- 1 Ocak 2024
- 1.218
- 654
- 43
- 34
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.681
Ben almadım, kendi normal bedenimden büyük kıyafetler aldım. lcw nin sitesine dadandım bu aralar :) ordan keten beli lastikli pantolon aldım L beden belimi sıkmadı hiç, sadecehamile tişörtü aldım basenim oldugu için onu XL aldım. Bugün bigdart diye bi markanın şifon elbisesini almştm o geldi L aldım güzel oldu sıkmadı hiç. Bedenleri genişlettim yani 2 de taytım var daha bi şey almam sanırımKızlar hamile elbisesi aldınız mı aldıysanız büyük mü aldınız bedeninizde mi
Güzel olmuş canım güle güle kullan , bir evin demirbaşı göz nurudur böyle dolaplar evlendikten sonra anladım dolabın ne kadar elzem bir ihtiyaç oldugunuDolap soran olmuş benim bu şekilde
Kendim çizdim ve yaptırdım
Evimin dolapları da az olduğu için böylesi mantıklı geldi
Biraz dağınıkkb
Yaa ne guzel kuzum cok ozendim sana simdiBence hareket kuzum yürüyüş falan yapıyorum havalar düzeldi ya. Cikiyorum arabayla parkediyorum göl etrafında yürüyüş yapiyorum tempolu değil tabi ama. Yoruldugumda zaten bebek uyarı gönderiyor otur dinlen diye
Cok kullanisli görünüyor canimDolap soran olmuş benim bu şekilde
Biraz dağınıkkb
Ben dun gittim kontrole. 29+1di. 1450 gr 38 cm dedi. Haftasiyla uyumlu her sey yolunda dedi şükür canım.Selam kızlar nasılsınız ? Haftalarınız kaç oldu? Bebekler ne durumda
Çok güzel ve kullanışlı görünüyorDolap soran olmuş benim bu şekilde
Biraz dağınıkkb
KuzummmBen dun gittim kontrole. 29+1di. 1450 gr 38 cm dedi. Haftasiyla uyumlu her sey yolunda dedi şükür canım.
Gözün aydın canımm hadi inşallah Allah tamamına erdirsinKuzummmmaşallah sana ve bebişine çok sevindimm mm ❤❤ sağlıkla kucağına al inşallah. Sana bir müjdem var ben de hamileyimmmmm çok şükür, daha çok minik. İnşallah Allah nasip ederse haftaya keseyi göreceğiz ❤ sıkı sıkı tutunsun diye dua ediyorum
Bende de divan var nasıl bir korkuluk kullanilabilir ki hayal edemedim
Sagol canimm benim ben tam konsept bebek odası yapmak istemiyordm aksesuarlarla bebis odasina benzeticemHayırlı olsun cnm odalarda tamamlanmaya başladı bende bugün country takım olarak aldım bakalım eve gelince görcez tipini
Dolabi tavsiye ederim iyiki büyük almişiz cok kullanışlıBakayım canım bende montesseri tarzı düşünüyorum yatak da dolap da büyük olsun
Cok iyi düşünmüşsün canım çok dolap candırDolap soran olmuş benim bu şekilde
Biraz dağınıkkb
Hayır Antep Nizip te 2022 yazın 23.000₺Güzel olmuş canım güle güle kullan , bir evin demirbaşı göz nurudur böyle dolaplar evlendikten sonra anladım dolabın ne kadar elzem bir ihtiyaç oldugunubenim de kesinlikle depolama için ihtyacım var. İstanbulda mı yaptırdın ? Piyasayı anlamak için fiyatını merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?