2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ahaha ben nenem yasındayım suan duvara tutuna tutuna yürüyorum hoş nenem maşallah dimdik benden daha iyi suan

Ahaha ben nenem yasındayım suan duvara tutuna tutuna yürüyorum hoş nenem maşallah dimdik benden daha iyi suan
Valla hepimiz aynıyız ya neneler bizden dinç. Dün babannemdeydim kadın halime nasıl acıdıysa sen git yat sofrayı toplar bulaşıkları ben hallederim dedi 75 yaşında

Göremedim dedi doktor yüzünü hiç göstermedi, h istemiyor olmama rağmen 3. Kez gidicem ultrasonu azaltma hedefim vardı güya yalan oldu
Ayrintilida da mı göstermedi yüzünü yaramaz Bizim çocukta da kamera fobisi var heralde. Doktor tam yüzünü gosterecekken kafasını çeviriyor ya da eliyle kapatıyor.
Karnımda hareket ederken bazen disardan belli oluyor kameraya alıyım derken çocuk hemen sakinlesiyor hiç yakalayamiyorum
Neyseki babasi son 1 haftadır elini koyduğunda hareket edip ona da hissettiriyor kendini yoksa ben yalancı çıkıyordum.

Ama bir bebek arabası fiyatına hastane çıkışı çikolata olur mu çok saçma değil mi fiyat algımı kaybettim ama o kadar da değil
O kadar da değil kendimiz uğraşacağız gerçi ben yeteneksizimdir benim arkadaşım bunu,kapı süsünü ve dağıtılacak hediyelikleri kendi yaptı hem çok güzel oldu hemde çok hesaplı

O kadar da değil kendimiz uğraşacağız gerçi ben yeteneksizimdir benim arkadaşım bunu,kapı süsünü ve dağıtılacak hediyelikleri kendi yaptı hem çok güzel oldu hemde çok hesaplı
Uğraşacak vaktim de enerjim de yok çok becerikli sayılmam ancak bu süs püs işinde fena değilim.
Şuan çok bişey harcamadım gerçi hastaneyi full konsept süsletme hevesim yok ufak bir ikram hediyelik masası o kadar. Yapabilen gerçekten yapsın kuzucum Herşey uçmuş

Kızlar genelde gebe bölümüne gidiyoruz genel muane için bende vajinal enfeksiyon var Belkide vajinal mantarda oldu belirtilerim onuda gösteriyor sormak istediğim gebe bölümüne randavu bulamıyorum kadın hastalıkları ve doğum bölümü bakiyor mu acaba

Zatn oraya gitmiyormuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…