- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.601
Kuzum elleyince var o zaman bir farklılık. Daha çok artmaz inşallahBen de fark etmiyorum çünkü kırmızı lekeyle çatlamıyor. Ten rengi oluyor sadece deri deforme olup o kısımda inceliyor.
Henüz karnımın altında, kasığa yakın maks 2-3 cmlik 1-2 çizgi oluşmuş ama gün yağlarken karnımın tam üstünde sanki çatlayacakmış gibi yol yaptığını gördüm. Vazelin sürdüm beklettim bakalim ne olacak. Üzülürüz tam karnimin ustunde cikarsa. Kasık bir şey değilde karın üstü tatsız.
Öyle haklısın ki. Benim de boynumda ensemde göğsümde alerjik oluşumlar oldu kist konusundan sonra, çok düşünmediğimi düşünmüştüm ama sanırım içime atmışım. En son bu durum geçen sene depremde olmuştu çünkü. Sonra benim de böbreğim agriyinca psikolojik bebeğin de böbreği ağrıyor kisti yüzünden düşüncesini kafamdan atamadım. Anne psikolojisi işte. İnşallah seninde bebişin de güzel haberlerini alacağız içini tutabildigin kadar ferah tut canım benimKistin kaybolmasına çok sevindim. En ufak şey bile insanın zihninde sürekli onu yoruyor. Benimde yarın sabahtan kontrolüm var. Bebeğin beynindeki ventrikülomagali küçülmüştür inşallah diye çok dua ediyorum.
Kuşburnu yağını da ilk defa duydum kizBenimde ne zaman olmuş bilmediğim basenimde varama karında yok şu an, arada kuşburnu yağı sürüyorum
Kaç artı kaçsın ve bebiş kaç grammış canım?Doktora sordun mu şekerden falan olabilir mi diyeGitim bebeği gördüm,iyiymiş biiraz önde gidiyor bir hafta dedi oda önemli değil dedi kan vs aldı sonuçlar geç çıkacak nest önce gir dedi sonra bir hafta sonra dedi ama kilo alımı hızlı galiba ona üzüldüm sekerdenmi diye
Plesnta sorunum kalkmis normal doğum yapabilrmismGitim bebeği gördüm,iyiymiş biiraz önde gidiyor bir hafta dedi oda önemli değil dedi kan vs aldı sonuçlar geç çıkacak nest önce gir dedi sonra bir hafta sonra dedi ama kilo alımı hızlı galiba ona üzüldüm sekerdenmi diye
Buraya yazmaya çekindimKaç artı kaçsın ve bebiş kaç grammış canım?Doktora sordun mu şekerden falan olabilir mi diye
Kız nasıl oluyor da kendine hep üzelecek şeyler buluyorsunGitim bebeği gördüm,iyiymiş biiraz önde gidiyor bir hafta dedi oda önemli değil dedi kan vs aldı sonuçlar geç çıkacak nest önce gir dedi sonra bir hafta sonra dedi ama kilo alımı hızlı galiba ona üzüldüm sekerdenmi diye
Demi demi çıkarken birde dedim bir hafta çok değil demi yok yokKız nasıl oluyor da kendine hep üzelecek şeyler buluyorsunRahat ol biraz. 3 hafta önde gitseydi o zaman bir sorun olacağı anlamına gelebilirdi ama 1 hafta hic sorun değil emin ol. Masallah iyiymiş de Güzel haberler aldın, keyfini çıkar, evhamlarını çöpe at.
Çok teşekkür ediyorum ćanmKız nasıl oluyor da kendine hep üzelecek şeyler buluyorsunRahat ol biraz. 3 hafta önde gitseydi o zaman bir sorun olacağı anlamına gelebilirdi ama 1 hafta hic sorun değil emin ol. Masallah iyiymiş de Güzel haberler aldın, keyfini çıkar, evhamlarını çöpe at.
Canim benimkide kilo olarak önden gidiyor en başından beri böyleydi doktorum oyuzden şeker yükleme testini yapalım dedi yaptık çok şükür o da iyi çıktı sanırım yediklerimiz bebeğe yarayacak şeyler ben oyle düşünüyorum :)Buraya yazmaya çekindim29+5 30+5 çıktı 1690 Gr bir hafta onde olman çokta önemli değil dedi o kadar
Bade naturalde indirm vardı almıştım yüze sürülüyor leke açıcı C vitamini içerikliymiş dedim göbeğime de sürüyim aldım o kadarKuşburnu yağını da ilk defa duydum kiz
Rica ederim canım, bir daha görmiyim kızarım hıııÇok teşekkür ediyorum ćanm
Kız nasıl oluyor da kendine hep üzelecek şeyler buluyorsunRahat ol biraz. 3 hafta önde gitseydi o zaman bir sorun olacağı anlamına gelebilirdi ama 1 hafta hic sorun değil emin ol. Masallah iyiymiş de Güzel haberler aldın, keyfini çıkar, evhamlarını çöpe at.
[/QUOTEÇok şükür vllha ama ben çok sabursizmRica ederim canım, bir daha görmiyim kızarım hııı
Buraya yazmamıştım ama annenin girdiği stresten dolayı maalesef çok trajik bir olaya da şahit oldum o gece ve inanın o olayı görseniz hiç bir seyi sallamamanız ve olabildiğince rahat olmaya çalışmanız gerektiğini anlardınız. Lütfen herkes rahat olsun, her şey yolunda gidecek, çok şükür deyip buraya bir şükür enerjisi bırakmak istiyorum
Çok şükür ama ben çok sabursizmRica ederim canım, bir daha görmiyim kızarım hııı
Buraya yazmamıştım ama annenin girdiği stresten dolayı maalesef çok trajik bir olaya da şahit oldum o gece ve inanın o olayı görseniz hiç bir seyi sallamamanız ve olabildiğince rahat olmaya çalışmanız gerektiğini anlardınız. Lütfen herkes rahat olsun, her şey yolunda gidecek, çok şükür deyip buraya bir şükür enerjisi bırakmak istiyorum
Yumurta yumurtaCanim benimkide kilo olarak önden gidiyor en başından beri böyleydi doktorum oyuzden şeker yükleme testini yapalım dedi yaptık çok şükür o da iyi çıktı sanırım yediklerimiz bebeğe yarayacak şeyler ben oyle düşünüyorum :)
Hepimiz her gün şahit oluyoruzÇok şükür ama ben çok sabursizm
Benim de boyu 10 gün önde genelde kilosu 1 hafta önde. Şeker yükleme yaptik cikmadi. Suyum da hafif fazla çıkmıştı. O zaman endiselenmistim daha seker yukleme yapmadan. 2 haftadan sonra endiseleniriz genetiktir erken yumurtalamadir bunlar olabilir meyveyi azalt demisti. O ara hastaydim hakikaten cok fazla portakal yemistim meyveyi azalttim suyu normale döndü.Buraya yazmaya çekindim29+5 30+5 çıktı 1690 Gr bir hafta onde olman çokta önemli değil dedi o kadar
Benim ilk gebeliğimde de hep 2 hafta önde giderdi, simdi bunda da aynı şeyleri yiyorum ama aşağı yukarı gününde gidiyor. Bebekten bebeğe değişiyormuş demek onu gördüm.Canim benimkide kilo olarak önden gidiyor en başından beri böyleydi doktorum oyuzden şeker yükleme testini yapalım dedi yaptık çok şükür o da iyi çıktı sanırım yediklerimiz bebeğe yarayacak şeyler ben oyle düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?