2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kızlar selam bizde bugün doktora gittik ventrukillerden birini doktor yine 9.5mm olctu sonra 10.0 mm olctu. Bizim sinir olarak kabul ettiğimiz 10.0 dedi. Perintolojiye muayene olabilirsiniz dedi. Sonraki kontrolumuze kadar beklemeye karar verdik. Perintolojiye de gitsek zaten takip önerecek bir süre sonra bakalim diyecek. Şu an dua ediyoruz küçülsün ya da büyümesin diye. Bakalim hayirlisi.

Çok geçmiş olsun bol bol dinlen canım

Kızlar bizimde kontrolümüz vardı çok şükür tiroidim istenilen seviyede olmasa da düşmüş.Şeker testi verdik şükür oda güzel çıktı.Bebişte iyiymiş milyonlarım büyümüş ve bebişin hareketlerini kısıtlıyormuş birde beyaz küre biraz yüksek çıktı ama antibiyotik yazmadı.Bol bol su iç dedi.Düşmesi için ne yapılır bitkisel bilen var mı

Teşekkür ederim canım Çok geçmiş olsun sanada. Gaz da yapar gerçekten o da kötü.

Çok geçmiş olsun canım yaa. Bence yediğin bir şeye tepki vermiş vücudun gibi geldi. Sindirmeden de atmış sanki. Umarım biran önce toparlar yemek yemeye baslarsın.
Teşekkür ederim canım vallahi bilmiyorum 6 kez evde 3 kez hastane de 9 kez kusmak cidden normal değildi akşam çok bişey yemedim aslında yoğurtlu salata 1 parça tavuk pirzola o kadar. O da kendim yaptım dışardan falanda değil. Yemek yemek sıkıntı değil de o sancı beni mahvetti korktum açıkçası

He yok canım öyle bir durum olmadı yan etki yapacak ilaç vitamin vs almadım. Enfeksiyon çıktı yapar dediler. Ama gerçekten zehirlenme kusması gibiydi ben böyle bişey görmedim
Teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun. Daha iyisindir umarım

Ah canım çok geçmiş olsun yaaa çok üzüldüm hızlıca toparlarsin inşallah bana da sanki yediğin bisey dokundu gibi geldi umarım tekrarlamaz. Evdesin dimi daha iyisindir insallah
Evet canım evdeyim 7 gün rapor verdiler de yarın işe gidicem gibi duruyor
Enfeksiyon mu zehirlenme mi bilmiyorum da korkunçtu sancın var denilince neye uğradığımı şaşırdım kıvrandırdı teşekkür ederim

ama gerçekten çok kurmuşsun ben 3 kere kustum günler çok kötü oluyorum,bugün özür dilerim bir kez kustum ama böyle şu gibi artık iki gün sonra belki o bile beni mahvetti

Canım çok geçmiş olsun, bu kadar kusma insanı çok kötü etkiler. Belki yediğin şeyle alakalıdır. Şimdi daha iyi misin?
Ay hemde nasıl canım mahvetti beni bide sadece kusma da değil kıvrandıran bi sancı mı desem burulma mı desem bişey vardı. Çok şükür şuana toplanıyorum ufaktan teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…