2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ya kendi doktorunadami görunsen cnm
Kuzum randevu bulunmuyor oralar da sefil olurum aradan alın desem. Salı günü kontrolüm var tekrarlarsa acil diye öne çekmeye çalışırım.
ama gerçekten çok kurmuşsun ben 3 kere kustum günler çok kötü oluyorum,bugün özür dilerim bir kez kustum ama böyle şu gibi artık iki gün sonra belki o bile beni mahvetti
Evet ya kusmak zaten kötü birde bu kadar kusmak berbat boğazlarım çok acıyo hala

Çeke bilirsen çek canm böyle devam edersen inşallah gerek kalmaz cnm

Kızlar hamile elbisesi aldınız mı aldıysanız büyük mü aldınız bedeninizde mi
Ben oversize 38 beden elbiseler aldım onları giyiyorum canım hamile elbisesi değil. Bir de tesettür giyim pantolonları var efil efil onların da 38 bedeni oluyor hatta bayağı büyük oldular sanırım doğumu çıkartırlar bana

Bence duzelirsin kuzum inan böbrek beni mahvetmisti doğuma kadar böyle dedi hatta doktor ama iyi hissediyorum sende düzeleceksin

Canım neden herkes oversize alıyor ama hamile kıyafeti almıyor ilerdede giyeriz diye mi

Canım neden herkes oversize alıyor ama hamile kıyafeti almıyor ilerdede giyeriz diye mi
Valla ben oyle düşünüyorum kuzum normalde de giyerim diye öyle aldım. Hatta lohusa dönemini de aynı kiyafetlerden atlar inşallah eski kiloma döndüğümde kendi kıyafetlerimi de giyebilir olurum

Geçmiş olsun canım tansiyonun mu çıktı yoksa birde bir daha boğazın için görün tahriş ten dolayı şişlik vardır büyük ihtimal antibiyotik siz düzelmez genede ilaçsız atlatıcam dersen sıcak su çay iç çok geçmiş olsun

Canım geçmiş olsun ya yeni gördüm bir şey dokunmuş zehirlenmişsin gibi geldi bana ama. Muhtemelen midende artık bir sey kalmadığı için mide suyu yakmıştır boğazını. Muz, yoğurt falan iyi geliyor o durumlarda. Şimdi nasılsın

Çook geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah tez zamanda ben de dün gece anlamsız karın ağrısı çektim. Havalardan çarpılmış olabiliriz. Çabucak toparlanırsın inşallah

Raporun varsa yat sana canım ya sancında var denmiş zorlama kendini biraz yat dinlen

Boğazım da hiç bişey yoktu kuzum tansiyonumda 9-6 idi normaldi yani antibiyotik vermedi idrarda ve kanda bi miktar enfeksiyon çıktı bilmiyorum vallahi anlamadım teşekkür ederim kuzucum

Teşekkür ederim canım yoğurtta görmek istemiyorum bi süre o akşam yoğurtlu salata yemiştim. Valla kanda zehirlenme çıkmadı onada baktılar enfeksiyon yapar dediler de o sancıyı tarif edemem doğuruyorum sandım. Biraz daha iyiyim serum iğne iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…