- 5 Şubat 2024
- 482
- 500
- 18
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.701
Maşallah çok güzelBen dun gittim kontrole. 29+1di. 1450 gr 38 cm dedi. Haftasiyla uyumlu her sey yolunda dedi şükür canım.
Gecmis olsun canim yedigin birsey mi dokundu acabaBi önceki gece hastanelik oldum. 6 kez evde kustum ve mide krampı mı sancı mı anlayamadığım bi durumla karşılaştım. 4 tane özel hastane gezdik saat sabah 6da doktor bulamadık birinde vardı doğumdaydı 2 hastaneyi daha aradık resmen nöbetçi kadın doğumcu anlayışı bitmiş. Mecburen eğitim araştırma hastanesine gittim ve 5-6 saat beni bırakmadılar kusmalarım devam etti nstdede biraz sancım çıktı. Açılıyo olabilirsin dediler Alttan muayene oldum çok şükür açıklık yoktu. Serumlar iğneler derken taburcu oldum. Şimdi boğazım yırtılmış gibi acıyor 2 gün önce yediğim yemekle duruyorum desem yeridir mahvoldum manen ve vücut olarak
Teşekkür ederim kuzucum.Testler temiz çıktı canım bende zehirlendim sandım böyle bir kusma yok enfeksiyon seviyesi biraz yüksekti zehirlensen çıkardı dediler ama tavuk benim için bitmiştir iğrendim resmen. Doktorda bu kadar kusman normal değil dedi o yüzden alttan baktı resmen sancıya sebep oldu.Gecmis olsun canim yedigin birsey mi dokundu acaba
Aaa çok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrarından korusunBi önceki gece hastanelik oldum. 6 kez evde kustum ve mide krampı mı sancı mı anlayamadığım bi durumla karşılaştım. 4 tane özel hastane gezdik saat sabah 6da doktor bulamadık birinde vardı doğumdaydı 2 hastaneyi daha aradık resmen nöbetçi kadın doğumcu anlayışı bitmiş. Mecburen eğitim araştırma hastanesine gittim ve 5-6 saat beni bırakmadılar kusmalarım devam etti nstdede biraz sancım çıktı. Açılıyo olabilirsin dediler Alttan muayene oldum çok şükür açıklık yoktu. Serumlar iğneler derken taburcu oldum. Şimdi boğazım yırtılmış gibi acıyor 2 gün önce yediğim yemekle duruyorum desem yeridir mahvoldum manen ve vücut olarak
Teşekkür ederim canımAaa çok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrarından korusunmedipolde acil kadın doğumcu oluyor orada da mı yoktu
Ay canım yaa doktor olmaması kötü ya işte eziyet çekmişsin resmen çook geçmiş olsunBi önceki gece hastanelik oldum. 6 kez evde kustum ve mide krampı mı sancı mı anlayamadığım bi durumla karşılaştım. 4 tane özel hastane gezdik saat sabah 6da doktor bulamadık birinde vardı doğumdaydı 2 hastaneyi daha aradık resmen nöbetçi kadın doğumcu anlayışı bitmiş. Mecburen eğitim araştırma hastanesine gittim ve 5-6 saat beni bırakmadılar kusmalarım devam etti nstdede biraz sancım çıktı. Açılıyo olabilirsin dediler Alttan muayene oldum çok şükür açıklık yoktu. Serumlar iğneler derken taburcu oldum. Şimdi boğazım yırtılmış gibi acıyor 2 gün önce yediğim yemekle duruyorum desem yeridir mahvoldum manen ve vücut olarak
Tuh yaa şansa bak.Teşekkür ederim canım
Bi tek orda vardı o da doğumdaydı. MedicalPark yüzyıl bölge Ersoy hiç birinde yoktu. Normal acil doktorları da hamile olduğum için bakamam dediler rezillik çektim.
Resmen eziyet ötesiydi canım ya yolda o sancıyla kıvranıp hastane aramak bi yana bi kere daha Allah devlet hastanesinin yokluğunu göstermesin ama düşürmesinde diyorum 1 saat nst süresi hariç müşaade odası diye bi yere aldılar tekli koltuk tepesinde taktılar serumumuAy canım yaa doktor olmaması kötü ya işte eziyet çekmişsin resmen çook geçmiş olsunneden öyle olmuşsun peki bişey dediler mi
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınBi önceki gece hastanelik oldum. 6 kez evde kustum ve mide krampı mı sancı mı anlayamadığım bi durumla karşılaştım. 4 tane özel hastane gezdik saat sabah 6da doktor bulamadık birinde vardı doğumdaydı 2 hastaneyi daha aradık resmen nöbetçi kadın doğumcu anlayışı bitmiş. Mecburen eğitim araştırma hastanesine gittim ve 5-6 saat beni bırakmadılar kusmalarım devam etti nstdede biraz sancım çıktı. Açılıyo olabilirsin dediler Alttan muayene oldum çok şükür açıklık yoktu. Serumlar iğneler derken taburcu oldum. Şimdi boğazım yırtılmış gibi acıyor 2 gün önce yediğim yemekle duruyorum desem yeridir mahvoldum manen ve vücut olarak
Sorma cidden Allah oralara düşürmesin evet hamile insanı bile süründürüyolar bu zamanda çok şükür canım inşallah tekrar olmazResmen eziyet ötesiydi canım ya yolda o sancıyla kıvranıp hastane aramak bi yana bi kere daha Allah devlet hastanesinin yokluğunu göstermesin ama düşürmesinde diyorum 1 saat nst süresi hariç müşaade odası diye bi yere aldılar tekli koltuk tepesinde taktılar serumumuenfeksiyon kaynaklı olabilir dediler.
Neyse ki sancım kesildi buna şükür
Ya çok çok geçmiş olsun canım ya seprp neymiş neden olmus öleBi önceki gece hastanelik oldum. 6 kez evde kustum ve mide krampı mı sancı mı anlayamadığım bi durumla karşılaştım. 4 tane özel hastane gezdik saat sabah 6da doktor bulamadık birinde vardı doğumdaydı 2 hastaneyi daha aradık resmen nöbetçi kadın doğumcu anlayışı bitmiş. Mecburen eğitim araştırma hastanesine gittim ve 5-6 saat beni bırakmadılar kusmalarım devam etti nstdede biraz sancım çıktı. Açılıyo olabilirsin dediler Alttan muayene oldum çok şükür açıklık yoktu. Serumlar iğneler derken taburcu oldum. Şimdi boğazım yırtılmış gibi acıyor 2 gün önce yediğim yemekle duruyorum desem yeridir mahvoldum manen ve vücut olarak
Çok gecmiş olsun. Dün ben de rahatsızlandım hic de bir sey yememistim. Birden soguk soguk terledim muthis bir bulanti geldi. Gebelik günlüğünde kolestaz riski vs yaziyordu ondan da korktum ama ihlamur icip sirtima sicak su torbasi koyunca topladim biraz. Gaz problemi yasiyorum galiba.Bi önceki gece hastanelik oldum. 6 kez evde kustum ve mide krampı mı sancı mı anlayamadığım bi durumla karşılaştım. 4 tane özel hastane gezdik saat sabah 6da doktor bulamadık birinde vardı doğumdaydı 2 hastaneyi daha aradık resmen nöbetçi kadın doğumcu anlayışı bitmiş. Mecburen eğitim araştırma hastanesine gittim ve 5-6 saat beni bırakmadılar kusmalarım devam etti nstdede biraz sancım çıktı. Açılıyo olabilirsin dediler Alttan muayene oldum çok şükür açıklık yoktu. Serumlar iğneler derken taburcu oldum. Şimdi boğazım yırtılmış gibi acıyor 2 gün önce yediğim yemekle duruyorum desem yeridir mahvoldum manen ve vücut olarak
Sanada çok geçmiş olsun canım yaÇok gecmiş olsun. Dün ben de rahatsızlandım hic de bir sey yememistim. Birden soguk soguk terledim muthis bir bulanti geldi. Gebelik günlüğünde kolestaz riski vs yaziyordu ondan da korktum ama ihlamur icip sirtima sicak su torbasi koyunca topladim biraz. Gaz problemi yasiyorum galiba.
Çok geçmiş olsun canım yaa. Bence yediğin bir şeye tepki vermiş vücudun gibi geldi. Sindirmeden de atmış sanki. Umarım biran önce toparlar yemek yemeye baslarsın.Bi önceki gece hastanelik oldum. 6 kez evde kustum ve mide krampı mı sancı mı anlayamadığım bi durumla karşılaştım. 4 tane özel hastane gezdik saat sabah 6da doktor bulamadık birinde vardı doğumdaydı 2 hastaneyi daha aradık resmen nöbetçi kadın doğumcu anlayışı bitmiş. Mecburen eğitim araştırma hastanesine gittim ve 5-6 saat beni bırakmadılar kusmalarım devam etti nstdede biraz sancım çıktı. Açılıyo olabilirsin dediler Alttan muayene oldum çok şükür açıklık yoktu. Serumlar iğneler derken taburcu oldum. Şimdi boğazım yırtılmış gibi acıyor 2 gün önce yediğim yemekle duruyorum desem yeridir mahvoldum manen ve vücut olarak
Çok geçmiş olsun benim daha önceki gebeliğimde bende yaşadım öyle kusma hatta yüzümde kırmızı lekeler oldu çok korktuk zehirli gibi kusmam olmuştu doktora gittik birşey çıkmadı sonradan öğrendik demir ilacı yoğurtla yemişim unutup oda bana yan etki yapmıştı seninki de öyle bir ilaç yüzünden olabilir yan etki gibiBi önceki gece hastanelik oldum. 6 kez evde kustum ve mide krampı mı sancı mı anlayamadığım bi durumla karşılaştım. 4 tane özel hastane gezdik saat sabah 6da doktor bulamadık birinde vardı doğumdaydı 2 hastaneyi daha aradık resmen nöbetçi kadın doğumcu anlayışı bitmiş. Mecburen eğitim araştırma hastanesine gittim ve 5-6 saat beni bırakmadılar kusmalarım devam etti nstdede biraz sancım çıktı. Açılıyo olabilirsin dediler Alttan muayene oldum çok şükür açıklık yoktu. Serumlar iğneler derken taburcu oldum. Şimdi boğazım yırtılmış gibi acıyor 2 gün önce yediğim yemekle duruyorum desem yeridir mahvoldum manen ve vücut olarak
Ah canım çok geçmiş olsun yaaa çok üzüldümBi önceki gece hastanelik oldum. 6 kez evde kustum ve mide krampı mı sancı mı anlayamadığım bi durumla karşılaştım. 4 tane özel hastane gezdik saat sabah 6da doktor bulamadık birinde vardı doğumdaydı 2 hastaneyi daha aradık resmen nöbetçi kadın doğumcu anlayışı bitmiş. Mecburen eğitim araştırma hastanesine gittim ve 5-6 saat beni bırakmadılar kusmalarım devam etti nstdede biraz sancım çıktı. Açılıyo olabilirsin dediler Alttan muayene oldum çok şükür açıklık yoktu. Serumlar iğneler derken taburcu oldum. Şimdi boğazım yırtılmış gibi acıyor 2 gün önce yediğim yemekle duruyorum desem yeridir mahvoldum manen ve vücut olarak
Geçmiş olsun şu an nasılsınBi önceki gece hastanelik oldum. 6 kez evde kustum ve mide krampı mı sancı mı anlayamadığım bi durumla karşılaştım. 4 tane özel hastane gezdik saat sabah 6da doktor bulamadık birinde vardı doğumdaydı 2 hastaneyi daha aradık resmen nöbetçi kadın doğumcu anlayışı bitmiş. Mecburen eğitim araştırma hastanesine gittim ve 5-6 saat beni bırakmadılar kusmalarım devam etti nstdede biraz sancım çıktı. Açılıyo olabilirsin dediler Alttan muayene oldum çok şükür açıklık yoktu. Serumlar iğneler derken taburcu oldum. Şimdi boğazım yırtılmış gibi acıyor 2 gün önce yediğim yemekle duruyorum desem yeridir mahvoldum manen ve vücut olarak
Canım çok geçmiş olsun, bu kadar kusma insanı çok kötü etkiler. Belki yediğin şeyle alakalıdır. Şimdi daha iyi misin?Bi önceki gece hastanelik oldum. 6 kez evde kustum ve mide krampı mı sancı mı anlayamadığım bi durumla karşılaştım. 4 tane özel hastane gezdik saat sabah 6da doktor bulamadık birinde vardı doğumdaydı 2 hastaneyi daha aradık resmen nöbetçi kadın doğumcu anlayışı bitmiş. Mecburen eğitim araştırma hastanesine gittim ve 5-6 saat beni bırakmadılar kusmalarım devam etti nstdede biraz sancım çıktı. Açılıyo olabilirsin dediler Alttan muayene oldum çok şükür açıklık yoktu. Serumlar iğneler derken taburcu oldum. Şimdi boğazım yırtılmış gibi acıyor 2 gün önce yediğim yemekle duruyorum desem yeridir mahvoldum manen ve vücut olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?