- 8 Ekim 2023
- 1.798
- 923
- 43
- 35
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.541
Markasi ne, bakiim mi link at internetten aldiysanBen anı defteri aldım.Aylık ultrason fotoğrafını kilosu boyu ve duygularımızı yazıyorum
Gebeşlere bakmaz ya sinir bozucu davranislarla karsilasabilirsin. Ben cogu zaman randevusuz gidiyorum. Sabah 9da gidince 1 saat falan bekleyince sira geliyo ama ben sehir hastanesine gidiyorum devlet hastaneleri galiba randevusuz bakmiyoKızlar genelde gebe bölümüne gidiyoruz genel muane için bende vajinal enfeksiyon var Belkide vajinal mantarda oldu belirtilerim onuda gösteriyor sormak istediğim gebe bölümüne randavu bulamıyorum kadın hastalıkları ve doğum bölümü bakiyor mu acaba
Kadın hastalıkları ve doğum olarak geçiyor hep bu şekilde randevu alıyorum doktorumdan öyle bir ayrım mı varmış hiç haberim yok canım ama bakarlar tabikiKızlar genelde gebe bölümüne gidiyoruz genel muane için bende vajinal enfeksiyon var Belkide vajinal mantarda oldu belirtilerim onuda gösteriyor sormak istediğim gebe bölümüne randavu bulamıyorum kadın hastalıkları ve doğum bölümü bakiyor mu acaba
Ben devlete değil üniversite hastanesine gidiyorum randavu hicbirsekilde bulamıyorum normalde muane oluyordum doktor filanca tarihte gel diyordu sekreter randavu oluşturuyordu o tarihe en sonki randavuma gidemedim simdide nasıl randavu bulucam şaşırdım olmadı sabah dediniginiz gibi gideyim şansımı deneyeyim belki bakarlarGebeşlere bakmaz ya sinir bozucu davranislarla karsilasabilirsin. Ben cogu zaman randevusuz gidiyorum. Sabah 9da gidince 1 saat falan bekleyince sira geliyo ama ben sehir hastanesine gidiyorum devlet hastaneleri galiba randevusuz bakmiyo
Ben de hepsini kendim yapıcam inşaallah. O kadar abartılı fiyatlara insan acıyor vallaO kadar da değil kendimiz uğraşacağız gerçi ben yeteneksizimdir benim arkadaşım bunu,kapı süsünü ve dağıtılacak hediyelikleri kendi yaptı hem çok güzel oldu hemde çok hesaplı
Üniversite de öyle kadin doğum polikliniği ve gebe polikliniği ayrı randavu alınca da poliklinik olarak ayrı söylüyor dediğiniz gibi kadın hastalıkları doğum bölümüne de bir bakayimKadın hastalıkları ve doğum olarak geçiyor hep bu şekilde randevu alıyorum doktorumdan öyle bir ayrım mı varmış hiç haberim yok canım ama bakarlar tabiki
Bence bakarlar canım. Ben de randevu ararken hep infertiliteye randevu çıkıyordu gebe izleme bulamıyordum. Sen varsa randevu alKızlar genelde gebe bölümüne gidiyoruz genel muane için bende vajinal enfeksiyon var Belkide vajinal mantarda oldu belirtilerim onuda gösteriyor sormak istediğim gebe bölümüne randavu bulamıyorum kadın hastalıkları ve doğum bölümü bakiyor mu acaba
Sehir hastanesi yok mu bulundugunuz yerde? Kadin dogum acile agrim sancim var diye bile gidebilirsinBen devlete değil üniversite hastanesine gidiyorum randavu hicbirsekilde bulamıyorum normalde muane oluyordum doktor filanca tarihte gel diyordu sekreter randavu oluşturuyordu o tarihe en sonki randavuma gidemedim simdide nasıl randavu bulucam şaşırdım olmadı sabah dediniginiz gibi gideyim şansımı deneyeyim belki bakarlar
Hastanenin internet sayfasindan randevu oluşturabilirsin. Manisada öyle yapıyoruzÜniversite de öyle kadin doğum polikliniği ve gebe polikliniği ayrı randavu alınca da poliklinik olarak ayrı söylüyor dediğiniz gibi kadın hastalıkları doğum bölümüne de bir bakayim
30 haftalık hamileyim. Kızım zamanı da erken hazırlamıstım. Simdi de hazırladım sadece cocuk bezi ve havlu konulacak o kadar. Cantanın hazır olmasının bi zararı yok yıkayın ütüleyin paketleyin koyun kenara. Son zamanlarda hem agır hemde cok unutkan oluyor insan darlanmaya gerek yokKimse çanta hazırlamadı mı ya ben bugün çocuk için deterjan alıp hazırlamayı düşünüyorum benim 38. Haftam 15 hazirana denk geliyor ulturasonla günler doğru gidiyor kurbandan sonraya atarlar beni ama kenarda dursun diye hazırlicam belli olmaz 26da bir kere sancı gördüm kenarda dursun çanta
Ona baktim ama anlayamadım nasıl olusturacagimi dolu gibi duruyo oma bazı günlerin sayısı az diyet günlere göre randavu sayısı yani anlamadım yanı biseyHastanenin internet sayfasindan randevu oluşturabilirsin. Manisada öyle yapıyoruzevet üniversite hastanelerinde kadin dogum poliklinigi 3 e ayriliyo intertilite gebe ve jinekoloji diye. Hepsinde de kadin dogum uzmanlari oluyor
Emzirmeyi bırakınca tamamen eski haline dönüyor ama emzirirken no canım. Hatta evde takmıyorsun bile sürekli tak cıkar zor oluyoeSevgili tecrübeli annelergöğüslerimiz doğumdan, emzirmeden sonra eski haline eski sutyen numarasına dönecek mi? Ona göre sutyenlerimi bir el atmayı düşünüyorum. Bir daha takamayacaksam saklamanın anlamı yok
Evet ya göremedik hiçAyrintilida da mı göstermedi yüzünü yaramazBizim çocukta da kamera fobisi var heralde. Doktor tam yüzünü gosterecekken kafasını çeviriyor ya da eliyle kapatıyor.
Karnımda hareket ederken bazen disardan belli oluyor kameraya alıyım derken çocuk hemen sakinlesiyor hiç yakalayamiyorum
Neyseki babasi son 1 haftadır elini koyduğunda hareket edip ona da hissettiriyor kendini yoksa ben yalancı çıkıyordum.
Kiz canim benimki. Ilk gebelikte hic boyle bisey olmamıştı. O da kızdı. Yastan dolayi mi dedim acaba? O zaman 28dim simdi 35. Ama fenalardayim yaniGünaydın bahsettin o ağrı o bacak full bende var 28 haftadan beri şuan 29 çok zor o ağrı gerçekten senin bebeğin cinsiyeti neydi geçen bir yerde erkler çok kötü yapar bacağı doğrumu diye merak ettim
Valla kuzum cok haklısın. Kronik agri aglatir insani. Bir de hala cok vakit oldugunu dusundukce umutsuzluga kapiliyorum ben. Guya dogum iznine cikinca her gun duzenli yuruyus yapip saglikli beslenecektim. Isimi gucumu halledecektim. Simdi tek odaklanabildigim ne yapsam agri cekmem?Selam canim uzun zamandir tam tarif ettigin gibi ağrılar mevcut bende yatsam ağrıyor otursam ağrıyor yürüsem ağrıyor iyi gelen hic bisey yok dün gece yataga oturdum hüngür hüngür agladim artik her yerim ağrıyor diye eşim şaştı kaldı ki kolay kolay ağlamam çünkü. Yine de cok şükür bugünlerimize ama artık gün sayıyorum temmuzun gelmesi icin hem yavruma kavusayim hem şu agrilardan kurtulayım artık
Surekli masaj yapilsa hayir demem o haldeyim canim ben deKaburga ve sırt ağrısı benimde çok fena kaburgamın ağrısından dün gece hiç uyuyamadım
Yarin kontrolum var canim. 4 haftadir gitmiyordum. Agri da yeni basladi son bir haftadir. Magnezyum da alıyorum aslinda ama dozunu yarin tekrar bir soracagim bakalimDoktorunuzla paylaştınız mi acaba magnezyum eksikliğimi başladı.
Sorma canim yaHepimiz nasıl bir anda 60lı yaşlara ışınlandık biri diyo ki belim ağrıyo diğeri dizlerim tutmuyo başka biri merdiven çıkamıyorum nefesim kesiliyo diyo biri bacaklarım kemiklerim kopuyo diyo
Son 10 hafta kızlar dobarlanıp bırakmicaz kendimizi direnin
Kanz park yatak aldim kuzumKızlar e bebeğe geldim nasıl bir yatak almalıydkben unutm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?