- 19 Mayıs 2024
- 4.090
- 2.321
- 53
Sabaha karşı biraz uyudum ama babası yatakta yoktu ağladı fönderdi onu düşecek diye korkayım uyuyamıyorum yoksa daha iyi uyurdumAy bizde abartısız 6-7 kez uyandık anlamıyorum valla ben ya azda olsa uyuyabildin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabaha karşı biraz uyudum ama babası yatakta yoktu ağladı fönderdi onu düşecek diye korkayım uyuyamıyorum yoksa daha iyi uyurdumAy bizde abartısız 6-7 kez uyandık anlamıyorum valla ben ya azda olsa uyuyabildin mi
Evet bizimkide öyle 3 4 givi uyanıyor sabaha kaşrı anca uyuyor sabahta babası giderkem ses olıyor yine uyanıyor zor vallahi yaYa bizde aynıyız gece 4 gibi uyanıp uyumuyor surekli agliyor bir yerimi agriyor acaba diyorum anlayamıyorum uykuya tekrar dönemiyor.
Niye bir anda boyle oldu anlamiyorum bizim arka alt azilar cikti üst arka azılat yani son iki dişimiz kaldi çıkacak acaba onlar mi agri yapiyor bakmama da izin vermiyor ki altları da bu hastalık sürecinde çıkardı üst üste cikmasa iyiydiEvet bizimkide öyle 3 4 givi uyanıyor sabaha kaşrı anca uyuyor sabahta babası giderkem ses olıyor yine uyanıyor zor vallahi ya
Hastalanınca benim kızımında ağız kokusu değişmişti en son hastalığında . Böyle elma gibi tatlımsı koku vardı . İyileşince düzeldiKızlar oğlum 5-6 gündür hasta biraz doktora falan götürdük ama 2 gündür ağzında garip bir koku oluşmaya başladı ( süt kokusu gibi ) neden olur sizce yaşayan var mı
Bende dişten şüphe ettim ama tam arkaya bakamıyorum sanırım gelen yok çıksa da rahatlasam bendeNiye bir anda boyle oldu anlamiyorum bizim arka alt azilar cikti üst arka azılat yani son iki dişimiz kaldi çıkacak acaba onlar mi agri yapiyor bakmama da izin vermiyor ki altları da bu hastalık sürecinde çıkardı üst üste cikmasa iyiydi
Biz de 3 gecedir 2 saat oturuyorduk. Dün gece uyanıp uyanıp geri hemen uyudu oturtmadı dün gece . Üstteki köpek dişinin birisi şişmiş . Verdiğim yiyecekleri de çiğnemek istemiyor direk çıkarıyor. Çiğnemeyi unutmuş gibi . Sanırım biz de diş yüzünden böyleyiz. Bundan önceki iki azı dişini hastalıkta çıkarmıştı benimki de .Niye bir anda boyle oldu anlamiyorum bizim arka alt azilar cikti üst arka azılat yani son iki dişimiz kaldi çıkacak acaba onlar mi agri yapiyor bakmama da izin vermiyor ki altları da bu hastalık sürecinde çıkardı üst üste cikmasa iyiydi
O zaman bizimki de hastalıktan demek ki süt içmiyor ama süt gibi kokuyor bizimki deHastalanınca benim kızımında ağız kokusu değişmişti en son hastalığında . Böyle elma gibi tatlımsı koku vardı . İyileşince düzeldi
Senin yanında durmana alışmış galiba, yanındayken de uyanıyor mu pekiOğlum doğduğundan beri öğlen masaya oturup 1 tabak yemek yediğimi hatırlamıyorum aşısı sinirleniyorum ya uyutuyorum yatağına koyuyorum uyumuyor kendi yatağımda uyutuyorum ben yoksam yanında yine uyumuyor yatakta bırakıp 1 tabak makarna yiyim dedm yine uyandı sinirlerim tepeme geliyor her gün uyu be çocuk yyu attık ya 2 yaşına geldin ota boka uyanıyor çıta kalkıyor böyle hayat nasıl yaşanır ki uyanmasın diye öğlen yemek yemiyorum sabha ne yersem o ama bazen çok yeılıyorumçok acıkıyorum o uyanınca zaten yiyemiyorum bırakmıyor beni
Bence sayılırKızlar oğlum ilk defa böyle bir şey söylüyor robot süpürgeye vuuu diyor bugün vuuu gitti dedi bu iki kelimeli cümle sayılır mı
Sayılır canimKızlar oğlum ilk defa böyle bir şey söylüyor robot süpürgeye vuuu diyor bugün vuuu gitti dedi bu iki kelimeli cümle sayılır mı
Ay sevindim vallahiBence sayılır
Canım hala ağlıyor mu pipisini tutuyor mu feryasunun dediği mantıklı geldi bana da darlık falan vardır belkiKızlar pipide darlık olsaydı çocuk doktoru da farketmez miydi muayene etti baktı yani, ultrasonda da baktılar öyle bişey farkedilir miydi
Evet hala ağlıyor hergün aynı şeyCanım hala ağlıyor mu pipisini tutuyor mu feryasunun dediği mantıklı geldi bana da darlık falan vardır belki
Kalple ilgili birsey olduğunda mesela çocuk doktoru birseyler fatkediyor ama asıl tani tedaviyi kardiyoloji yapiyor o yuzden üroloji doktoru en azindan daha net bir bilgi verir sanaEvet hala ağlıyor hergün aynı şeyürolojiye götürücem gerçekten ama o kadar ultrasonla baktılar mesane testis pipi hepsine baktılar bir sıkıntı yok olsaydı anlamazlar mıydı
Alt dişlere bakabilmistim de üstlere izin vermiyor. Evet bitse rahatlarız ama benimki zaten zor bir hastalık geçirdi cok zayıf dustu biraz toparlasaydı iyi olurdu.Bende dişten şüphe ettim ama tam arkaya bakamıyorum sanırım gelen yok çıksa da rahatlasam bende
Köpek disleri cok zorluyor cocugu biz çıkarırken ben ara ara agri kesici kullanmıştım morarmıştı diş eti cok yorduBiz de 3 gecedir 2 saat oturuyorduk. Dün gece uyanıp uyanıp geri hemen uyudu oturtmadı dün gece . Üstteki köpek dişinin birisi şişmiş . Verdiğim yiyecekleri de çiğnemek istemiyor direk çıkarıyor. Çiğnemeyi unutmuş gibi . Sanırım biz de diş yüzünden böyleyiz. Bundan önceki iki azı dişini hastalıkta çıkarmıştı benimki de .