- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.741
Öyle yapıcam canımÇok geçmiş olsun bol bol dinlen canım
Eh işte canım hala yorgun hissediyorum da o güne göre çok çok iyiyim teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Daha iyisindir umarım
Nst zamanlarida geldi kontrol günün blimi cnmBugün 30+0
Eh işte canım toparlanmaya çalışıyorum
Kuzum randevu bulunmuyor oralar da sefil olurum aradan alın desem. Salı günü kontrolüm var tekrarlarsa acil diye öne çekmeye çalışırım.Ya kendi doktorunadami görunsen cnm
Evet ya kusmak zaten kötü birde bu kadar kusmak berbat boğazlarım çok acıyo halaama gerçekten çok kurmuşsun ben 3 kere kustum günler çok kötü oluyorum,bugün özür dilerim bir kez kustum ama böyle şu gibi artık iki gün sonra belki o bile beni mahvetti
Çeke bilirsen çek canm böyle devam edersen inşallah gerek kalmaz cnmKuzum randevu bulunmuyor oralar da sefil olurum aradan alın desem. Salı günü kontrolüm var tekrarlarsa acil diye öne çekmeye çalışırım.
Evet ya kusmak zaten kötü birde bu kadar kusmak berbat boğazlarım çok acıyo hala
Ben oversize 38 beden elbiseler aldım onları giyiyorum canım hamile elbisesi değil. Bir de tesettür giyim pantolonları var efil efil onların da 38 bedeni oluyor hatta bayağı büyük oldular sanırım doğumu çıkartırlar banaKızlar hamile elbisesi aldınız mı aldıysanız büyük mü aldınız bedeninizde mi
Bence duzelirsin kuzum inan böbrek beni mahvetmisti doğuma kadar böyle dedi hatta doktor ama iyi hissediyorum sende düzeleceksinYaa ne guzel kuzum cok ozendim sana simdiisten çıktığın cok iyi oldu bak. Calismamak oyle guzel ki. Ben de dogum iznine sakliyordum oyle sessiz sakin yürüyüşleri. Kizimi okula gonderdikten sonra yürüyüşümü yapar hafif kahvalti ederim beslenmeye daha fazla dikkat ederim fala derken 2 adım atamaz hale geldim neyse tamam umudu kaybetmek yok. 3hafta kaldi yine de deneyecegim hayallerimi gerceklestrmeyi. Bebek dogana kadar cocuk da okuldayken sessiz dingin hayat hayali beni ayakta tutuyor su an
Canım neden herkes oversize alıyor ama hamile kıyafeti almıyor ilerdede giyeriz diye miBen oversize 38 beden elbiseler aldım onları giyiyorum canım hamile elbisesi değil. Bir de tesettür giyim pantolonları var efil efil onların da 38 bedeni oluyor hatta bayağı büyük oldular sanırım doğumu çıkartırlar bana
Valla ben oyle düşünüyorum kuzum normalde de giyerim diye öyle aldım. Hatta lohusa dönemini de aynı kiyafetlerden atlar inşallah eski kiloma döndüğümde kendi kıyafetlerimi de giyebilir olurumCanım neden herkes oversize alıyor ama hamile kıyafeti almıyor ilerdede giyeriz diye mi
Problem olsaydı doktorun uyarırdı benimde arada aşağıda arada yukarıda duruyor yat dinlen bol bol çıkar o yukarıGünaydın kızlarr benim göbüş hala aşağıda ne zaman yukarı doğru çıkar göbeğim acaba 29. Haftadayım aşağıda top gibi duruyo karnım sanki son ayda gibi
Geçmiş olsun canım tansiyonun mu çıktı yoksa birde bir daha boğazın için görün tahriş ten dolayı şişlik vardır büyük ihtimal antibiyotik siz düzelmez genede ilaçsız atlatıcam dersen sıcak su çay iç çok geçmiş olsunBi önceki gece hastanelik oldum. 6 kez evde kustum ve mide krampı mı sancı mı anlayamadığım bi durumla karşılaştım. 4 tane özel hastane gezdik saat sabah 6da doktor bulamadık birinde vardı doğumdaydı 2 hastaneyi daha aradık resmen nöbetçi kadın doğumcu anlayışı bitmiş. Mecburen eğitim araştırma hastanesine gittim ve 5-6 saat beni bırakmadılar kusmalarım devam etti nstdede biraz sancım çıktı. Açılıyo olabilirsin dediler Alttan muayene oldum çok şükür açıklık yoktu. Serumlar iğneler derken taburcu oldum. Şimdi boğazım yırtılmış gibi acıyor 2 gün önce yediğim yemekle duruyorum desem yeridir mahvoldum manen ve vücut olarak
Canım geçmiş olsun ya yeni gördümBi önceki gece hastanelik oldum. 6 kez evde kustum ve mide krampı mı sancı mı anlayamadığım bi durumla karşılaştım. 4 tane özel hastane gezdik saat sabah 6da doktor bulamadık birinde vardı doğumdaydı 2 hastaneyi daha aradık resmen nöbetçi kadın doğumcu anlayışı bitmiş. Mecburen eğitim araştırma hastanesine gittim ve 5-6 saat beni bırakmadılar kusmalarım devam etti nstdede biraz sancım çıktı. Açılıyo olabilirsin dediler Alttan muayene oldum çok şükür açıklık yoktu. Serumlar iğneler derken taburcu oldum. Şimdi boğazım yırtılmış gibi acıyor 2 gün önce yediğim yemekle duruyorum desem yeridir mahvoldum manen ve vücut olarak
Çook geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah tez zamandaBi önceki gece hastanelik oldum. 6 kez evde kustum ve mide krampı mı sancı mı anlayamadığım bi durumla karşılaştım. 4 tane özel hastane gezdik saat sabah 6da doktor bulamadık birinde vardı doğumdaydı 2 hastaneyi daha aradık resmen nöbetçi kadın doğumcu anlayışı bitmiş. Mecburen eğitim araştırma hastanesine gittim ve 5-6 saat beni bırakmadılar kusmalarım devam etti nstdede biraz sancım çıktı. Açılıyo olabilirsin dediler Alttan muayene oldum çok şükür açıklık yoktu. Serumlar iğneler derken taburcu oldum. Şimdi boğazım yırtılmış gibi acıyor 2 gün önce yediğim yemekle duruyorum desem yeridir mahvoldum manen ve vücut olarak
Hadi geçmiş olsun dikkat etBugün 30+0
Eh işte canım toparlanmaya çalışıyorum
Raporun varsa yat sana canım ya sancında var denmiş zorlama kendini biraz yat dinlenEvet canım evdeyim 7 gün rapor verdiler de yarın işe gidicem gibi duruyor
Enfeksiyon mu zehirlenme mi bilmiyorum da korkunçtu sancın var denilince neye uğradığımı şaşırdım kıvrandırdı teşekkür ederim
Boğazım da hiç bişey yoktu kuzum tansiyonumda 9-6 idi normaldi yani antibiyotik vermedi idrarda ve kanda bi miktar enfeksiyon çıktı bilmiyorum vallahi anlamadım teşekkür ederim kuzucumGeçmiş olsun canım tansiyonun mu çıktı yoksa birde bir daha boğazın için görün tahriş ten dolayı şişlik vardır büyük ihtimal antibiyotik siz düzelmez genede ilaçsız atlatıcam dersen sıcak su çay iç çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım yoğurtta görmek istemiyorum bi süre o akşam yoğurtlu salata yemiştim. Valla kanda zehirlenme çıkmadı onada baktılar enfeksiyon yapar dediler de o sancıyı tarif edemem doğuruyorum sandım. Biraz daha iyiyim serum iğne iyi geldi.Canım geçmiş olsun ya yeni gördümbir şey dokunmuş zehirlenmişsin gibi geldi bana ama. Muhtemelen midende artık bir sey kalmadığı için mide suyu yakmıştır boğazını. Muz, yoğurt falan iyi geliyor o durumlarda. Şimdi nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?