- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.581
Bende 29 daym önceleri çok aşağıda hareketleri hissediyorudum ama şimdilerde hem karnm çok yukarda hemde hareketleri göbek deliğin üstündeGünaydın kızlarr benim göbüş hala aşağıda ne zaman yukarı doğru çıkar göbeğim acaba 29. Haftadayım aşağıda top gibi duruyo karnım sanki son ayda gibi
Ya bnde bunu çok istyorum ama ilk oğlumda yapmdm bunda yapmak bana sanki ona haksızlık gibi gliyo ne bilm sorarsa bna niye yapmdn
Yok canım artık çıkması lazımdı aynen tedirgin oldum şimdi bu hafta kontrolum var sorucam5 . Ayda çıkmasi bekleniyor Dr gitinde sordun mu hiç cnm
İnşallah hiç bir sorun yoktur içini ferah tut hem şimdiye kadar olmadı blki oda öle gidiyorYok canım artık çıkması lazımdı aynen tedirgin oldum şimdi bu hafta kontrolum var sorucam
Benimde ne zaman olmuş bilmediğim basenimde varKızlar çatlagi oluşan var mı aramizda. Ergenlikte kalçam çatlamıştı ve ben uzunca bir zaman farketmemiştim bile. Karnım gözümün önünde farkederim diye düşünüyorum
Benimde öyle , 25teyim ben de. Mide tarafım hiç şiş değil. Yukarı doğru çıkıyor mu ilk defa duydum ben de yapısal böyle oldu benimki sandımGünaydın kızlarr benim göbüş hala aşağıda ne zaman yukarı doğru çıkar göbeğim acaba 29. Haftadayım aşağıda top gibi duruyo karnım sanki son ayda gibi
Kuzum çıkınca yaz hemen ben de merakla bekliyorum inşaallah güzel haberler alırsınİnşallah hiç bir sorun yoktur içini ferah tut hem şimdiye kadar olmadı blki oda öle gidiyorbugün bnimde kontrollum var hem pleseta hem şeker ne alemde bakilcak çokta stresliym zaman geçmiyor sanki
Benimde burda kafam karışyo madem bebek yukarı çıktı çünkü karnmm yukarda e pki pleseta nasıl doğum kanalın üstündeBenimde öyle , 25teyim ben de. Mide tarafım hiç şiş değil. Yukarı doğru çıkıyor mu ilk defa duydum ben de yapısal böyle oldu benimki sandım
Çıktım gibi yazacam hemen bugün başka bir heyecan var bnde bilmiyorum niye sabaha kadar on kez uyanıp saate baktım bugün rüzgarı gorcem bugün onun hakkında bilgi alcm diye diye sabahı zor etimKuzum çıkınca yaz hemen ben de merakla bekliyorum inşaallah güzel haberler alırsın
Hadi bakalım canım inşallah iyisinizdirÇıktım gibi yazacam hemen bugün başka bir heyecan var bnde bilmiyorum niye sabaha kadar on kez uyanıp saate baktım bugün rüzgarı gorcem bugün onun hakkında bilgi alcm diye diye sabahı zor etim
İnşallah ćanm inşallah hepimiz çok iyizdir o kadar aylardır zahmetini çektik rabim boşa cikarmssn sağlıkla hepimiz kucağımiza alalımHadi bakalım canım inşallah iyisinizdir
Bende kanz park yatak aldım içine de yataşın sünger yatağını aldımKuzum bnde park yatak KANZ aldım ama içine yatak alamadım sen içine yatak aldinmi
Bilmiyorum canım zaten çok gerekli değil heves ettim ben bir cinsiyet partisi için kullandım.İlerde de anı olur diye ama sen büyüğüne yapmadıysan buna da yapmaYa bnde bunu çok istyorum ama ilk oğlumda yapmdm bunda yapmak bana sanki ona haksızlık gibi gliyo ne bilm sorarsa bna niye yapmdn
Yok valla büyüğüne yapmdm bide bir kırılgan ayy gözleri dolar pki anne derBilmiyorum canım zaten çok gerekli değil heves ettim ben bir cinsiyet partisi için kullandım.İlerde de anı olur diye ama sen büyüğüne yapmadıysan buna da yapma
Linki varmı acaba internettmi aldınBende kanz park yatak aldım içine de yataşın sünger yatağını aldım
Linki yada modelini atarmısınBende kanz park yatak aldım içine de yataşın sünger yatağını aldım
https://app.hb.biz/BMiXUs6yaGO9 hepsiburada dan aldım 70*110 indirim de şuanLinki varmı acaba internettmi aldın
Kuzum ağrı vardır yoktur dediğin gibi. Aslinda anormal durumlar olduğunu da en kolay biz anlıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda böbrek büyümesi sebebiyle ağrı çektim bende hala ağrım var ama dayanilmayacak değil mesela merak ediyorum bebek büyüyor çünkü aynı zamanda böbreğe baskı azalmıyor artiyorCanim benim cok sevindim. O kist gibi seyler genelde hep gecici oluyor kayboluyor falan am insanin yine de canini sıkıyor tabi. Icin rahatlamistir.yüzünü gostetmeye gelince bence 30 lu haftalarda artik daha net daha kesin görüntüler elde ederiz sona yaklasirken son hallerine de hazirlaniyoruz cok heyecanli bir taraftan
Benim kiz kardesim 2 sene once hic istemeden hamile kalmisti. 30.haftadan sonra ayni benim gibi cok siddetli agrilari oldu. Hatta o kadar cok sikayet edip sizlaniyordu ki 33. Haftada doktoru erken dogum riskini gozden kaçırdı. Parol ic dedi sadece. Hastaneye bir goturduk kiz doguracakmis nerdeyse o bicim sancilar cikti nst de. Neyse durduruldu ilacla tabi dogum. 36da dogurdu. Ben o zaman hep psikolojik oldugunu dusunmustum agrilarinin. Bebegi istemedigi icin falan. Ama ciddi seyler yasamis simdi anliyorum. Agri cok kotu gercekten. Sikayet etmiyorum asla. En iyi sen biliyorsun burda nasil istedim hamile kalabilmeyi vs . Ama yasam konforunu da ciddi dusuren biseymis agri. Neyse insallah saglikla aliriz kucagimiza da unutulup gider zaten bugunlerde cektiklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?