- 1 Ocak 2024
- 1.218
- 654
- 43
- 34
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #21.021
Benim sde hep böyle canım , hatta bi kere doktor kontrolünden çıktım bayılacaktım 6 ya düşmüş tansiyon tuzlu ayran yaptılar bana, doktora sordum düşükten korkma yüksek zarar verir dedi. Yemeklerdeki tuz oranının bi miktar arttırmak lazım bizim gibiler içinKızlar bende anı bir çarpıntı oldu boynumda zonklama tarzi bir şey hissettim tansiyonumu olctuk. İlk önce 9 a 4 çıktı eşim heralde yanlış olctu heralde dedi sonra diğer koldan olctuk 10 a 6 çıktı biraz yattım tekrar olctuk bu kez 9 a 5 çıktı. Galiba tansiyonum düşük oluyor ne yapmam lazım:/
Karabuğday ekmeğini nasıl yapıyosunuz acaba? Ben bi türlü tutturamadımBen akşam ayva elma kendi yaptığım karabugday ekmek ve labne bunları yiyorum. Doktor ayva fln bisey yapmaz dedi. Glutensiz olduğu için yediğim bir lokma ekmekte de sorun görmedi. Ama öğle saatlerinde mısır patlagi fln atistiriyorum o mu yapıyor acaba dün yemedim bugün yine yüksek çıktı
Ay inşallah canım benim işe gitmek daha zor birde hamileykenEvet ben de cok hareketsizim ondan olabilir canim. Dogum iznini bekliyorum nasipse 2 hafta kaldi sonra guzel guzel sabahin enerjisiyle yürüyüşümü yaparim diyorum. Is çıkışı halim kalmiyor valla. Surekli bir uzanma arzusu.
Ay inşallah bir şey iyi gelirde şu halinden kurtulursun canım çünkü çok kötü birşey serum yediğimden diyorum yaniAy yok midem her türlü kötü. En ufak bişeyde yanıyor zaten. Zevkle yediğim meyve diğer herşey zoraki
Ay benimde Hamile kaldığımdan beri çekiyordu ilk çıkmaya başladı gün almaya başladım eşim artık dayanamamış her halde 10 tane eriğe 160 TL vermiş üzüldüm ama yedim yaniEst hiç sorun değil 7 aydır çekiyor birşey olmadı şimdiye kadar
Merhaba doktor randevum 8 mayısta o zaman soracağım kendisine ama hala aynıyım malesef geçeceğini de pek sanmıyorum gün gün ağırlaşıyorum çünkü ☹ 28+4 haftalık bu arada siz kac haftaliksinizMerhaba bende günlerdir aynı sıkıntıları yaşıyorum yaşam kalitem neredeyse kalmadımgibi bişey. Siz şuan nasılsınız kaç haftalıksınız ve doktorunuz ne önerdi acaba.
Benim randevumda 1 mayısta. Telde sordum normal dedi ama birde yüzyüze soracağım bakalım. Ben 21 haftalığım ikiz hamileyim. Ağrıların bu kadar şiddetli olması ve asla huzur vermemesi çok can sıkıcı bi çözümü vardır inşallahMerhaba doktor randevum 8 mayısta o zaman soracağım kendisine ama hala aynıyım malesef geçeceğini de pek sanmıyorum gün gün ağırlaşıyorum çünkü ☹ 28+4 haftalık bu arada siz kac haftaliksiniz
Oy sen 3 canlısın bide Allah yardimcin olsun canim insallah çözüm buluruz dedigin gibi. Randevundan sonra doktorun önerisini beni etiketleyip yazarsan cok sevinirimBenim randevumda 1 mayısta. Telde sordum normal dedi ama birde yüzyüze soracağım bakalım. Ben 21 haftalığım ikiz hamileyim. Ağrıların bu kadar şiddetli olması ve asla huzur vermemesi çok can sıkıcı bi çözümü vardır inşallah
Sağol canım aminOy sen 3 canlısın bide Allah yardimcin olsun canim insallah çözüm buluruz dedigin gibi. Randevundan sonra doktorun önerisini beni etiketleyip yazarsan cok sevinirim
hiç tuzlu ekşi yiyemiyorum önce yiyemezdimŞimdiden 3 kilo erik yedim herhalde
Tuzlu kivi ve tuzlu kuzulağından sonra Çağla ve tuzlu erik güncellemesi geldi, midemi rahatlatmıyor benim tamamen tuz sevdamdan
Maşallah ikiz mi ben de çok istiyordum ama genetikmiş galiba cinsiyetleri neBenim randevumda 1 mayısta. Telde sordum normal dedi ama birde yüzyüze soracağım bakalım. Ben 21 haftalığım ikiz hamileyim. Ağrıların bu kadar şiddetli olması ve asla huzur vermemesi çok can sıkıcı bi çözümü vardır inşallah
Ben musteladan başlicam canım yineBen de online alışverişe düştüm sülfatsız parabensiz şampuan arıyorum kızlar var mı güvendiğiniz bir marka ?
Benimde tatlı düşkünlüğüm hiç olmadı hala yok çikolata bile istemiyo canım tamamen ekşi acı tuzluhiç tuzlu ekşi yiyemiyorum önce yiyemezdim
ya o kaburga ağrısı 3 gündür bende de peydah olmaya başladı. hep yan yattığım için mi acaba diye düşünüyorum. sırt üstü yatmaya da hiç alışkın değilim. sağ kaburgalarım beni perişan ediyor akşamları yatarkenKaburga ve sırt ağrısı benimde çok fena kaburgamın ağrısından dün gece hiç uyuyamadım
hahaha erim bebekte bir nebze büyük burun gider de duru bebeğin burnu büyük olmasın yütfeeeen :) gerçi atta alın, yiğitte burun demişler ama yine de büyük olmasınİnşallah çay içen annelerin bebeklerinin burnu büyük olur tezi yalandır. Yoksa Hoşgeldin koca burunlu Erim bebek gerçekten. Bir tek çaydan geçemedim
Günaydın caniimGünaydın kızlar ve kuzuları
Ben gecelik ve pijama almadım annem bana baya verdi gayet sade ve temiz o yüzden ekstra almayacağım. Ama emzirme sutyeni benim de aklımda nerden alsam bedenini kaç alsam bilemedim alan varsa ben de faydalanayimKızlar lohusa yani hastane için gecelik ve pijama takımı aldınızmı yada emzirme sütyeni ve atlet?
lcw wakiki den aldım emzirme atleti ve sütyeni bakabilirsinGünaydın caniim
Ben gecelik ve pijama almadım annem bana baya verdi gayet sade ve temiz o yüzden ekstra almayacağım. Ama emzirme sutyeni benim de aklımda nerden alsam bedenini kaç alsam bilemedim alan varsa ben de faydalanayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?