- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.641
Ay yazık kız ne zor olmuş benim esim de 2700 doğmuşO zamanlar ultrason teknolojisi de yok. Olsa sezeryana alınırdı. Vakumla çeke çeke doğurtmuşlar, kayınvalidemin kalçası çıkmış. O değil de ultrason olsaydı ne kadar önde çıkardı acabaBiz haftalardan bahsediyoruz, ultrason ayları gösterirdi muhtemelen 2 ay önde derdi ya da bozulurdu
Canım 24+4 1511 gramsa önderir maşallahOh maşallah güzel besleniyor . Bu önde olduğu nasıl anlaşılıyor bana hiç önde geride demiyo gününde diyorneyse gününde olsunda plasentadan korkuyorum zaten çok şükür iyi gidiyoruz bizde. Bugün muayenem vardı bnmde 25+4 1511 etlenmiş benimkide
"Kabızlıktan hallicedir" ahahahahyyAy yazık kız ne zor olmuş benim esim de 2700 doğmuşkayınvalidem doğumda hiçbir şey yok çok kolay diyor benim sinirlerim hopluyor minicik doğmuş eşim kabızlıktan hallicedir de ondan dedim geçen dayanamayip ikinci doğumunu da çok ara vermeden yapmış. Epizyo bile yapmamışlar hatta şey diyor şimdi hemen kesiveriyorlar kolay oluyordur diyor dikişli gezmek kolay sanki. Epizyoya bile gerek kalmamis eşimi doğururken o da sanıyor ki kimseye epizyo yapilmiyordu o zaman.
Ay yok 29+ 425+4te 1511 gramsa o iri bebektir. Nasıl gününde dedi yaaMümkün değil.
29 4 cnm yanlış yazmışım yaCanım 24+4 1511 gramsa önderir maşallah
Bende seker de var Cnm meyve azaltm çoktanBenim de boyu 10 gün önde genelde kilosu 1 hafta önde. Şeker yükleme yaptik cikmadi. Suyum da hafif fazla çıkmıştı. O zaman endiselenmistim daha seker yukleme yapmadan. 2 haftadan sonra endiseleniriz genetiktir erken yumurtalamadir bunlar olabilir meyveyi azalt demisti. O ara hastaydim hakikaten cok fazla portakal yemistim meyveyi azalttim suyu normale döndü.
Ay inşallah canm ister istemez insan korkuyor seker de oluncaÇok sevindim yeter ki iyi olsunlar.
Bizim bebekte 1.5 hafta önden gidiyor. 26. Haftada 1100 gramdi. Yapısal olabiliyormuş benim eşim de biraz iri doğmuş. Sorun olsa doktor söylerdi bence dert etme
Bir kere bizim de başımıza geldi. Bi araba aniden önümüze kırdı direksiyonu. Çok korktum, tansiyonum filan çıktı ama çok şükür ki bir şey olmamıştı. Bebeğin de iyidir diye düşünüyorum. Soğuk suyla elini yüzünü yıka. Yatakta dinlen, bebeğini dinle bence. Onu hissettikçe rahatlarsın. Geçmiş olsun bu arada.Kızlar bugün eşimin yaşadığı ilçeye geldik arabamızla yolda eşim ani bi fren yaptı baya sarsıldık çok korkuyorum bebeğe bişey olmuş mudur diye geldiğime pişman oldum o derece ya
25+2 de 1100 gram çıkınca bizim doktor haftasina gore 1.5 hafta ileri demiştiOh maşallah güzel besleniyor . Bu önde olduğu nasıl anlaşılıyor bana hiç önde geride demiyo gününde diyorneyse gününde olsunda plasentadan korkuyorum zaten çok şükür iyi gidiyoruz bizde. Bugün muayenem vardı bnmde 25+4 1511 etlenmiş benimkide
Çok teşekkür ederim canım inşallah bişey olmamıştır uzanıyorum ama çok korktumBir kere bizim de başımıza geldi. Bi araba aniden önümüze kırdı direksiyonu. Çok korktum, tansiyonum filan çıktı ama çok şükür ki bir şey olmamıştı. Bebeğin de iyidir diye düşünüyorum. Soğuk suyla elini yüzünü yıka. Yatakta dinlen, bebeğini dinle bence. Onu hissettikçe rahatlarsın. Geçmiş olsun bu arada.
Çok teşekkür ediyorum cnm öle yapcmOoo maşallah canım bence gayet iyi zaten sıkıntı olsa doktor söylerdi hiiiç kafana takma canım bebiş de stres olmasın
Teşekkür ederim canım yani başta bunun kilosu önde demismydim dedi sonra hesapladi bir hafta önde deedi bir hafta sknti değil dediMaşallah annesi onaaüzülme kuzum doktor daha iyi bilir tabiki şekerle alakalı mı değil mi ama gönlünü rahat tut bence
Çok geçmiş olsun canım iymisin simdiÇok teşekkür ederim canım inşallah bişey olmamıştır uzanıyorum ama çok korktum
Çok şükür iyiyim canım ama korktum baya inşallah bişey olmamıştırÇok geçmiş olsun canım iymisin simdi
İnşallah canmÇok şükür iyiyim canım ama korktum baya inşallah bişey olmamıştır
Çok geçmiş olsun canım benim de başıma gelmişti çok şükür bisey olmadı gönlünü ferah tut Allah beterinden korusunKızlar bugün eşimin yaşadığı ilçeye geldik arabamızla yolda eşim ani bi fren yaptı baya sarsıldık çok korkuyorum bebeğe bişey olmuş mudur diye geldiğime pişman oldum o derece ya
Çok teşekkür ederim canım sağolÇok geçmiş olsun canım benim de başıma gelmişti çok şükür bisey olmadı gönlünü ferah tut Allah beterinden korusun
Kalbime iniyordu kızAy yok 29+ 4rakamları sallamışım resmen
Edaaa nabeer nasıl gidiyor iyi misinKalbime iniyordu kız27+5 te gittim 1230 gr çıktı bir hafta önde gidiyor dedi matematiği çözemedim bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?