• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Evet götüreceğim ama anlamadığım bunu ultrasonda görmezler miydi yada doktor pipiyi muayene edince farketmez miydi
Anlar mıydı bilmiyorum ama bize çocuk doktoru hiç söylememişti üroloji söyledi. Elle muayene etti o üstteki deriyi geri itip baktı darlık var dedi

Evet hala ağlıyor hergün aynı şey :( ürolojiye götürücem gerçekten ama o kadar ultrasonla baktılar mesane testis pipi hepsine baktılar bir sıkıntı yok olsaydı anlamazlar mıydı
Ama sen başta ürolojiye gitmeliydin ben öyle yapacaksın sandım çocuk doktoruna mı gittin ilk başta? Bence hiç bekleme ya götür çocuk doktorları vakıf değiller her şeye belki ultrasonda da detaylı bakmadılar belli olmaz onda bile 2 3 ultrasona sokmak gerekiyor

Ama sen başta ürolojiye gitmeliydin ben öyle yapacaksın sandım çocuk doktoruna mı gittin ilk başta? Bence hiç bekleme ya götür çocuk doktorları vakıf değiller her şeye belki ultrasonda da detaylı bakmadılar belli olmaz onda bile 2 3 ultrasona sokmak gerekiyor
İdrar yolu enfeksiyonu vardır diye düşünüyordum ondan çocuk doktoruna gittik, ama temiz çıktı herşey, haftaya da ürolojiye gideyim hala ağlıyor sanırım çiş yaparken bir ağrı yada yanma oluyor

İdrar yolu enfeksiyonu vardır diye düşünüyordum ondan çocuk doktoruna gittik, ama temiz çıktı herşey, haftaya da ürolojiye gideyim hala ağlıyor sanırım çiş yaparken bir ağrı yada yanma oluyor
Haftaya çok olmaz mı ağlıyor diyorsun bence ihmal etme ya derdini de anlatamıyor😔

Back
X