- 2 Kasım 2023
- 619
- 867
- 18
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.661
İyiyim tatlım ya annemlerin yanına anlaraya gittim bikaç gün Antalya kaçamağı yaptık derken çok yoğun geçti. Şimdi istanbuldayım ama okul var vizeler başladı bu hafta da onunla geçecekEdaaa nabeer nasıl gidiyor iyi misinyazmiyosun bayadir
Eee kuzum 3500 gr ile 2700 aynı değildir. 5900 ile 3500 da aynı değil. Çok minikmis eşim çok"Kabızlıktan hallicedir" ahahahahyyGüzel benzetme.
Iyi olmana sevindim canım baya koşturmaca geçiyor deseneİyiyim tatlım ya annemlerin yanına anlaraya gittim bikaç gün Antalya kaçamağı yaptık derken çok yoğun geçti. Şimdi istanbuldayım ama okul var vizeler başladı bu hafta da onunla geçecekBizim laboratuvar taşıma işimiz var onun mobilya alışverişine bağladım. Bir de bebek odası var onun siparişini vercem geç bişe kaldım senin nasıl gidiyor eksiklerin var mı
Dağ fare doğurmuş derler ya hani tabiri caizseEee kuzum 3500 gr ile 2700 aynı değildir. 5900 ile 3500 da aynı değil. Çok minikmis eşim çokbebekligini bilenler şaşırıyor şuan 187 boyunda 90 kg atletik bir adam şimdi. Ha bu arada kayınvalidem 20 kg dan fazla almış hamileyken
Valla ben ortalama olsun, saglikli olsun yeterciyimDağ fare doğurmuş derler ya hani tabiri caizse20 kg ile 2700 gr. İşte aslında bebeğin kilosunun yemekle alakalı pek olmaması, resmen deney gibi olmuş. Normal doğuma kilolu bebek isteyen anneler çıkışı da düşünsün bence
Bebeğin gelişimi iyiyken 1 kilo vermen resmen bonus olmuşValla ben ortalama olsun, saglikli olsun yeterciyimkendim kilo almak istemiyorum doktorum sürekli iyi gidiyorsun iyi gidiyorsun diyor kilo konusunda. Yeme alışkanlığım değişmedi ama kuzum 1 kg vermişim neden oldu bilmiyorum. Bebeğin gelişimi de iyi aslında.
Bence hareket kuzum yürüyüş falan yapıyorum havalar düzeldi ya. Cikiyorum arabayla parkediyorum göl etrafında yürüyüş yapiyorum tempolu değil tabi ama. Yoruldugumda zaten bebek uyarı gönderiyor otur dinlen diyeBebeğin gelişimi iyiyken 1 kilo vermen resmen bonus olmuşmaşallah nazar değmesin. Ne yapıyorsan aynen devam et
Ben ikeadan aldim dolabini canım pax olanlarından ne kadar büyük o kadar iyi diye düşündümSelam kızlarözellikle İstanbul’da olan anneler bebek odasını nerden aldınız ya da yaptırdınız modeli nasıl? Ben daha yeni girişcem
Çok iyi yapıyorsun. Doğum sonrası eski kilona hemencik dönmekle beraber, doğumun da kolay olur yürüyüş yaptığın içinBence hareket kuzum yürüyüş falan yapıyorum havalar düzeldi ya. Cikiyorum arabayla parkediyorum göl etrafında yürüyüş yapiyorum tempolu değil tabi ama. Yoruldugumda zaten bebek uyarı gönderiyor otur dinlen diye
AyyyAy yazık kız ne zor olmuş benim esim de 2700 doğmuşkayınvalidem doğumda hiçbir şey yok çok kolay diyor benim sinirlerim hopluyor minicik doğmuş eşim kabızlıktan hallicedir de ondan dedim geçen dayanamayip ikinci doğumunu da çok ara vermeden yapmış. Epizyo bile yapmamışlar hatta şey diyor şimdi hemen kesiveriyorlar kolay oluyordur diyor dikişli gezmek kolay sanki. Epizyoya bile gerek kalmamis eşimi doğururken o da sanıyor ki kimseye epizyo yapilmiyordu o zaman.
Maşallah hatta bizimle de paylaşBebeğin gelişimi iyiyken 1 kilo vermen resmen bonus olmuşmaşallah nazar değmesin. Ne yapıyorsan aynen devam et
Ahaha ya düzeltemiyorumda kaldım öyleKalbime iniyordu kız27+5 te gittim 1230 gr çıktı bir hafta önde gidiyor dedi matematiği çözemedim bi an
Bakayım canım bende montesseri tarzı düşünüyorum yatak da dolap da büyük olsunBen ikeadan aldim dolabini canım pax olanlarından ne kadar büyük o kadar iyi diye düşündümbirde ikea divan aldim 2 yastan sonra korkuluk takarak orada yatırıcam ozamana kadar gelen gidene misafir yatagi
Hayırlı olsun cnm odalarda tamamlanmaya başladı bende bugün country takım olarak aldım bakalım eve gelince görcez tipiniBen ikeadan aldim dolabini canım pax olanlarından ne kadar büyük o kadar iyi diye düşündümbirde ikea divan aldim 2 yastan sonra korkuluk takarak orada yatırıcam ozamana kadar gelen gidene misafir yatagi
Ay zorla söyletti kuzum. Çok kolay da çok kolay. Hani yerini mi yapıyor anlamadım ki.AyyyAllahta seni güldürdün
Benzetme süper
Birinde beni nasíl kestiyse kac kere sorudm soylemedi dikisimi
Cok var demekle yetindi
Kucuk bebek dogurmak kesinlikle cok daha kolay
Benim arkadasim minik minik doguruyo
Cikiverdi diyodu
gercektn bu kilo olayí baya fark ediyor anladığım kadarıylaAy zorla söyletti kuzum. Çok kolay da çok kolay. Hani yerini mi yapıyor anlamadım ki.Doğum kolay diyen birini de görmedim yani. Küçük bebekle kolay demek ki
Valla ara ara rahatlama geliyor bana da mental olarak ara ara da bilinmezligin verdiği bir endişe ister istemez kolayca kucaklarımiza sağlıklı bir şekilde alalım yavrularımizi. 9 ay zaten uzun yani hasret çektik resmengercektn bu kilo olayí baya fark ediyor anladığım kadarıyla
Bide dedigin gibi yer yapmis o
Ne guzel demissin kuzu ya
Normal dogum oyle bi his ama gercekten
İcinden kocaman bisey cikiyor
O hazzz ve rahatlama hissi super bi duygu
Bende de divan var nasıl bir korkuluk kullanilabilir ki hayal edemedimBen ikeadan aldim dolabini canım pax olanlarından ne kadar büyük o kadar iyi diye düşündümbirde ikea divan aldim 2 yastan sonra korkuluk takarak orada yatırıcam ozamana kadar gelen gidene misafir yatagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?