• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Çok zor geçiyor günler sinir oluyorum neden 1 gün rahat edemiyorum her çocuk yapan bu kadar zorlanmıyor ki neden her şey çok zor. Ne çok rahag birisiyim ben çok pimpirükli normal bir anneyim ya neden bu kadar zorlanıyorjm neden bu kadar zor bir çocuğum var. Daha diş çıkaracak bunlar memeden bezden kesilecek nasıl olacak bilmiyorum
Bende bazen bunu diyorum neden böyle zor oluyor diye, gerçekten bazı bebekler daha kolay bence

Sen mutlaka ürolojiye götür ya idrarda koku olmaz ki normalde crp yüksek diyorsun idrsr temiz çıkmış ama anlayamadım
Dün tekrar kan tahlili verdik şimdi sonuca baktım crp geçen hafta 40 çıkmıştı bu tahlilde 3 çıkmış crp düşmüş anlayamadım

Doğrudur canım delirmemek elde degil bak yemin ederim doğdu doğalı kizim benim daha kucağımda soyle 5 dk oturup etrafı seyrettiği olmadi. 3 aylikken de boyleydi hala oyle. Bazen arabada annesinin kucağında giden bebekleri görüyorum vallahi imreniyorum ya benimki orda bile oturup etrafı seyretmez. Arka koltukların ustunde ziplamaya calisir yada koltukların arasinda yere oturup ne bulursa onu ağzına burnuna sokmaya saçına başına sürmeye çalışır. Surekli dudakları ağzının ici dis etleri kanıyor oraya buraya carpmaktan. Zaten bacakları yaradan morluktan kurtulmuyor. Sirf o yuzden elbise sort giydirmedim butun yaz en azindan duserse biraz kiyafet korur diye. Gorumcemle bir aksam oturduk diyor ki ben panik atak geçireceğim simdi hic normal birsey yapmiyor surekli tehlike. Zaten uykudan bahsedemiyorum bile. Bazi cocuklar boyle mi yoksa biz mi yanlış birsey yapiyoruz bilmiyorum.
Benimki de hiç araba da durmaz kucağımda otur etrafı seyrek yani yok aşağı iner yada bağırır durur, bi yere giderken sakince gidemiyoruz bağırtı çağırtı içinde, gerçekten ya her çocuk böyle yada bazıları çok zor

Benimki de hiç araba da durmaz kucağımda otur etrafı seyrek yani yok aşağı iner yada bağırır durur, bi yere giderken sakince gidemiyoruz bağırtı çağırtı içinde, gerçekten ya her çocuk böyle yada bazıları çok zor
Bilmiyorum hepsi boyle degil bence. Bazen baskalarini görüyorum her çocuğun baska baska zorluğu oluyordur muhakkak ama bazi cocuklar daha fazla yoruyor.

Uyanıkken ne yapıyor peki oyun felan mı oynamak istiyor
Yok ağlıyor ya da gözünü bir yere dikip boş boş bakıyor ama şu aralar sebepsiz yatakta ağlıyor ve nbize git diyor 2 saat sonunda içeri gittim sakinleşti babası uyutmuş hayır eşime kızıyorum ama ona da yazık o halde araba kullanıyor işe gidiyor neresinden tutsan her türlü bşze zarar ya

Dün tekrar kan tahlili verdik şimdi sonuca baktım crp geçen hafta 40 çıkmıştı bu tahlilde 3 çıkmış crp düşmüş anlayamadım
Uzun yıllar bir doktorla çalıştım bana da uzun uzun anlatmayi çok severdi bazen vücutta viral bir enfeksiyon olur o Crpyi yükseltir ama kendiliğinden geçer derdi sizin de o anlık bir şey gelişmiş büyük ihtimalle

Yok ağlıyor ya da gözünü bir yere dikip boş boş bakıyor ama şu aralar sebepsiz yatakta ağlıyor ve nbize git diyor 2 saat sonunda içeri gittim sakinleşti babası uyutmuş hayır eşime kızıyorum ama ona da yazık o halde araba kullanıyor işe gidiyor neresinden tutsan her türlü bşze zarar ya
Eşin bu durumlarda sakin kalabiliyor mu yani krize girince oğlun felan sabırlı oluyor mu, uykusuz kalınca

Uzun yıllar bir doktorla çalıştım bana da uzun uzun anlatmayi çok severdi bazen vücutta viral bir enfeksiyon olur o Crpyi yükseltir ama kendiliğinden geçer derdi sizin de o anlık bir şey gelişmiş büyük ihtimalle
Sanırım öyle olmuş ama bu pipi tutma ağlama nedir hala çözemedim doktor da anlamadı

Eşin bu durumlarda sakin kalabiliyor mu yani krize girince oğlun felan sabırlı oluyor mu, uykusuz kalınca
O benden çok çok sabırlı ama artık son dönemlerde onunda simirleri bozuldu o benim kadar uykusuzluğa dayanamıyor ki ben bile uyku konusunda çok sorjn yaşıyorum o uykuya daha çok düşkün

O benden çok çok sabırlı ama artık son dönemlerde onunda simirleri bozuldu o benim kadar uykusuzluğa dayanamıyor ki ben bile uyku konusunda çok sorjn yaşıyorum o uykuya daha çok düşkün
Benimde eşim benden sabırlı yani saat başı kalktığında mesela ben of falan diyorum o demiyor ama tabi sürekli çocukla zaman geçirmediği için bence ben öyle düşünüyorum

Back
X