- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #25.401
Kız dur bir duyan olur eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyelimİlk defa duyuyorum. Hayret özel hastaneler bunu para haline nasıl getirmedi rutine eklemedi şaşkınımilginç geldi canım
Ben daha doğurmayı düşünmüyorum ilk bebesi olanlar düşünsünKız dur bir duyan olur eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyelim
Ilginc benim doktorum hiç bilgi vermedi bu konuda 33. Haftada çağırdı beni ama ciger gelişimi testi filan bahsetmedi.Kızlar biraz once takipli oldugum hastane tarafından arandım. 32-34 hafta arasında bebegin ciğer gelisimine bakiliyormus yani solunum testi gibi birsey. Normal ultrason muayenesiymis detayli sekilde bakilacakmis. Sabah 9la 9bucuk arasi kahvalti yapip sonrasinda su haric birsey yiyip icmeyin dedi ve öğlen 14.30a randevu oluşturdu. Bununla ilgili bilgisi olan var mi netten de bisey bulamadim. Bu arada devlet hastanesi takipliyim
İyice öğren sonra bnde hemşire arkadaşms sordum hic duymadım kiz onu dedi sanci vs erken doğum riski olunca çağrılır dedi o kadarNormal ultrason muayenesi dedi ama perinatoloji bakacakmis ben gecen hafta perinatalojide muayene oldum zaten ordada bisey demediler bana. Bide niye 9bucuktan sonra bisey yemiyorum onuda anlamadim
Özel hastaneler nasl etiketleniyordu komisyonu alrm dermişimİlk defa duyuyorum. Hayret özel hastaneler bunu para haline nasıl getirmedi rutine eklemedi şaşkınımilginç geldi canım
Kendilerinden fırsat gelirse sanaÖzel hastaneler nasl etiketleniyordu komisyonu alrm dermişim
Az kaldı ya hala inanasım gelmiyorKuzum evi görsen bunun hiç bişey olduğunu anlardın
İnan dolabın gelmemesini tercih ederdim çünkü yerleştirmem 2 saatimi almadı
Valla yıkadım çok az kısmı kaldı hurca doldurdum valizin ufak bir kısmını hallettim asıl bebeğe giydireceğim eşyları yıkamak kaldı bebek bezi pamuk biberon emzik vs alıcam dolap ne zaman gelecek belli değil doğuma az kaldı mecbur köşede dursun kısmi temizlik işimde bitti sayılır yoluruldum bugün ama iş bitmiyor yaBenim de gelmedi. O gelmeden kutuları paketleri açıp bişey de yıkamak istemiyorum. Öyle beklemedeyiz 34. Haftadayız Allah Kerim
Cehennem azabi gibi bir hamilelikten sonra tatil yapmazsam ölecekmişim perileri geldi. Ya bi de bu sene herkes hemen ne cok tatile gittiler ya daha yaz gelmeden.Em yatır bebeği olacağı için herhangi bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Sadece kalabalık kısmından biraz soyutlarsan örnek veriyorum açık havada yemek yemek gibi bir sıkıntı olmaz canım ben gittim tam 55 günlüktü pusetinde uyudu park yatağa kendi çarşaflarını götürüp serdim havalandırdım miss gibi de geçti. Tatile gidip dinlenmemek demek benim için ev bende hiç bişeyle uğraşmak istemem şahsen.
Bakma köy nufusu yaşlı olduğu için eve gelecek kimseyi bulamadım ama ilk hamileliğimde benim de hergün geliyordu ama hiç onlar gibi enerjik olamadım. Seyirciye karşı olunca herhalde ayrı bir enerji geliyor.Tatlım tabiki dinç olurlar arka planda evinin işini yapan var çocuğuna bakan var senin benim gibi temizlik dertleri yok çoğu yemekleri dışardan. Semtten tanıdığım bir kız inf. Oldu 500 bin takipçili ordan biliyorum gebeliğini nerde akşam orda sabah geçirdi
Ayrıca sosyal medyaya bakarsak herkesin kusursuz evliliği var çok mutlular hayat toz pembe yersen
Ben de öyleyim. Göz açıp kapayana geçti resmen. Son 4 haftamAz kaldı ya hala inanasım gelmiyor
Allah nasip ederse bende öyle yapacağımBen o tarz bir şey almadım ama tek kat müslinlerle yarım kundak yapmayı düşünüyorum inşaallah
Maşallah hayırlısıyla sat a göre miYarın 35
Günün belli oldu mu?Ben de öyleyim. Göz açıp kapayana geçti resmen. Son 4 haftam
Enem yıka artık eşyaları ne zaman geleceği belli olmaz artık oynaşmaya başladılar artık içerdeValla yıkadım çok az kısmı kaldı hurca doldurdum valizin ufak bir kısmını hallettim asıl bebeğe giydireceğim eşyları yıkamak kaldı bebek bezi pamuk biberon emzik vs alıcam dolap ne zaman gelecek belli değil doğuma az kaldı mecbur köşede dursun kısmi temizlik işimde bitti sayılır yoluruldum bugün ama iş bitmiyor ya
Ahahah benim mesela kusursuz bi evliliğim var şuan Çünkü 8 aydır annemde kalıyorum.Tatlım tabiki dinç olurlar arka planda evinin işini yapan var çocuğuna bakan var senin benim gibi temizlik dertleri yok çoğu yemekleri dışardan. Semtten tanıdığım bir kız inf. Oldu 500 bin takipçili ordan biliyorum gebeliğini nerde akşam orda sabah geçirdi
Ayrıca sosyal medyaya bakarsak herkesin kusursuz evliliği var çok mutlular hayat toz pembe yersen
benim midem rahatladığında popoyu mideye dönmüştü olabilir kafa mesaneye indiyse daha rahat oluyo. Ama bacaklarıyla popoyu ittirince fena acıtıyo söylyimŞiddetinde hiç bir kayıp yok karnımı uçuruyor hatta aşağı indiğini düşünüyorum midem rahatladı bakalım görücez bu kontrolde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?