- 19 Haziran 2013
- 468
- 461
- 303
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.481
O 1 ay önce falan bende de bi kaç kere olmuştu kısa sürüyodu daha da hiç olmadı bi taraf sertleşiyodu ben de çocuk ittiriyo orada duruyo falan sanıyodum sormadım da daha olmayıncaCanım benimde karnımda sertleşme oluyor böyle yan taraflarda çok korkuyorum ya sana Dr normal mi dedi ?
Kol ağrısı dışjnda benim ateşim çıktı halsiz bitap 3 gün yattım , dr da aşının yan etkisi dedi canım o yüzden tırsıyorumBnde ikinci dozu vurdum ilk dozda acıdı ikinci doz iilk gün çok acıdı sonra bir anda uçtu gitti
Çok geçmiş olsun canım ben sadece bir gece yaşattı kolum ağrdi her bünye farklı reaksiyon veriyorKol ağrısı dışjnda benim ateşim çıktı halsiz bitap 3 gün yattım , dr da aşının yan etkisi dedi canım o yüzden tırsıyorum
Selam canim uzun zamandir tam tarif ettigin gibi ağrılar mevcut bende yatsam ağrıyor otursam ağrıyor yürüsem ağrıyor iyi gelen hic bisey yok dün gece yataga oturdum hüngür hüngür agladim artik her yerim ağrıyor diye eşim şaştı kaldı ki kolay kolay ağlamam çünkü. Yine de cok şükür bugünlerimize ama artık gün sayıyorum temmuzun gelmesi icin hem yavruma kavusayim hem şu agrilardan kurtulayım artıkKizlar 29.haftadan selamlar. Son 1 haftadir cok fenayim ya. Sukredip oturuyordum bulanti bile olmadi bu gebelik cok iyi gidiyor diye. Birden bire büyüdü sanki. Agirlik merkezim mi degisti nedir. Kalcadan kaburgalara kadar sırtımda ciddi agrilar olustu. Her ayaga kalkis cok zorlamaya basladi. 2 adım atiyorum ancak açılıyor. Bir de alt bacaklara inanilmaz kramplar giriyor. Her bir kramp da kasta hasar birakiyor sanirim. Onun da agrisi cok uzun sürüyor.
Normalde boyle sikayet etmeyi, mizirdanip etrafimdakilerin de enerjisini dusurmeyi hic sevmem. Ama surekli agri cekerken de rol yapmak cok zor oluyor. Sona yaklastik gerci yavastan ama kalan zaman gozume cok buyumeye basladi. Daha 30 olmadan boyleysem kalan haftalarda ne yapacagim oldum. Benim gibi olan var mi? Agri acisindan sizler nasilsiniz?
Yaaa o kadar mı ćanm çok geçmiş olsun canım inşallah geçer ağrılarınSelam canim uzun zamandir tam tarif ettigin gibi ağrılar mevcut bende yatsam ağrıyor otursam ağrıyor yürüsem ağrıyor iyi gelen hic bisey yok dün gece yataga oturdum hüngür hüngür agladim artik her yerim ağrıyor diye eşim şaştı kaldı ki kolay kolay ağlamam çünkü. Yine de cok şükür bugünlerimize ama artık gün sayıyorum temmuzun gelmesi icin hem yavruma kavusayim hem şu agrilardan kurtulayım artık
Evet benim bünye fazla zayıfÇok geçmiş olsun canım ben sadece bir gece yaşattı kolum ağrdi her bünye farklı reaksiyon veriyor
Malesef canim evde bi yerlere tutuna tutuna yürüyorum kilitleniyor kalçam bacaklarım ☹☹ insallah tesekkur ederimYaaa o kadar mı ćanm çok geçmiş olsun canım inşallah geçer ağrıların
Allah yardımcın olsun inşallah kuzum yaMalesef canim evde bi yerlere tutuna tutuna yürüyorum kilitleniyor kalçam bacaklarım ☹☹ insallah tesekkur ederim
Kaburga ve sırt ağrısı benimde çok fena kaburgamın ağrısından dün gece hiç uyuyamadımKizlar 29.haftadan selamlar. Son 1 haftadir cok fenayim ya. Sukredip oturuyordum bulanti bile olmadi bu gebelik cok iyi gidiyor diye. Birden bire büyüdü sanki. Agirlik merkezim mi degisti nedir. Kalcadan kaburgalara kadar sırtımda ciddi agrilar olustu. Her ayaga kalkis cok zorlamaya basladi. 2 adım atiyorum ancak açılıyor. Bir de alt bacaklara inanilmaz kramplar giriyor. Her bir kramp da kasta hasar birakiyor sanirim. Onun da agrisi cok uzun sürüyor.
Normalde boyle sikayet etmeyi, mizirdanip etrafimdakilerin de enerjisini dusurmeyi hic sevmem. Ama surekli agri cekerken de rol yapmak cok zor oluyor. Sona yaklastik gerci yavastan ama kalan zaman gozume cok buyumeye basladi. Daha 30 olmadan boyleysem kalan haftalarda ne yapacagim oldum. Benim gibi olan var mi? Agri acisindan sizler nasilsiniz?
Ben en basindan beri böyleyimBugün ilk kez aşerdim mi ne oldu anlamadım canım aşırı derecede çikolatalı bir tatlı çekti. Normalde çok yemiyorum şekere dikkat ediyorum. Ama dayanamayinca eşime soyledim aldı getirdi. Eşim diyor ki seni ilk kez böyle yerken gördüm diyor. Cok hizli yemisim
Nasıl oldu anlamadım ama tatlı isteğim bir türlü geçmiyor bugün. Hatta sonra puding filan yapayim dedim sonra eşim de çok gelir şekeri çok tüketme dedi. Vazgrctim bende yapmadim. Nedense dayanmakta güçlük çekiyorum biraz kuru üzüm yedim o bastırdı. Böyle bir şey yaşayan var mi arkadaşlar niye böyle oldu Bi anda 3. Trimester yaklaşınca böyle mi oluyor
Doktorunuzla paylaştınız mi acaba magnezyum eksikliğimi başladı.Kizlar 29.haftadan selamlar. Son 1 haftadir cok fenayim ya. Sukredip oturuyordum bulanti bile olmadi bu gebelik cok iyi gidiyor diye. Birden bire büyüdü sanki. Agirlik merkezim mi degisti nedir. Kalcadan kaburgalara kadar sırtımda ciddi agrilar olustu. Her ayaga kalkis cok zorlamaya basladi. 2 adım atiyorum ancak açılıyor. Bir de alt bacaklara inanilmaz kramplar giriyor. Her bir kramp da kasta hasar birakiyor sanirim. Onun da agrisi cok uzun sürüyor.
Valla ben gün et balık yemiyorum. Hatta balık hamileliğimden beri bir ya da iki kere yemişimdir. Eti köfte olarak yiyorum diğer türlüsü pek hoşuma gitmiyor. Her gün yumurta yiyorum o zaten var. Her akşam protein yemek zorunda değilsin bence ya da ille de et ürünlerinden karşılamak zorunda değilsin. Baklagil tüketebilirsin. Sebze olur. Maksat dengeli beslenmek.Kızlar beslenmenizi nasıl yapıyorsunuz? Her gün tavuk et balık vs yiyor musunuz ? Sabah kahvaltısında yumurta vs yiyorum öğlen den akşama kadar muz yoğurt kefle ceviz vs yiyorum akşam yemeğinde zorlanıyorum her gun protein yemek zorundaymışım gibi geliyor
Ben de burun kemiği görünmediği için tekrar detaylıya gidicem cuma günü, inşallah çok güzel haberler alırız . Ben de artık son 4 gündür çok kuvvetli hissediyodum içim rahattı, dünden beri yine pek tık yok bebişte beni strese sokuyor yaYarın randevum var bu gece nasıl geçecek hiç bilmiyorum çok oldu onu görmeyeli birdahaki gelişinde pleseta ve şeker önemli demişti sanki hiç sabah olmuyacak gibi
Ben kendim yapmayı düşündüm evde güzel kapaklı defterlerm var , içine ultrason fotolarını yapıştırırım , yazılar yazarım diye düşünmüştmAnı defteri aldınız mı? Ben chapters ve beyaz bir kutu anı defterleri arasında kaldım.
Ben yumurtayı mutlaka yiyorum sabahları bi o tok tutuyor zaten, salata domates de almaya başladım. Benim kafamdaki soru işareti organik temiz içerikli ürün bulabilmek. Bi yandan meyve önemli diyorlar sonra bi uzmanı dinliyorjm meyveler yetiştirilirken çok fazla ilaç sıkılıyor diyor, eee sebzeler için de öyle. Yediğim şey içime sinmiyor. Arada organik ürün bulursam almaya çalışıyorum. Akşamlarım dolu dolu geçmiyor klasik eskiden ne yiyosam onu yapıyorum. Mesela buzlukta bezelye var havuçlu patatesli yemeğini yaparım. Pirinç çok tüketirm o yüzden basmati alıyorum. Ben de et olarak köfte dışında yiyemiyorum.Kızlar beslenmenizi nasıl yapıyorsunuz? Her gün tavuk et balık vs yiyor musunuz ? Sabah kahvaltısında yumurta vs yiyorum öğlen den akşama kadar muz yoğurt kefle ceviz vs yiyorum akşam yemeğinde zorlanıyorum her gun protein yemek zorundaymışım gibi geliyor
İnşallah iyi haberler alcaz ćanm inşallahBen de burun kemiği görünmediği için tekrar detaylıya gidicem cuma günü, inşallah çok güzel haberler alırız . Ben de artık son 4 gündür çok kuvvetli hissediyodum içim rahattı, dünden beri yine pek tık yok bebişte beni strese sokuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?