2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kızlar hamile elbisesi aldınız mı aldıysanız büyük mü aldınız bedeninizde mi
Ben almadım, kendi normal bedenimden büyük kıyafetler aldım. lcw nin sitesine dadandım bu aralar :) ordan keten beli lastikli pantolon aldım L beden belimi sıkmadı hiç, sadecehamile tişörtü aldım basenim oldugu için onu XL aldım. Bugün bigdart diye bi markanın şifon elbisesini almştm o geldi L aldım güzel oldu sıkmadı hiç. Bedenleri genişlettim yani 2 de taytım var daha bi şey almam sanırım

Dolap soran olmuş benim bu şekilde
Kendim çizdim ve yaptırdım
Evimin dolapları da az olduğu için böylesi mantıklı geldi
Biraz dağınık kb

Eklentiler

• image.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 93
  • image.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 108
Dolap soran olmuş benim bu şekilde
Kendim çizdim ve yaptırdım
Evimin dolapları da az olduğu için böylesi mantıklı geldi
Biraz dağınık kb
Güzel olmuş canım güle güle kullan , bir evin demirbaşı göz nurudur böyle dolaplar evlendikten sonra anladım dolabın ne kadar elzem bir ihtiyaç oldugunu benim de kesinlikle depolama için ihtyacım var. İstanbulda mı yaptırdın ? Piyasayı anlamak için fiyatını merak ettim

Yaa ne guzel kuzum cok ozendim sana simdi isten çıktığın cok iyi oldu bak. Calismamak oyle guzel ki. Ben de dogum iznine sakliyordum oyle sessiz sakin yürüyüşleri. Kizimi okula gonderdikten sonra yürüyüşümü yapar hafif kahvalti ederim beslenmeye daha fazla dikkat ederim fala derken 2 adım atamaz hale geldimneyse tamam umudu kaybetmek yok. 3hafta kaldi yine de deneyecegim hayallerimi gerceklestrmeyi. Bebek dogana kadar cocuk da okuldayken sessiz dingin hayat hayali beni ayakta tutuyor su an

Günaydın kızlar Bugün sabahın köründe canım ekmek arası bir et türü ile ayran çekti. Üşenmedim yaptım. Normal zaman olsa ayyy sabah sabah bu yenir mi derim ama bu hamilelik nelere kadir. Resmen gözüm döndü onu yiyebilmek icin ki ben sabahları kahvaltı bile edemeyen insanım

Ben dun gittim kontrole. 29+1di. 1450 gr 38 cm dedi. Haftasiyla uyumlu her sey yolunda dedi şükür canım.
Kuzummm maşallah sana ve bebişine çok sevindimm mm ❤❤ sağlıkla kucağına al inşallah. Sana bir müjdem var ben de hamileyimmmmm çok şükür, daha çok minik. İnşallah Allah nasip ederse haftaya keseyi göreceğiz ❤ sıkı sıkı tutunsun diye dua ediyorum

Gözün aydın canımm hadi inşallah Allah tamamına erdirsin

Kızlar 30. Haftalarda rutin muayeneler dışında herhangi bir test vs yapilmiyor dimi. Haftaya doktora gidecektim yer bulamadim 31. Haftaya kaldım. Birsey kacirmayayım diye sorayım dedim.

Hayır Antep Nizip te 2022 yazın 23.000₺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…