2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Benim sde hep böyle canım , hatta bi kere doktor kontrolünden çıktım bayılacaktım 6 ya düşmüş tansiyon tuzlu ayran yaptılar bana, doktora sordum düşükten korkma yüksek zarar verir dedi. Yemeklerdeki tuz oranının bi miktar arttırmak lazım bizim gibiler için

Karabuğday ekmeğini nasıl yapıyosunuz acaba? Ben bi türlü tutturamadım

Ay inşallah canım benim işe gitmek daha zor birde hamileyken

Ben de online alışverişe düştüm sülfatsız parabensiz şampuan arıyorum kızlar var mı güvendiğiniz bir marka ?

Merhaba bende günlerdir aynı sıkıntıları yaşıyorum yaşam kalitem neredeyse kalmadımgibi bişey. Siz şuan nasılsınız kaç haftalıksınız ve doktorunuz ne önerdi acaba.
Merhaba doktor randevum 8 mayısta o zaman soracağım kendisine ama hala aynıyım malesef geçeceğini de pek sanmıyorum gün gün ağırlaşıyorum çünkü ☹ 28+4 haftalık bu arada siz kac haftaliksiniz

Merhaba doktor randevum 8 mayısta o zaman soracağım kendisine ama hala aynıyım malesef geçeceğini de pek sanmıyorum gün gün ağırlaşıyorum çünkü ☹ 28+4 haftalık bu arada siz kac haftaliksiniz
Benim randevumda 1 mayısta. Telde sordum normal dedi ama birde yüzyüze soracağım bakalım. Ben 21 haftalığım ikiz hamileyim. Ağrıların bu kadar şiddetli olması ve asla huzur vermemesi çok can sıkıcı bi çözümü vardır inşallah

Oy sen 3 canlısın bide Allah yardimcin olsun canim insallah çözüm buluruz dedigin gibi. Randevundan sonra doktorun önerisini beni etiketleyip yazarsan cok sevinirim

Maşallah ikiz mi ben de çok istiyordum ama genetikmiş galiba cinsiyetleri ne

Kaburga ve sırt ağrısı benimde çok fena kaburgamın ağrısından dün gece hiç uyuyamadım
ya o kaburga ağrısı 3 gündür bende de peydah olmaya başladı. hep yan yattığım için mi acaba diye düşünüyorum. sırt üstü yatmaya da hiç alışkın değilim. sağ kaburgalarım beni perişan ediyor akşamları yatarken

Kızlar lohusa yani hastane için gecelik ve pijama takımı aldınızmı yada emzirme sütyeni ve atlet?

İnşallah çay içen annelerin bebeklerinin burnu büyük olur tezi yalandır. Yoksa Hoşgeldin koca burunlu Erim bebek gerçekten. Bir tek çaydan geçemedim
hahaha erim bebekte bir nebze büyük burun gider de duru bebeğin burnu büyük olmasın yütfeeeen :) gerçi atta alın, yiğitte burun demişler ama yine de büyük olmasın

Günaydın kızlar ve kuzuları
Günaydın caniim
Kızlar lohusa yani hastane için gecelik ve pijama takımı aldınızmı yada emzirme sütyeni ve atlet?
Ben gecelik ve pijama almadım annem bana baya verdi gayet sade ve temiz o yüzden ekstra almayacağım. Ama emzirme sutyeni benim de aklımda nerden alsam bedenini kaç alsam bilemedim alan varsa ben de faydalanayim

lcw wakiki den aldım emzirme atleti ve sütyeni bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…