2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Sabah domates peynir zeytin simit tarzı şeyler yiyorum şirkette olduğum için. Yumurta haftasonları bazen akşam canım istiyo borani derler bizde yumurtayı pişirip mantı gibi yapıyorum. Öğlen mutlaka protein alıyorum tavuk nadir et yada köfte yanında salatası zeytinyağlısı tüketiyorum. Akşamları tekim o yüzden kolayıma ne geliyorsa bazen tek başına makarna bazen yoğurtlu bir salata bazen kahvaltı tabağı. Deli gibi meyve yiyorum sınırım yok. Tatlı yemiyorum çok sevmem. Balık tüketmiyorum sevmiyorum dip balıklarını seviyorum o ve Deniz ürünleri de yasak maalesef.

Aklıma "kötü günler geride kaldı önümüzde daha kötü günler var" lafı geliyor Allah korusun tabi

İkili tesstte görülmemiş miydi?

Hahahhahahahhaa ay çok güldüm valla öyle olmuşuz şimdi burdan bakınca

Hepimiz dağıldık ben şimdilik sadece alt baldirimda spor hamlamasi gibi bişi hissediyorum onun dışında iyiyim tek çekincem kiloyu birden alırsam ki 3. Trimesterde biraz hızlanıyor dedi doktor kilo alımı için belki kilo ağrı yapar. Çünkü yıllardır aynı kilodayım vücudum şuan olduğum kiloya bile alışkın değil.

O kadar doğru ki namaz kılarken eğilemediğim icin sandalyeyle kıldım.Icimden de anannem gibi oldum iyice dedim

Evet o ağrı bendede oluşmaya başladı. Normal kilo vücuda dağılıyor gebelikte ağırlık merkezi tek yerde yani hiç belli olmaz en az hasarla atlatalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…