2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ilginc benim doktorum hiç bilgi vermedi bu konuda 33. Haftada çağırdı beni ama ciger gelişimi testi filan bahsetmedi.

Normal ultrason muayenesi dedi ama perinatoloji bakacakmis ben gecen hafta perinatalojide muayene oldum zaten ordada bisey demediler bana. Bide niye 9bucuktan sonra bisey yemiyorum onuda anlamadim
İyice öğren sonra bnde hemşire arkadaşms sordum hic duymadım kiz onu dedi sanci vs erken doğum riski olunca çağrılır dedi o kadar

Benim de gelmedi. O gelmeden kutuları paketleri açıp bişey de yıkamak istemiyorum. Öyle beklemedeyiz 34. Haftadayız Allah Kerim
Valla yıkadım çok az kısmı kaldı hurca doldurdum valizin ufak bir kısmını hallettim asıl bebeğe giydireceğim eşyları yıkamak kaldı bebek bezi pamuk biberon emzik vs alıcam dolap ne zaman gelecek belli değil doğuma az kaldı mecbur köşede dursun kısmi temizlik işimde bitti sayılır yoluruldum bugün ama iş bitmiyor ya

Cehennem azabi gibi bir hamilelikten sonra tatil yapmazsam ölecekmişim perileri geldi. Ya bi de bu sene herkes hemen ne cok tatile gittiler ya daha yaz gelmeden.
Suya sokulur mu peki 2 aylik beybi?

Bakma köy nufusu yaşlı olduğu için eve gelecek kimseyi bulamadım ama ilk hamileliğimde benim de hergün geliyordu ama hiç onlar gibi enerjik olamadım. Seyirciye karşı olunca herhalde ayrı bir enerji geliyor.

Enem yıka artık eşyaları ne zaman geleceği belli olmaz artık oynaşmaya başladılar artık içerde

Ahahah benim mesela kusursuz bi evliliğim var şuan Çünkü 8 aydır annemde kalıyorum.

Şiddetinde hiç bir kayıp yok karnımı uçuruyor hatta aşağı indiğini düşünüyorum midem rahatladı bakalım görücez bu kontrolde
benim midem rahatladığında popoyu mideye dönmüştü olabilir kafa mesaneye indiyse daha rahat oluyo. Ama bacaklarıyla popoyu ittirince fena acıtıyo söylyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…