- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.561
Farkedince cok gec olabilir kuzum. Onden tedbir almak lazimKızlar çatlagi oluşan var mı aramizda. Ergenlikte kalçam çatlamıştı ve ben uzunca bir zaman farketmemiştim bile. Karnım gözümün önünde farkederim diye düşünüyorum
Darısı başımaFarkedince cok gec olabilir kuzum. Onden tedbir almak lazimben ilk gebelikte son 8 hafta saf zeytin yagi surmustum. Catlagim yok. Ama aslinda vucudum cilt yapim musait ergenlikten kalma kalcadaki hatiralar bende de mevcut
Ya evet insallah olmaz gobegin catlagi da kotu olur hani. Bazilarinda goruyorum kocaman kirmizi kirmizi Allah korusunDarısı başımaBende yağlar kullanıyorum kuzum özellikle shea yağını bayağı beğendim çünkü çok uzun süre nemli kalıyor sürdüğüm yer. Babam sağolsun zeytinyağı tedarikçimiz ben farketmem belki diye eşime de kontrol ettiriyorum sık sık karnimi gerçi bacak,.kalça,.göğüs, bel her yeri yagliyorum da ay insallah çatlak falan olmaz ya doğum sırasında çatlayan varmış şok oldum duyunca.
Bu arada sen neler yapiyorsun? Konuşamadık uzun zamandir. Kontrole gittin mi yakin zamanda nasil bebis?Darısı başımaBende yağlar kullanıyorum kuzum özellikle shea yağını bayağı beğendim çünkü çok uzun süre nemli kalıyor sürdüğüm yer. Babam sağolsun zeytinyağı tedarikçimiz ben farketmem belki diye eşime de kontrol ettiriyorum sık sık karnimi gerçi bacak,.kalça,.göğüs, bel her yeri yagliyorum da ay insallah çatlak falan olmaz ya doğum sırasında çatlayan varmış şok oldum duyunca.
Kuzum napayım geçen salı gittim en son kontrole ama kordon hep engel oluyor yüzünü görmemiz için net netBu arada sen neler yapiyorsun? Konuşamadık uzun zamandir. Kontrole gittin mi yakin zamanda nasil bebis?
Canim benim cok sevindim. O kist gibi seyler genelde hep gecici oluyor kayboluyor falan am insanin yine de canini sıkıyor tabi. Icin rahatlamistir.Kuzum napayım geçen salı gittim en son kontrole ama kordon hep engel oluyor yüzünü görmemiz için net netdoktor bana benzetti ama bakalım böbreğindeki kistte kendiliğinden kayboldu onun mutlulugu vardı. Çok şükür her şey yolunda benim kabus gibi geçen 1. Trimesterden sonra şuan çok çok iyiyim. Sana üzüldüm ama mutlaka bir sebebi vardır o ağrıların gerçi son doktor muayenesinde sancı ve kas kemik ağrılari olabilir demişti doktorum ama seninki çok dayanılır gibi değil anladığım. İnşallah geçirecek bir yol bulunur çünkü gerçekten hamilelik, her ne kadar mutluluk verici ve mucizevi olsa da hayat kalitemizi ciddi etkileyen bir süreç. Senin kontrolün ne zaman?
Yok kuzum vllha bacak ağrısının yaşla hiç alakası yok 23 yaşında anne olmuş şuan bacak ağrısı çeken var bnnde erken anne oldum o zaman da bacak agrsi tek bildim erkek çocuklarda çok şiddetli ağrı yoKiz canim benimki. Ilk gebelikte hic boyle bisey olmamıştı. O da kızdı. Yastan dolayi mi dedim acaba? O zaman 28dim simdi 35. Ama fenalardayim yani
Kuzum bnde park yatak KANZ aldım ama içine yatak alamadım sen içine yatak aldinmiKanz park yatak aldim kuzum
Bana o şekilde yaptilar. Birkac hafta once aclik bakildigi icin o suyu evde ac karnina icip bi saat sonra kan vermeye gittim. Sadece tokluk bakildi.Günaydın günaydın günaydınsïimdi kızlar ben acil birşey sormak istiyorum çünkü daha şimdiden çok açım şimdi ben Çarşamba günü kan vermistim açlık bakımlmisti ama tokluk bakılmadi bnim Doktor bir ay sonra açılik tokluk bakacak demişti şimdi desem Çarşamba bakıldı açlık sadece toklk baktrsam ollurmu sizce 11 kadar aç kalmym hiç
Ben de fark etmiyorum çünkü kırmızı lekeyle çatlamıyor. Ten rengi oluyor sadece deri deforme olup o kısımda inceliyor.Kızlar çatlagi oluşan var mı aramizda. Ergenlikte kalçam çatlamıştı ve ben uzunca bir zaman farketmemiştim bile. Karnım gözümün önünde farkederim diye düşünüyorum
Bu bacak agrisini erkek bebeklerde bende duydum galiba kuzumYok kuzum vllha bacak ağrısının yaşla hiç alakası yok 23 yaşında anne olmuş şuan bacak ağrısı çeken var bnnde erken anne oldum o zaman da bacak agrsi tek bildim erkek çocuklarda çok şiddetli ağrı yo
Aa yok onu ben de almadim kuzum. Park yatagi kurmadim daha çünkü. Onu son dakika alirim sanirim.Sadece ilk aylar icin reflü yatagi aldim yatas junoKuzum bnde park yatak KANZ aldım ama içine yatak alamadım sen içine yatak aldinmi
Amin inşallah canım tüm gece ağrdi çekemiyorum önüme donemiyormBu bacak agrisini erkek bebeklerde bende duydum galiba kuzumagri sızı zor ya. Hayirlisiyla saglikla bitirelim insallah su hamileligi
Ay bnimde öle olur ama yinede bilemdimBana o şekilde yaptilar. Birkac hafta once aclik bakildigi icin o suyu evde ac karnina icip bi saat sonra kan vermeye gittim. Sadece tokluk bakildi.
Kistin kaybolmasına çok sevindim. En ufak şey bile insanın zihninde sürekli onu yoruyor. Benimde yarın sabahtan kontrolüm var. Bebeğin beynindeki ventrikülomagali küçülmüştür inşallah diye çok dua ediyorum.Kuzum napayım geçen salı gittim en son kontrole ama kordon hep engel oluyor yüzünü görmemiz için net netdoktor bana benzetti ama bakalım böbreğindeki kistte kendiliğinden kayboldu onun mutlulugu vardı. Çok şükür her şey yolunda benim kabus gibi geçen 1. Trimesterden sonra şuan çok çok iyiyim. Sana üzüldüm ama mutlaka bir sebebi vardır o ağrıların gerçi son doktor muayenesinde sancı ve kas kemik ağrılari olabilir demişti doktorum ama seninki çok dayanılır gibi değil anladığım. İnşallah geçirecek bir yol bulunur çünkü gerçekten hamilelik, her ne kadar mutluluk verici ve mucizevi olsa da hayat kalitemizi ciddi etkileyen bir süreç. Senin kontrolün ne zaman?
Ya fiyatlar anormal olunca hepimiz kendimizi geliştireceğiz süs işindeEki Görüntüle 3417738
Bakın yine sinirlendim. Üstteki 42 çikolatalı sandık 4500 tl
Fikir olsun diye paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 3417739 Eki Görüntüle 3417740
Şöyle bir sandık alıp isimli dökme çikolata yaptırıp üstünü de konseptinize göre süslerseniz maliyetiniz en fazla 1000-1500 tl olur.
Ben öyle yapıcam. Bütçe dostu bir kadınım
juno paper Juno Hamilelik Ve Anne & Bebek GünlüÄü & Hamile Anı Defteri & Bebek Anı Defteri - Ajandası Fiyatı, Yorumları - Trendyol internetten almadım ama buMarkasi ne, bakiim mi link at internetten aldiysan
5 . Ayda çıkmasi bekleniyor Dr gitinde sordun mu hiç cnmGünaydın kızlarr benim göbüş hala aşağıda ne zaman yukarı doğru çıkar göbeğim acaba 29. Haftadayım aşağıda top gibi duruyo karnım sanki son ayda gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?