- 7 Ocak 2024
- 303
- 291
- 18
- 32
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.521
Ahaha ben nenem yasındayım suan duvara tutuna tutuna yürüyorum hoş nenem maşallah dimdik benden daha iyi suanHepimiz nasıl bir anda 60lı yaşlara ışınlandık biri diyo ki belim ağrıyo diğeri dizlerim tutmuyo başka biri merdiven çıkamıyorum nefesim kesiliyo diyo biri bacaklarım kemiklerim kopuyo diyo
Son 10 hafta kızlar dobarlanıp bırakmicaz kendimizi direnin
Benimde nenem bnden şuan bacak konusunda bnden iyiAhaha ben nenem yasındayım suan duvara tutuna tutuna yürüyorum hoş nenem maşallah dimdik benden daha iyi suan
Göremedim dedi doktor yüzünü hiç göstermedi, h istemiyor olmama rağmen 3. Kez gidicem ultrasonu azaltma hedefim vardı güya yalan olduİkili tesstte görülmemiş miydi?
Valla hepimiz aynıyız ya neneler bizden dinç. Dün babannemdeydim kadın halime nasıl acıdıysa sen git yat sofrayı toplar bulaşıkları ben hallederim dedi 75 yaşındaAhaha ben nenem yasındayım suan duvara tutuna tutuna yürüyorum hoş nenem maşallah dimdik benden daha iyi suan
Ben anı defteri aldım.Aylık ultrason fotoğrafını kilosu boyu ve duygularımızı yazıyorumAnı defteri aldınız mı? Ben chapters ve beyaz bir kutu anı defterleri arasında kaldım.
Ayrintilida da mı göstermedi yüzünü yaramazGöremedim dedi doktor yüzünü hiç göstermedi, h istemiyor olmama rağmen 3. Kez gidicem ultrasonu azaltma hedefim vardı güya yalan oldu
Ayyyy Allah iyiliğini versinValla hepimiz aynıyız ya neneler bizden dinç. Dün babannemdeydim kadın halime nasıl acıdıysa sen git yat sofrayı toplar bulaşıkları ben hallederim dedi 75 yaşında
. hacı Şerife bak senEki Görüntüle 3417738
Bakın yine sinirlendim. Üstteki 42 çikolatalı sandık 4500 tl
Fikir olsun diye paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 3417739 Eki Görüntüle 3417740
Şöyle bir sandık alıp isimli dökme çikolata yaptırıp üstünü de konseptinize göre süslerseniz maliyetiniz en fazla 1000-1500 tl olur.
Ben öyle yapıcam. Bütçe dostu bir kadınım
Ay valla ya böyle değildi orası da uçmuş. Ama çikolataları çok lezzetli asla bayatlamıyor. hacı Şerife bak sen
Hiç yemedim vllha ama duydum ,Ay valla ya böyle değildi orası da uçmuş. Ama çikolataları çok lezzetli asla bayatlamıyor
Ya fiyatlar anormal olunca hepimiz kendimizi geliştireceğiz süs işindeEki Görüntüle 3417738
Şöyle bir sandık alıp isimli dökme çikolata yaptırıp üstünü de konseptinize göre süslerseniz maliyetiniz en fazla 1000-1500 tl olur.
Ben öyle yapıcam. Bütçe dostu bir kadınım
Ama bir bebek arabası fiyatına hastane çıkışı çikolata olur mu çok saçma değil mi fiyat algımı kaybettim ama o kadar da değilYa fiyatlar anormal olunca hepimiz kendimizi geliştireceğiz süs işinde
Eki Görüntüle 3417738
Ben öyle yapıcam. Bütçe dostu
O kadar da değil kendimiz uğraşacağız gerçi ben yeteneksizimdir benim arkadaşım bunu,kapı süsünü ve dağıtılacak hediyelikleri kendi yaptı hem çok güzel oldu hemde çok hesaplıAma bir bebek arabası fiyatına hastane çıkışı çikolata olur mu çok saçma değil mi fiyat algımı kaybettim ama o kadar da değil
Uğraşacak vaktim de enerjim de yok çok becerikli sayılmam ancak bu süs püs işinde fena değilim.O kadar da değil kendimiz uğraşacağız gerçi ben yeteneksizimdir benim arkadaşım bunu,kapı süsünü ve dağıtılacak hediyelikleri kendi yaptı hem çok güzel oldu hemde çok hesaplı
Zatn oraya gitmiyormuyuzKızlar genelde gebe bölümüne gidiyoruz genel muane için bende vajinal enfeksiyon var Belkide vajinal mantarda oldu belirtilerim onuda gösteriyor sormak istediğim gebe bölümüne randavu bulamıyorum kadın hastalıkları ve doğum bölümü bakiyor mu acaba
Ben gebe bölümüne gidiyorumZatn oraya gitmiyormuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?