- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.501
Sabah domates peynir zeytin simit tarzı şeyler yiyorum şirkette olduğum için. Yumurta haftasonları bazen akşam canım istiyo borani derler bizde yumurtayı pişirip mantı gibi yapıyorum. Öğlen mutlaka protein alıyorum tavuk nadir et yada köfte yanında salatası zeytinyağlısı tüketiyorum. Akşamları tekim o yüzden kolayıma ne geliyorsa bazen tek başına makarna bazen yoğurtlu bir salata bazen kahvaltı tabağı. Deli gibi meyve yiyorum sınırım yok. Tatlı yemiyorum çok sevmem. Balık tüketmiyorum sevmiyorum dip balıklarını seviyorum o ve Deniz ürünleri de yasak maalesef.Kızlar beslenmenizi nasıl yapıyorsunuz? Her gün tavuk et balık vs yiyor musunuz ? Sabah kahvaltısında yumurta vs yiyorum öğlen den akşama kadar muz yoğurt kefle ceviz vs yiyorum akşam yemeğinde zorlanıyorum her gun protein yemek zorundaymışım gibi geliyor
Valla ben park beşik aldım pregonunKızlar e bebeğe geldim nasıl bir yatak almalıydkben unutm
Beşik içine alcmm ćanm nasıl olmalı bir sünger var bide yayliValla ben park beşik aldım pregonun
Aklıma "kötü günler geride kaldı önümüzde daha kötü günler var" lafı geliyorHepimiz nasıl bir anda 60lı yaşlara ışınlandık biri diyo ki belim ağrıyo diğeri dizlerim tutmuyo başka biri merdiven çıkamıyorum nefesim kesiliyo diyo biri bacaklarım kemiklerim kopuyo diyo
Son 10 hafta kızlar dobarlanıp bırakmicaz kendimizi direnin
Hee onu diyorsun. Ben onu almadım dahaBeşik içine alcmm ćanm nasıl olmalı bir sünger var bide yayli
E bebektyim kala kaldımHee onu diyorsun. Ben onu almadım daha
Aklıma "kötü günler geride kaldı önümüzde daha kötü günler var" lafı geliyorAllah korusun tabi
Naptin aldin miE bebektyim kala kaldım
İkili tesstte görülmemiş miydi?Ben de burun kemiği görünmediği için tekrar detaylıya gidicem cuma günü, inşallah çok güzel haberler alırız . Ben de artık son 4 gündür çok kuvvetli hissediyodum içim rahattı, dünden beri yine pek tık yok bebişte beni strese sokuyor ya
Naptin aldin mi
Yayli bebekler icin cok uygun degil diyolar caním
Niye arastirmadan gittin
[/QUOTE
Ay bilmiyorum direk dolaş dolaş kendimi isteemsizce AVM'de buldm aaa dedim e bebek yatak varmı diye içeri girdimalmdm vllha kararsız kaldım
Hahahhahahahhaa ay çok güldüm valla öyle olmuşuz şimdi burdan bakıncaHepimiz nasıl bir anda 60lı yaşlara ışınlandık biri diyo ki belim ağrıyo diğeri dizlerim tutmuyo başka biri merdiven çıkamıyorum nefesim kesiliyo diyo biri bacaklarım kemiklerim kopuyo diyo
Hepimiz dağıldıkHepimiz nasıl bir anda 60lı yaşlara ışınlandık biri diyo ki belim ağrıyo diğeri dizlerim tutmuyo başka biri merdiven çıkamıyorum nefesim kesiliyo diyo biri bacaklarım kemiklerim kopuyo diyo
O kadar doğru ki namaz kılarken eğilemediğim icin sandalyeyle kıldım.Icimden de anannem gibi oldum iyice dedimHepimiz nasıl bir anda 60lı yaşlara ışınlandık biri diyo ki belim ağrıyo diğeri dizlerim tutmuyo başka biri merdiven çıkamıyorum nefesim kesiliyo diyo biri bacaklarım kemiklerim kopuyo diyo
Susma hakkımı kullanıyorum ilk gebeliklerin hatrınaAklıma "kötü günler geride kaldı önümüzde daha kötü günler var" lafı geliyorAllah korusun tabi
Neyse iyi yanından bakalım kalıcı değil bitecekHahahhahahahhaa ay çok güldüm valla öyle olmuşuz şimdi burdan bakınca
Evet o ağrı bendede oluşmaya başladı. Normal kilo vücuda dağılıyor gebelikte ağırlık merkezi tek yerde yani hiç belli olmaz en az hasarla atlatalım inşallahHepimiz dağıldıkben şimdilik sadece alt baldirimda spor hamlamasi gibi bişi hissediyorum onun dışında iyiyim tek çekincem kiloyu birden alırsam ki 3. Trimesterde biraz hızlanıyor dedi doktor kilo alımı için belki kilo ağrı yapar. Çünkü yıllardır aynı kilodayım vücudum şuan olduğum kiloya bile alışkın değil.
Gebiş bir anneanne ama o ayrıntı önemliO kadar doğru ki namaz kılarken eğilemediğim icin sandalyeyle kıldım.Icimden de anannem gibi oldum iyice dedim
Ya ben onu yapıyorum ramazan başından beri çünkü bacağım kitlniyoO kadar doğru ki namaz kılarken eğilemediğim icin sandalyeyle kıldım.Icimden de anannem gibi oldum iyice dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?