2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Canım benimde karnımda sertleşme oluyor böyle yan taraflarda çok korkuyorum ya sana Dr normal mi dedi ?
O 1 ay önce falan bende de bi kaç kere olmuştu kısa sürüyodu daha da hiç olmadı bi taraf sertleşiyodu ben de çocuk ittiriyo orada duruyo falan sanıyodum sormadım da daha olmayınca

Selam canim uzun zamandir tam tarif ettigin gibi ağrılar mevcut bende yatsam ağrıyor otursam ağrıyor yürüsem ağrıyor iyi gelen hic bisey yok dün gece yataga oturdum hüngür hüngür agladim artik her yerim ağrıyor diye eşim şaştı kaldı ki kolay kolay ağlamam çünkü. Yine de cok şükür bugünlerimize ama artık gün sayıyorum temmuzun gelmesi icin hem yavruma kavusayim hem şu agrilardan kurtulayım artık

Yaaa o kadar mı ćanm çok geçmiş olsun canım inşallah geçer ağrıların

Kaburga ve sırt ağrısı benimde çok fena kaburgamın ağrısından dün gece hiç uyuyamadım

Ben en basindan beri böyleyim tabaklarca tatli yiyebilirim

Doktorunuzla paylaştınız mi acaba magnezyum eksikliğimi başladı.

Kızlar, selam. Benim kızım 2-3 gündür aşırı hareketli ve artık hareketleri daha şiddetli geliyor. Tişörtün üzerinden görünmeye başladı ufaktan hareketleri. Çok tatlı. İş yerindeki herkes de bana prenses gibi davranıyor ya

Geçen gün uzun süredir evli bir arkadaşım vardı, çocuğu yok. Bilinçli bebek istemediğini sanıyordum, çünkü ee çocuk düşünmüyor musunuz gibi sorular sormak bana göre değil. Allah bana da nasip eder inşallah deyince bi buruk hissettim. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlar beslenmenizi nasıl yapıyorsunuz? Her gün tavuk et balık vs yiyor musunuz ? Sabah kahvaltısında yumurta vs yiyorum öğlen den akşama kadar muz yoğurt kefle ceviz vs yiyorum akşam yemeğinde zorlanıyorum her gun protein yemek zorundaymışım gibi geliyor

Valla ben gün et balık yemiyorum. Hatta balık hamileliğimden beri bir ya da iki kere yemişimdir. Eti köfte olarak yiyorum diğer türlüsü pek hoşuma gitmiyor. Her gün yumurta yiyorum o zaten var. Her akşam protein yemek zorunda değilsin bence ya da ille de et ürünlerinden karşılamak zorunda değilsin. Baklagil tüketebilirsin. Sebze olur. Maksat dengeli beslenmek.

Yarın randevum var bu gece nasıl geçecek hiç bilmiyorum çok oldu onu görmeyeli birdahaki gelişinde pleseta ve şeker önemli demişti sanki hiç sabah olmuyacak gibi

Yarın randevum var bu gece nasıl geçecek hiç bilmiyorum çok oldu onu görmeyeli birdahaki gelişinde pleseta ve şeker önemli demişti sanki hiç sabah olmuyacak gibi
Ben de burun kemiği görünmediği için tekrar detaylıya gidicem cuma günü, inşallah çok güzel haberler alırız . Ben de artık son 4 gündür çok kuvvetli hissediyodum içim rahattı, dünden beri yine pek tık yok bebişte beni strese sokuyor ya

Ben yumurtayı mutlaka yiyorum sabahları bi o tok tutuyor zaten, salata domates de almaya başladım. Benim kafamdaki soru işareti organik temiz içerikli ürün bulabilmek. Bi yandan meyve önemli diyorlar sonra bi uzmanı dinliyorjm meyveler yetiştirilirken çok fazla ilaç sıkılıyor diyor, eee sebzeler için de öyle. Yediğim şey içime sinmiyor. Arada organik ürün bulursam almaya çalışıyorum. Akşamlarım dolu dolu geçmiyor klasik eskiden ne yiyosam onu yapıyorum. Mesela buzlukta bezelye var havuçlu patatesli yemeğini yaparım. Pirinç çok tüketirm o yüzden basmati alıyorum. Ben de et olarak köfte dışında yiyemiyorum.

İnşallah iyi haberler alcaz ćanm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…