2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ay yazık kız ne zor olmuş benim esim de 2700 doğmuş kayınvalidem doğumda hiçbir şey yok çok kolay diyor benim sinirlerim hopluyor minicik doğmuş eşim kabızlıktan hallicedir de ondan dedim geçen dayanamayip ikinci doğumunu da çok ara vermeden yapmış. Epizyo bile yapmamışlar hatta şey diyor şimdi hemen kesiveriyorlar kolay oluyordur diyor dikişli gezmek kolay sanki. Epizyoya bile gerek kalmamis eşimi doğururken o da sanıyor ki kimseye epizyo yapilmiyordu o zaman.

Canım 24+4 1511 gramsa önderir maşallah

"Kabızlıktan hallicedir" ahahahahyy Güzel benzetme.

Bende seker de var Cnm meyve azaltm çoktan

Ay ins
Çok sevindim yeter ki iyi olsunlar.
Bizim bebekte 1.5 hafta önden gidiyor. 26. Haftada 1100 gramdi. Yapısal olabiliyormuş benim eşim de biraz iri doğmuş. Sorun olsa doktor söylerdi bence dert etme
Ay inşallah canm ister istemez insan korkuyor seker de olunca

Kızlar bugün eşimin yaşadığı ilçeye geldik arabamızla yolda eşim ani bi fren yaptı baya sarsıldık çok korkuyorum bebeğe bişey olmuş mudur diye geldiğime pişman oldum o derece ya

Kızlar bugün eşimin yaşadığı ilçeye geldik arabamızla yolda eşim ani bi fren yaptı baya sarsıldık çok korkuyorum bebeğe bişey olmuş mudur diye geldiğime pişman oldum o derece ya
Bir kere bizim de başımıza geldi. Bi araba aniden önümüze kırdı direksiyonu. Çok korktum, tansiyonum filan çıktı ama çok şükür ki bir şey olmamıştı. Bebeğin de iyidir diye düşünüyorum. Soğuk suyla elini yüzünü yıka. Yatakta dinlen, bebeğini dinle bence. Onu hissettikçe rahatlarsın. Geçmiş olsun bu arada.

25+2 de 1100 gram çıkınca bizim doktor haftasina gore 1.5 hafta ileri demişti

Çok teşekkür ederim canım inşallah bişey olmamıştır uzanıyorum ama çok korktum

Çok geçmiş olsun canım benim de başıma gelmişti çok şükür bisey olmadı gönlünü ferah tut Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…