdr degıl günde 2-3 kez öksuruyor fakt sureklı ateşli hafıf ates hep var, burnu hafıf akıyor bide, zaten gece uyanmalarından bısey old anlıyorum hepÇok geçmiş olsun cano, b nimki de öksürüyor, gündüz çok yok ama gece resmen boğuluyor çocuk![]()
He yok akrabamız var orda ondanTekırdaga gıderken yazmışsında trakyalımısın demk istedım![]()
Ay ne yaptı uyudu muHe yok akrabamız var orda ondan![]()
Poster modu nedir canım bende bilmiyorumKızlar bir şey soracağım YouTube'da poster modunu açmak için premium üyelik mi gerekiyor yani bu Instagram'da falan instamamlarda görüyordum ama ben denemeye çalıştım olmadı cahilliğime verin de size sormak istedim
Çizgi film açtık diyelim çizgi film oynamayacak da poster çıkacak ekranda arka planda müzik çalacak mantık bu yani ben biraz eksik anlatmış olabilirimPoster modu nedir canım bende bilmiyorum
O kadar zor uyudu ki dün çok kötü geçti çok bağırdım çok sinirlendim oğlum uyuduktan sonra çok ağladım vicdan azabı çektim hala başım ağrıyor yaAy ne yaptı uyudu mu
Aynı azap bende de var sabah çok sinirlendim artık yeter diye bağırdım hiç durmadan cırım cırım cırlıyor çünkü ve sesimi asla duyuramıyorum kendisine. Bağırınca da vicdansız ve dünyanın en kötü annesi oluyorum malum. Valla herkes yaşadığını anlıyor, biliyor bence. Burada ne kadar konuşsak da boş. Sen diyordun sanırım benim tahammül eşiğim düşük diye. Bu bile etken kimisi aşırı sabırlı kimisi aşırı tahammülsüz. Aynı bebek birini zorlar birine kolay gelir. Ama yok yani zor olan cidden çok zor. Bazen dayanılacak gibi değil diyorum. Çalışsam kimse bakmaz, okul kabul etmez diye düşünüyorum. Geceleri o kadar kötü ki gündüz bile iyiymiş gibi gelmeye başlıyor. Gece olsun istemiyorum şu uyku stresinden artıkO kadar zor uyudu ki dün çok kötü geçti çok bağırdım çok sinirlendim oğlum uyuduktan sonra çok ağladım vicdan azabı çektim hala başım ağrıyor ya
Çokkk haklısınız yani ben mesela sadecemuyku konusunda tahammülsüzüm eskiden gece tuvalete bile kalkmazdım top patlasa beni yataktan kaldıramazlardı gece . Bu gece 3e kadar uyanmadı 3-7 arası 5 kez uyandık mesela . Ya bilmiyorum emmeyi kestikten sonra düzelebilir umutsuz olmayınAynı azap bende de var sabah çok sinirlendim artık yeter diye bağırdım hiç durmadan cırım cırım cırlıyor çünkü ve sesimi asla duyuramıyorum kendisine. Bağırınca da vicdansız ve dünyanın en kötü annesi oluyorum malum. Valla herkes yaşadığını anlıyor, biliyor bence. Burada ne kadar konuşsak da boş. Sen diyordun sanırım benim tahammül eşiğim düşük diye. Bu bile etken kimisi aşırı sabırlı kimisi aşırı tahammülsüz. Aynı bebek birini zorlar birine kolay gelir. Ama yok yani zor olan cidden çok zor. Bazen dayanılacak gibi değil diyorum. Çalışsam kimse bakmaz, okul kabul etmez diye düşünüyorum. Geceleri o kadar kötü ki gündüz bile iyiymiş gibi gelmeye başlıyor. Gece olsun istemiyorum şu uyku stresinden artık
Maşallah.aksam kacda yattı. Normalde 15 32 aylığa kadar en geç 3te sonra uyutmaman gerekiyor gece geç yattar. Arkadaşımla konuşmuştum cocugu uyku düzeni yokmuş. Gece geç yatarmis erken kalkarmis.oda başka biriyle duymuş.cocugu Sabahleyin 8de kaldiriyormus.oglensaat 12,bucukda ewde bebek arabasıyla sallarmis saat 1re dogru uyuyormuş .saat 3olmadan kaldiriyormus gece 9da gene ewde bebek arabasıyla sallarmis uyuyormuş sesiz yerde yapiyormus gece lambayla yakıp salliyormus. Bide anne günlük giydiği kıyafeti yastiyla yada oyunncaga geçiriyormus yanına koyuyo.yanlız hissetmesin diyemis akşam 8de ve gece1de mama vermiş. gece arada uyandığı olmus pist pist poponu vurdum,kucağına almadım dedi.15gun boyunca yapmış smdi kendi kendine uyuyormus.bakalm arkadaşımda denicek.Bugün bizimki dışarıda uyudu hala bebek arabasında uyuyor valla şaşırtıyor bu sıra![]()
İnanın akşam 21:00'da yatıyor diyelim mesela saat 22:00'da maksimum 22:30'da başlıyor uyanmaya, o yüzden diyorum ya derdi meme de değil zaten emzirmiyorum sabaha kadar. Ondan hiç umudum kalmadı artık, ne diyim Allah sabır ve dayanma gücü versin. Ben Allahtan uykuyu pek sevmezdim, yoksa nasıl dayanırdım bilmiyorum. Ki uykuya dalma ile ilgili sorunlarım da var şu an, yani gece 1-2 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum. 15-20 dkda bir kalkınca maalesef uykuya geçememiş oluyorum, bir süre de zaten uyutmak için uğraşıyorum. Çok zormuş cidden acaba bu günlerim bana bir film şeridi gibi gösterilse bu kararı verir miydim diye çok düşündüğüm oluyor. Bağırdığım zamanlar özellikle daha çok düşünüyorum, kötü bir anneyim bu çocuğu haketmiyorum diye geçiyor içimden. Bir de öyle dilli, algısı açık bir çocuk ki. Çevremdeki herkes nazar değiyor diyor ama yani buna da ben dua etmekten başka ne yapabilirim bilmiyorumÇokkk haklısınız yani ben mesela sadecemuyku konusunda tahammülsüzüm eskiden gece tuvalete bile kalkmazdım top patlasa beni yataktan kaldıramazlardı gece . Bu gece 3e kadar uyanmadı 3-7 arası 5 kez uyandık mesela . Ya bilmiyorum emmeyi kestikten sonra düzelebilir umutsuz olmayın