2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Günaydın kızlarr benim göbüş hala aşağıda ne zaman yukarı doğru çıkar göbeğim acaba 29. Haftadayım aşağıda top gibi duruyo karnım sanki son ayda gibi
Bende 29 daym önceleri çok aşağıda hareketleri hissediyorudum ama şimdilerde hem karnm çok yukarda hemde hareketleri göbek deliğin üstünde

Yok canım artık çıkması lazımdı aynen tedirgin oldum şimdi bu hafta kontrolum var sorucam
İnşallah hiç bir sorun yoktur içini ferah tut hem şimdiye kadar olmadı blki oda öle gidiyor bugün bnimde kontrollum var hem pleseta hem şeker ne alemde bakilcak çokta stresliym zaman geçmiyor sanki

Kızlar çatlagi oluşan var mı aramizda. Ergenlikte kalçam çatlamıştı ve ben uzunca bir zaman farketmemiştim bile. Karnım gözümün önünde farkederim diye düşünüyorum
Benimde ne zaman olmuş bilmediğim basenimde var ama karında yok şu an, arada kuşburnu yağı sürüyorum

Günaydın kızlarr benim göbüş hala aşağıda ne zaman yukarı doğru çıkar göbeğim acaba 29. Haftadayım aşağıda top gibi duruyo karnım sanki son ayda gibi
Benimde öyle , 25teyim ben de. Mide tarafım hiç şiş değil. Yukarı doğru çıkıyor mu ilk defa duydum ben de yapısal böyle oldu benimki sandım

İnşallah hiç bir sorun yoktur içini ferah tut hem şimdiye kadar olmadı blki oda öle gidiyor bugün bnimde kontrollum var hem pleseta hem şeker ne alemde bakilcak çokta stresliym zaman geçmiyor sanki
Kuzum çıkınca yaz hemen ben de merakla bekliyorum inşaallah güzel haberler alırsın

Benimde öyle , 25teyim ben de. Mide tarafım hiç şiş değil. Yukarı doğru çıkıyor mu ilk defa duydum ben de yapısal böyle oldu benimki sandım
Benimde burda kafam karışyo madem bebek yukarı çıktı çünkü karnmm yukarda e pki pleseta nasıl doğum kanalın üstünde

Kuzum çıkınca yaz hemen ben de merakla bekliyorum inşaallah güzel haberler alırsın
Çıktım gibi yazacam hemen bugün başka bir heyecan var bnde bilmiyorum niye sabaha kadar on kez uyanıp saate baktım bugün rüzgarı gorcem bugün onun hakkında bilgi alcm diye diye sabahı zor etim

Evet artık çıkıp mideme falan yukarı kısımda baskı oluşması lazım şurda doğuma ne kaldı 32. Haftadan sonra da zaten doğuma yakın aşağı sarkması lazım benim oğlan bi değişik zaten

Ya bnde bunu çok istyorum ama ilk oğlumda yapmdm bunda yapmak bana sanki ona haksızlık gibi gliyo ne bilm sorarsa bna niye yapmdn
Bilmiyorum canım zaten çok gerekli değil heves ettim ben bir cinsiyet partisi için kullandım.İlerde de anı olur diye ama sen büyüğüne yapmadıysan buna da yapma

Selam kızlarrrr,çoğunuz ağrılardan falan bahseder olmuşsunuz. Umarım bu süreç hepimiz için daha kolay geçer. Sonunda anne olmak var deyip sabredicez artık. Benim konum daha farklı ağrı falan yok şimdilik şükür. Ama bu reflü beni hayattan soğuttu. İlk 3 hatta 5.5 ayda hiç bulanmayam midem mide yanması eşliğinde bulanmaya başladı. Eğildikçe daha çok oluyor. Gavisconlar yetmiyor artık bana Bu arada süt ve elma da bazen iyi geliyor. Neyse bir derdimi dökeyim dedim Herkesin gebişliği farklı seyrediyor

Kuzum ağrı vardır yoktur dediğin gibi. Aslinda anormal durumlar olduğunu da en kolay biz anlıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda böbrek büyümesi sebebiyle ağrı çektim bende hala ağrım var ama dayanilmayacak değil mesela merak ediyorum bebek büyüyor çünkü aynı zamanda böbreğe baskı azalmıyor artiyor ya sebebini bildiğim için artık alıştım acımıyor gibi geliyorya başka bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…