2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Edaaa nabeer nasıl gidiyor iyi misin yazmiyosun bayadir
İyiyim tatlım ya annemlerin yanına anlaraya gittim bikaç gün Antalya kaçamağı yaptık derken çok yoğun geçti. Şimdi istanbuldayım ama okul var vizeler başladı bu hafta da onunla geçecek Bizim laboratuvar taşıma işimiz var onun mobilya alışverişine bağladım. Bir de bebek odası var onun siparişini vercem geç bişe kaldım senin nasıl gidiyor eksiklerin var mı

Selam kızlar özellikle İstanbul’da olan anneler bebek odasını nerden aldınız ya da yaptırdınız modeli nasıl? Ben daha yeni girişcem

"Kabızlıktan hallicedir" ahahahahyy Güzel benzetme.
Eee kuzum 3500 gr ile 2700 aynı değildir. 5900 ile 3500 da aynı değil. Çok minikmis eşim çok bebekligini bilenler şaşırıyor şuan 187 boyunda 90 kg atletik bir adam şimdi. Ha bu arada kayınvalidem 20 kg dan fazla almış hamileyken

Iyi olmana sevindim canım baya koşturmaca geçiyor desene verirsin merak etme daha vakit var tabi yavastan halletmekte de fayda var ben gibi üşengeç olmayın
Eksik olmaz olur mu ya illa ki vardır ama bende ufak tefek şeyler kaldı. Aklimda büyük eksik olarak beşik vardi alacaktım bi yerden geldi çok şükür onu aradan çıkardım. Bizim kullanmadığımız boş bi oda var bebişe orayı ayarladım. Odada dolap da vardı hali hazırda sadece biraz yer açtım. Geri kalan ufak tefek artık

Dağ fare doğurmuş derler ya hani tabiri caizse 20 kg ile 2700 gr. İşte aslında bebeğin kilosunun yemekle alakalı pek olmaması, resmen deney gibi olmuş. Normal doğuma kilolu bebek isteyen anneler çıkışı da düşünsün bence

Valla ben ortalama olsun, saglikli olsun yeterciyim kendim kilo almak istemiyorum doktorum sürekli iyi gidiyorsun iyi gidiyorsun diyor kilo konusunda. Yeme alışkanlığım değişmedi ama kuzum 1 kg vermişim neden oldu bilmiyorum. Bebeğin gelişimi de iyi aslında.

Bebeğin gelişimi iyiyken 1 kilo vermen resmen bonus olmuş maşallah nazar değmesin. Ne yapıyorsan aynen devam et

Bebeğin gelişimi iyiyken 1 kilo vermen resmen bonus olmuş maşallah nazar değmesin. Ne yapıyorsan aynen devam et
Bence hareket kuzum yürüyüş falan yapıyorum havalar düzeldi ya. Cikiyorum arabayla parkediyorum göl etrafında yürüyüş yapiyorum tempolu değil tabi ama. Yoruldugumda zaten bebek uyarı gönderiyor otur dinlen diye

Selam kızlar özellikle İstanbul’da olan anneler bebek odasını nerden aldınız ya da yaptırdınız modeli nasıl? Ben daha yeni girişcem
Ben ikeadan aldim dolabini canım pax olanlarından ne kadar büyük o kadar iyi diye düşündüm birde ikea divan aldim 2 yastan sonra korkuluk takarak orada yatırıcam ozamana kadar gelen gidene misafir yatagi

Çok iyi yapıyorsun. Doğum sonrası eski kilona hemencik dönmekle beraber, doğumun da kolay olur yürüyüş yaptığın için

Ayyy Allahta seni güldürdün
Benzetme süper
Birinde beni nasíl kestiyse kac kere sorudm soylemedi dikisimi
Cok var demekle yetindi
Kucuk bebek dogurmak kesinlikle cok daha kolay
Benim arkadasim minik minik doguruyo
Cikiverdi diyodu

Ben ikeadan aldim dolabini canım pax olanlarından ne kadar büyük o kadar iyi diye düşündüm birde ikea divan aldim 2 yastan sonra korkuluk takarak orada yatırıcam ozamana kadar gelen gidene misafir yatagi
Bakayım canım bende montesseri tarzı düşünüyorum yatak da dolap da büyük olsun

Hayırlı olsun cnm odalarda tamamlanmaya başladı bende bugün country takım olarak aldım bakalım eve gelince görcez tipini

Ayyy Allahta seni güldürdün
Benzetme süper
Birinde beni nasíl kestiyse kac kere sorudm soylemedi dikisimi
Cok var demekle yetindi
Kucuk bebek dogurmak kesinlikle cok daha kolay
Benim arkadasim minik minik doguruyo
Cikiverdi diyodu
Ay zorla söyletti kuzum. Çok kolay da çok kolay. Hani yerini mi yapıyor anlamadım ki. Doğum kolay diyen birini de görmedim yani. Küçük bebekle kolay demek ki

Ay zorla söyletti kuzum. Çok kolay da çok kolay. Hani yerini mi yapıyor anlamadım ki. Doğum kolay diyen birini de görmedim yani. Küçük bebekle kolay demek ki
gercektn bu kilo olayí baya fark ediyor anladığım kadarıyla
Bide dedigin gibi yer yapmis o
Ne guzel demissin kuzu ya
Normal dogum oyle bi his ama gercekten
İcinden kocaman bisey cikiyor
O hazzz ve rahatlama hissi super bi duygu

gercektn bu kilo olayí baya fark ediyor anladığım kadarıyla
Bide dedigin gibi yer yapmis o
Ne guzel demissin kuzu ya
Normal dogum oyle bi his ama gercekten
İcinden kocaman bisey cikiyor
O hazzz ve rahatlama hissi super bi duygu
Valla ara ara rahatlama geliyor bana da mental olarak ara ara da bilinmezligin verdiği bir endişe ister istemez kolayca kucaklarımiza sağlıklı bir şekilde alalım yavrularımizi. 9 ay zaten uzun yani hasret çektik resmen

Bende de divan var nasıl bir korkuluk kullanilabilir ki hayal edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…