- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.621
Çok sevindim yeter ki iyi olsunlar.Gitim bebeği gördüm,iyiymiş biiraz önde gidiyor bir hafta dedi oda önemli değil dedi kan vs aldı sonuçlar geç çıkacak nest önce gir dedi sonra bir hafta sonra dedi ama kilo alımı hızlı galiba ona üzüldüm sekerdenmi diye
Ooo maşallah canım bence gayet iyi zaten sıkıntı olsa doktor söylerdi hiiiç kafana takma canım bebiş de stres olmasınBuraya yazmaya çekindim29+5 30+5 çıktı 1690 Gr bir hafta onde olman çokta önemli değil dedi o kadar
Kız ben de eşimi 5 kilo doğdu diye aklımda kalmış ama 5.600 doğmuş. Yani düşünsene kıyafetleri direkt 3-6 aylıktan başlatmak lazım. Ay lütfen öyle olmasın, normal bir kiloda doğsun benimki. O kadar şey aldım 0-3 ay resmen gardrobu yenilemem gerekir yoksaÇok sevindim yeter ki iyi olsunlar.
Bizim bebekte 1.5 hafta önden gidiyor. 26. Haftada 1100 gramdi. Yapısal olabiliyormuş benim eşim de biraz iri doğmuş. Sorun olsa doktor söylerdi bence dert etme
Çok güzel demek şekerle ilgisi yok iyi besliyorsun bebişi ne güzelBuraya yazmaya çekindim29+5 30+5 çıktı 1690 Gr bir hafta onde olman çokta önemli değil dedi o kadar
Kız maşallahYumurta yumurtaçok tüketiyorum ben onu
O zaman sıkıntı yok kendini strese sokma canımBuraya yazmaya çekindim29+5 30+5 çıktı 1690 Gr bir hafta onde olman çokta önemli değil dedi o kadar
Canım geçen gün de yazdım. Lütfen ben iyi besleyemiyor muyum psikolojisine girip, kilo filan kıyaslamayın. Herkesin genetik faktörleri farklı, bebeğin yapısı farklı. Gerekli skalada olduğu müddetçe bebek sağlıklı demektir. Herkes bebeği için elinden geleni yapıyor. İstedigin kadar beslen eger o bebek belli bir kiloda doğacaksa ona daha fazla kilo aldırman mümkün degil, sadece kendine kilo almıs olursun daha fazla yiyerek.Kız maşallahbende yumurta yiyorum ama olmuyor
5600 mü :O Ay valla çok zor olur o kadar kilolu bebek. Bende 0-3 ay aldım o kadar şeyKız ben de eşimi 5 kilo doğdu diye aklımda kalmış ama 5.600 doğmuş. Yani düşünsene kıyafetleri direkt 3-6 aylıktan başlatmak lazım. Ay lütfen öyle olmasın, normal bir kiloda doğsun benimki. O kadar şey aldım 0-3 ay resmen gardrobu yenilemem gerekir yoksa
O zamanlar ultrason teknolojisi de yok. Olsa sezeryana alınırdı. Vakumla çeke çeke doğurtmuşlar, kayınvalidemin kalçası çıkmış. O değil de ultrason olsaydı ne kadar önde çıkardı acaba5600 mü :O Ay valla çok zor olur o kadar kilolu bebek. Bende 0-3 ay aldım o kadar şey
Ay ne zormuş ya şimdi de olsa sezeryanla doğardı muhtemelen.O zamanlar ultrason teknolojisi de yok. Vakumla çeke çeke doğurtmuşlar, kayınvalidemin kalçası çıkmış. O değil de ultrason olsaydı ne kadar önde çıkardı acabaBiz haftalardan bahsediyoruz, ulstrason ayları gösterirdi muhtemelen 2 ay önde derdi ya da bozulurdu
Doğru bende eşimde 3 - 3,5 kilo civarı doğmuşuz.Şimdi de toplu değiliz ama boyumuz uzun bebekte öyle kilosu uyumlu boyu biraz önde bazı şeyler genetikCanım geçen gün de yazdım. Lütfen ben iyi besleyemiyor muyum psikolojisine girip, kilo filan kıyaslamayın. Herkesin genetik faktörleri farklı, bebeğin yapısı farklı. Gerekli skalada olduğu müddetçe bebek sağlıklı demektir. Herkes bebeği için elinden geleni yapıyor. İstedigin kadar beslen eger o bebek belli bir kiloda doğacaksa ona daha fazla kilo aldırman mümkün degil, sadece kendine kilo almıs olursun daha fazla yiyerek.
Kız eşine de maşallahO zamanlar ultrason teknolojisi de yok. Olsa sezeryana alınırdı. Vakumla çeke çeke doğurtmuşlar, kayınvalidemin kalçası çıkmış. O değil de ultrason olsaydı ne kadar önde çıkardı acabaBiz haftalardan bahsediyoruz, ultrason ayları gösterirdi muhtemelen 2 ay önde derdi ya da bozulurdu
178 boya 85 kilo gayet iyi kilosu sadece benim hamileliğimle beraber bir göbek oluşturdu, ben doğurunca onun da iner göbeğiKız eşine de maşallah.Şimdi nasıl kilosu
Naçizane kaşar peynir ve her gün muz yemeni öneririm bebeğe bunlar kilo aldırıyorKız maşallahbende yumurta yiyorum ama olmuyor
Ayyy darısı başıma inşallahPlesnta sorunum kalkmis normal doğum yapabilrmism
Maşallah annesi onaaBuraya yazmaya çekindim29+5 30+5 çıktı 1690 Gr bir hafta onde olman çokta önemli değil dedi o kadar
Ahaha bayramda da benim başıma geldi 80 yaşında ben uyurken bulaşıkları yıkamış garibimValla hepimiz aynıyız ya neneler bizden dinç. Dün babannemdeydim kadın halime nasıl acıdıysa sen git yat sofrayı toplar bulaşıkları ben hallederim dedi 75 yaşında
Oh maşallah güzel besleniyor . Bu önde olduğu nasıl anlaşılıyor bana hiç önde geride demiyo gününde diyorBuraya yazmaya çekindim29+5 30+5 çıktı 1690 Gr bir hafta onde olman çokta önemli değil dedi o kadar
25+4te 1511 gramsa o iri bebektir. Nasıl gününde dedi yaaOh maşallah güzel besleniyor . Bu önde olduğu nasıl anlaşılıyor bana hiç önde geride demiyo gününde diyorneyse gününde olsunda plasentadan korkuyorum zaten çok şükür iyi gidiyoruz bizde. Bugün muayenem vardı bnmde 25+4 1511 etlenmiş benimkide
Benim şirket hamile olduğumu söyleyince bir anı defteri aldı ama benim aklımda şimdilik sadece iki aileye de açık bir instagram hesabı açma fikri var. Eğer devam ettirebilirsem günlük fotoğraf paylaşmak istiyorumAnı defteri aldınız mı? Ben chapters ve beyaz bir kutu anı defterleri arasında kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?