- 19 Ocak 2023
- 768
- 962
- 33
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.721
Çok geçmiş olsun bol bol dinlen canımBi önceki gece hastanelik oldum. 6 kez evde kustum ve mide krampı mı sancı mı anlayamadığım bi durumla karşılaştım. 4 tane özel hastane gezdik saat sabah 6da doktor bulamadık birinde vardı doğumdaydı 2 hastaneyi daha aradık resmen nöbetçi kadın doğumcu anlayışı bitmiş. Mecburen eğitim araştırma hastanesine gittim ve 5-6 saat beni bırakmadılar kusmalarım devam etti nstdede biraz sancım çıktı. Açılıyo olabilirsin dediler Alttan muayene oldum çok şükür açıklık yoktu. Serumlar iğneler derken taburcu oldum. Şimdi boğazım yırtılmış gibi acıyor 2 gün önce yediğim yemekle duruyorum desem yeridir mahvoldum manen ve vücut olarak
Oyyy maşallah hadi gözün aydınKızlar ben de bugün kontrole gittim. 27+4 bebiş 1170 gr ve 34 cm çıktıbu arada plesantası aşağıda olanlaaar, benim plesanta yukarı çıkmış. Artık rahim ağzını kapatmıyor dedi çok mutlu oldum
Gözün aydın canımKızlar ben de bugün kontrole gittim. 27+4 bebiş 1170 gr ve 34 cm çıktıbu arada plesantası aşağıda olanlaaar, benim plesanta yukarı çıkmış. Artık rahim ağzını kapatmıyor dedi çok mutlu oldum
Teşekkür ederim canım inanılmaz bitkin hissediyorum çocuğumun ilk 23 Nisan gösterisiydi kaçırmak istemedim oraya gittim geldim daha kötü oldumGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Çok teşekkür ederim canımSorma cidden Allah oralara düşürmesin evet hamile insanı bile süründürüyolar bu zamanda çok şükür canım inşallah tekrar olmaz
Bilmiyorum canım enfeksiyon çıktı o sebep olmuş olabilir dediler teşekkür ederimYa çok çok geçmiş olsun canım ya seprp neymiş neden olmus öle
Teşekkür ederim canım Çok geçmiş olsun sanada. Gaz da yapar gerçekten o da kötü.Çok gecmiş olsun. Dün ben de rahatsızlandım hic de bir sey yememistim. Birden soguk soguk terledim muthis bir bulanti geldi. Gebelik günlüğünde kolestaz riski vs yaziyordu ondan da korktum ama ihlamur icip sirtima sicak su torbasi koyunca topladim biraz. Gaz problemi yasiyorum galiba.
Oh çok şükür benimde öle olmuş gözün aydın cnmmKızlar ben de bugün kontrole gittim. 27+4 bebiş 1170 gr ve 34 cm çıktıbu arada plesantası aşağıda olanlaaar, benim plesanta yukarı çıkmış. Artık rahim ağzını kapatmıyor dedi çok mutlu oldum
Teşekkür ederim canım vallahi bilmiyorum 6 kez evde 3 kez hastane de 9 kez kusmak cidden normal değildi akşam çok bişey yemedim aslında yoğurtlu salata 1 parça tavuk pirzola o kadar. O da kendim yaptım dışardan falanda değil. Yemek yemek sıkıntı değil de o sancı beni mahvetti korktum açıkçasıÇok geçmiş olsun canım yaa. Bence yediğin bir şeye tepki vermiş vücudun gibi geldi. Sindirmeden de atmış sanki. Umarım biran önce toparlar yemek yemeye baslarsın.
Kuzum yaBilmiyorum canım enfeksiyon çıktı o sebep olmuş olabilir dediler teşekkür ederim
Ya kendi doktorunadami görunsen cnmTeşekkür ederim canım inanılmaz bitkin hissediyorum çocuğumun ilk 23 Nisan gösterisiydi kaçırmak istemedim oraya gittim geldim daha kötü oldum
He yok canım öyle bir durum olmadı yan etki yapacak ilaç vitamin vs almadım. Enfeksiyon çıktı yapar dediler. Ama gerçekten zehirlenme kusması gibiydi ben böyle bişey görmedimÇok geçmiş olsun benim daha önceki gebeliğimde bende yaşadım öyle kusma hatta yüzümde kırmızı lekeler oldu çok korktuk zehirli gibi kusmam olmuştu doktora gittik birşey çıkmadı sonradan öğrendik demir ilacı yoğurtla yemişim unutup oda bana yan etki yapmıştı seninki de öyle bir ilaç yüzünden olabilir yan etki gibi
Çok geçmiş olsun. Daha iyisindir umarımBi önceki gece hastanelik oldum. 6 kez evde kustum ve mide krampı mı sancı mı anlayamadığım bi durumla karşılaştım. 4 tane özel hastane gezdik saat sabah 6da doktor bulamadık birinde vardı doğumdaydı 2 hastaneyi daha aradık resmen nöbetçi kadın doğumcu anlayışı bitmiş. Mecburen eğitim araştırma hastanesine gittim ve 5-6 saat beni bırakmadılar kusmalarım devam etti nstdede biraz sancım çıktı. Açılıyo olabilirsin dediler Alttan muayene oldum çok şükür açıklık yoktu. Serumlar iğneler derken taburcu oldum. Şimdi boğazım yırtılmış gibi acıyor 2 gün önce yediğim yemekle duruyorum desem yeridir mahvoldum manen ve vücut olarak
Evet canım evdeyim 7 gün rapor verdiler de yarın işe gidicem gibi duruyorAh canım çok geçmiş olsun yaaa çok üzüldümhızlıca toparlarsin inşallah bana da sanki yediğin bisey dokundu gibi geldi umarım tekrarlamaz. Evdesin dimi daha iyisindir insallah
ama gerçekten çok kurmuşsun ben 3 kere kustum günler çok kötü oluyorum,bugün özür dilerim bir kez kustum ama böyle şu gibi artık iki gün sonra belki o bile beni mahvettiTeşekkür ederim canım vallahi bilmiyorum 6 kez evde 3 kez hastane de 9 kez kusmak cidden normal değildi akşam çok bişey yemedim aslında yoğurtlu salata 1 parça tavuk pirzola o kadar. O da kendim yaptım dışardan falanda değil. Yemek yemek sıkıntı değil de o sancı beni mahvetti korktum açıkçası
Bugün 30+0Geçmiş olsun şu an nasılsın
Kaç haftalıksın
Ay hemde nasıl canım mahvetti beni bide sadece kusma da değil kıvrandıran bi sancı mı desem burulma mı desem bişey vardı. Çok şükür şuana toplanıyorum ufaktan teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun, bu kadar kusma insanı çok kötü etkiler. Belki yediğin şeyle alakalıdır. Şimdi daha iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?