- 17 Nisan 2023
- 2.892
- 1.915
- 63
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin bebiş bi anda niye böyle yaptı anlamadım bu kadar düzensiz değildi dimi öncedenSaat 1 .30 zorla 11de uyudu be bu 3. Uyanışımız şaka gibi
Biz 2 saati geçti uyanığız bu sayede uyanma derdi de ortadan kalkıyor sinir içindeyimSaat 1 .30 zorla 11de uyudu be bu 3. Uyanışımız şaka gibi
Doktor yönlendirme falan yapmadi mi canım. Kendisi bir teşhis koymamış olabilir ama birsey var belli en azindan yönlendirme yapsaymışTeşekkür ederim canım, kızarıklık yok tutup ağlıyor pipisini özellikle sabahları kalkınca yapıyor bunu gün içinde de bi kaç kere yaptığı oluyor, bide idrar kokusu baya değişmiş ağır ve koyu renkli ona rağmen idrar yolu enfeksiyonu yokmuş anlayamadım
Ay bu gece hepimiz mi çıldırmışız biz de 4.30 a kadar uyanıp durduk 4.30 en son tamamen ayıldı hala ayaktayız bayılırım uykusuzluktan kendisinin de uykusu var ama uyumamak icin direniyorBiz 2 saati geçti uyanığız bu sayede uyanma derdi de ortadan kalkıyor sinir içindeyim
Çok zor geçiyor günler sinir oluyorum neden 1 gün rahat edemiyorum her çocuk yapan bu kadar zorlanmıyor ki neden her şey çok zor. Ne çok rahag birisiyim ben çok pimpirükli normal bir anneyim ya neden bu kadar zorlanıyorjm neden bu kadar zor bir çocuğum var. Daha diş çıkaracak bunlar memeden bezden kesilecek nasıl olacak bilmiyorumAy bu gece hepimiz mi çıldırmışız biz de 4.30 a kadar uyanıp durduk 4.30 en son tamamen ayıldı hala ayaktayız bayılırım uykusuzluktan kendisinin de uykusu var ama uyumamak icin direniyor
Sen mutlaka ürolojiye götür ya idrarda koku olmaz ki normalde crp yüksek diyorsun idrsr temiz çıkmış ama anlayamadımTeşekkür ederim canım, kızarıklık yok tutup ağlıyor pipisini özellikle sabahları kalkınca yapıyor bunu gün içinde de bi kaç kere yaptığı oluyor, bide idrar kokusu baya değişmiş ağır ve koyu renkli ona rağmen idrar yolu enfeksiyonu yokmuş anlayamadım
Doğrudur canım delirmemek elde degil bak yemin ederim doğdu doğalı kizim benim daha kucağımda soyle 5 dk oturup etrafı seyrettiği olmadi. 3 aylikken de boyleydi hala oyle. Bazen arabada annesinin kucağında giden bebekleri görüyorum vallahi imreniyorum ya benimki orda bile oturup etrafı seyretmez. Arka koltukların ustunde ziplamaya calisir yada koltukların arasinda yere oturup ne bulursa onu ağzına burnuna sokmaya saçına başına sürmeye çalışır. Surekli dudakları ağzının ici dis etleri kanıyor oraya buraya carpmaktan. Zaten bacakları yaradan morluktan kurtulmuyor. Sirf o yuzden elbise sort giydirmedim butun yaz en azindan duserse biraz kiyafet korur diye. Gorumcemle bir aksam oturduk diyor ki ben panik atak geçireceğim simdi hic normal birsey yapmiyor surekli tehlike. Zaten uykudan bahsedemiyorum bile. Bazi cocuklar boyle mi yoksa biz mi yanlış birsey yapiyoruz bilmiyorum.Çok zor geçiyor günler sinir oluyorum neden 1 gün rahat edemiyorum her çocuk yapan bu kadar zorlanmıyor ki neden her şey çok zor. Ne çok rahag birisiyim ben çok pimpirükli normal bir anneyim ya neden bu kadar zorlanıyorjm neden bu kadar zor bir çocuğum var. Daha diş çıkaracak bunlar memeden bezden kesilecek nasıl olacak bilmiyorum
Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun canımBenimki yine oglen uykusuna yatmadı dermanım kalmadi sabahtandir pesinde geziyorum üstümde zıplıyor. Bu saatten sonra uyutsam bir dert uyutmasam bir dert. Etrafı bile toparlayamadım yemek duruyor 5 te eşim geliyor. Zaten zor bir süreçten geçiyoruz eşimin babası vefat etti 17 gun oldu ilk bir hafta kizim 40 derece atesliydi sabahlara kadar sayıklıyordu. Yatis yapamadim evde takıp ederim bu süreçte hastanede kalamam dedim. Hem.igne hem surup antibiyotikle toparladi tabi ben gunduz taziyede aksam evde ayakta kalmaktan mahvoldum. Benim görenler sana nolmus diyordu. Eşim bitti kayinbabam hem cok iyiydi hem gençti daha hemde cok ani oldu yarım saat icinde oldu hersey. Esimi mi toparlayalım kizima mi yetiseyim kendim mi üzüleyim taziyede insanlara mi yetiseyim çok zorluyor bir süreçtir. Kizim biraz toparlamisti kayinvalidemgilin evi cok soguk oraya gelenler oluyor diye surekli oradaydık tekrar kotu oldu sürekli kusmaya sabahlara kadar öksürükten uyuyamamaya basladi artik yeter ben gelemiyorum dedim son 4-5 gündür gitmiyorum. Oyle toparladi sukur simdi baya rahatladi. Arkamdan olmadık iftiralar dedikodular yapılmış. Çok uzuldum ya kimseye hakkımı helal etmiyorum.
Bu atasözü çok iyiyiymişHadi hayırlı olsun yeni güncellemeben koltukta oturunca direk yere gel gel yapıyor beraber oynamak istiyor ekmekle tuz gibi yaz gününde buz gibi sekizle dokuz gibi ayrılamıyoruz
![]()
İşte seni ben anlıyorum ama mesela gt başkasına anlat salak salak suratına bakar biz abartıyoruz her çocuk böyle büyüyor muhabbeti yapıyorlar. Her çocuk nasıl aynı olabilir ya makine mi bunlar. Kayınvalidem mesela artıl sinir oluyorum çocukla ilgili konuşulunca öyle ön yargı olmuş ki bende iiyi bişey derse bile algılamıyorum. Bana cahil anne gözüyle bakıyor yani en azından ben böyle hissediyorum. Kendisi çok biliyor her şeyi. Çocuk 2 yaşına gelmiş hala tuhaf teorileri var biz çocupu bu hale getirdik ona göre ama beniöki de doğdu doğalı ağlayan birisi demekki anne karnında nbişey yaptım ben çocuğa. Biberon ver uyusun diyor bu ne cahilce bir cevap ya emzirdim halde uyumaya çocuk biberonla mk uyayack zaten çlcuk biberon ne bilmiyor ki kendisi öyle büyütmüş nende ötöe yapayım istiyor düşündükçe bile sinir oluyorum en skn ağzımdan ters bişey çıkacak da aramız bozulacak bunxa zaman konuşan o olduğu halde en sln sözü ben söyleyip kötü ben olıcamDoğrudur canım delirmemek elde degil bak yemin ederim doğdu doğalı kizim benim daha kucağımda soyle 5 dk oturup etrafı seyrettiği olmadi. 3 aylikken de boyleydi hala oyle. Bazen arabada annesinin kucağında giden bebekleri görüyorum vallahi imreniyorum ya benimki orda bile oturup etrafı seyretmez. Arka koltukların ustunde ziplamaya calisir yada koltukların arasinda yere oturup ne bulursa onu ağzına burnuna sokmaya saçına başına sürmeye çalışır. Surekli dudakları ağzının ici dis etleri kanıyor oraya buraya carpmaktan. Zaten bacakları yaradan morluktan kurtulmuyor. Sirf o yuzden elbise sort giydirmedim butun yaz en azindan duserse biraz kiyafet korur diye. Gorumcemle bir aksam oturduk diyor ki ben panik atak geçireceğim simdi hic normal birsey yapmiyor surekli tehlike. Zaten uykudan bahsedemiyorum bile. Bazi cocuklar boyle mi yoksa biz mi yanlış birsey yapiyoruz bilmiyorum.
Dogru canim hamdolsun elimden gelenin fazlasını yaptim. Herkes ektiğini biçer eninde sonunda diyorumAllah rahmet eylesin, başınız sağolsun canımkuzuya da çok geçmiş olsun... Kimseyi bu hayatta memnun edemezsin. Vicdanın rahatsa gerisini boşver...
Allah rahmet eylesin canım sana da çok geçmiş olsun insanlar kötü malesefDogru canim hamdolsun elimden gelenin fazlasını yaptim. Herkes ektiğini biçer eninde sonunda diyorum
Evet o bilmislerden gına geldi bosver bildigini oku zaten napsan yine ayni sekilde devam edecek sen bu insanlari ikna edemzsin bugun biberon yarin cocugun ile ilgili baska birsey ben artik tmm diyip geçiyorum böylelerine de hic birseyini anlatmıyorum iyi yada kötü yakın da olsa uzakta olsa zaten ben bu eziyeti çekicem birde onlarin lafıyla uğraşamam. Ben ne zaman hareketli durmuyor yetisemiyorum desem birseyler söyleyip sinirimi hoplatiyorlardi bıraktığım cocugu evlerine gittiğimde rahat rahat istedigini yapsın diye ancak o zaman anladılar, gec saate kadar oturdum benim uyumuyor lafıma inanmıyorlardı en son ya bu her gece boyle mi sen napiyorsun demeye başladılar. Bir arkadasim var cocuk vallahi uslu ya yemeğini koyuyor yavrum oturup yiyor kendi kendine bırakıyor odada uyuyor, birakiyor yere kendi kendine oynuyor benim kizimdan 6 ay kucuk bana diyorki benimki seninkinden hareketli daha yaramaz ben daha cok yoruluyorumİşte seni ben anlıyorum ama mesela gt başkasına anlat salak salak suratına bakar biz abartıyoruz her çocuk böyle büyüyor muhabbeti yapıyorlar. Her çocuk nasıl aynı olabilir ya makine mi bunlar. Kayınvalidem mesela artıl sinir oluyorum çocukla ilgili konuşulunca öyle ön yargı olmuş ki bende iiyi bişey derse bile algılamıyorum. Bana cahil anne gözüyle bakıyor yani en azından ben böyle hissediyorum. Kendisi çok biliyor her şeyi. Çocuk 2 yaşına gelmiş hala tuhaf teorileri var biz çocupu bu hale getirdik ona göre ama beniöki de doğdu doğalı ağlayan birisi demekki anne karnında nbişey yaptım ben çocuğa. Biberon ver uyusun diyor bu ne cahilce bir cevap ya emzirdim halde uyumaya çocuk biberonla mk uyayack zaten çlcuk biberon ne bilmiyor ki kendisi öyle büyütmüş nende ötöe yapayım istiyor düşündükçe bile sinir oluyorum en skn ağzımdan ters bişey çıkacak da aramız bozulacak bunxa zaman konuşan o olduğu halde en sln sözü ben söyleyip kötü ben olıcam
Sagolasin canim oyle malesef..Allah rahmet eylesin canım sana da çok geçmiş olsun insanlar kötü malesef![]()
Kv bana sen öyle misfirliklere de gidemezsin dedi bu sefer ilk kez. Ben anlatıyorum ama siz bana inanmıyorsunuz dedim. Zaten kimsenin evine gitmedim daha kendi annem kv görümceler başla birisine gitmedim ve çocuk 2 yaşına geldi şaka gibi aslında. Ama gidicem durmayacak birmşey kıracak dökecek ya da ağlayacak ben çekiyorum onu bir başkası değil evlmde en azından kendi düzenim var.Evet o bilmislerden gına geldi bosver bildigini oku zaten napsan yine ayni sekilde devam edecek sen bu insanlari ikna edemzsin bugun biberon yarin cocugun ile ilgili baska birsey ben artik tmm diyip geçiyorum böylelerine de hic birseyini anlatmıyorum iyi yada kötü yakın da olsa uzakta olsa zaten ben bu eziyeti çekicem birde onlarin lafıyla uğraşamam. Ben ne zaman hareketli durmuyor yetisemiyorum desem birseyler söyleyip sinirimi hoplatiyorlardi bıraktığım cocugu evlerine gittiğimde rahat rahat istedigini yapsın diye ancak o zaman anladılar, gec saate kadar oturdum benim uyumuyor lafıma inanmıyorlardı en son ya bu her gece boyle mi sen napiyorsun demeye başladılar. Bir arkadasim var cocuk vallahi uslu ya yemeğini koyuyor yavrum oturup yiyor kendi kendine bırakıyor odada uyuyor, birakiyor yere kendi kendine oynuyor benim kizimdan 6 ay kucuk bana diyorki benimki seninkinden hareketli daha yaramaz ben daha cok yoruluyoruminsaallah bizkilerde büyüdükçe sakinlesir. Rabbim onlarin acısını göstermesin bize.
Haklısın bende sadece yakin çevre ve çocuklu olanlarla görüşüyorum cunku en azindan onlarla birbirimiz anlıyoruz. Surekli soyutlaninca evde de psikoloji kalmiyorKv bana sen öyle misfirliklere de gidemezsin dedi bu sefer ilk kez. Ben anlatıyorum ama siz bana inanmıyorsunuz dedim. Zaten kimsenin evine gitmedim daha kendi annem kv görümceler başla birisine gitmedim ve çocuk 2 yaşına geldi şaka gibi aslında. Ama gidicem durmayacak birmşey kıracak dökecek ya da ağlayacak ben çekiyorum onu bir başkası değil evlmde en azından kendi düzenim var.
Uyanıkken ne yapıyor peki oyun felan mı oynamak istiyorBiz 2 saati geçti uyanığız bu sayede uyanma derdi de ortadan kalkıyor sinir içindeyim
Yapmadı, M meraklibirkisi dediği gibi eğer geçmezse ürolojiye götüreceğimDoktor yönlendirme falan yapmadi mi canım. Kendisi bir teşhis koymamış olabilir ama birsey var belli en azindan yönlendirme yapsaymış
Hayır değildi canım 3 aydır böyle yaklaşıkSenin bebiş bi anda niye böyle yaptı anlamadım bu kadar düzensiz değildi dimi önceden