- 25 Haziran 2022
- 2.219
- 1.991
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #25.441
Nasıl birşey aldın ya evet ben bunun tahta versiyonunu kullandım vidası ses yapıyordu nasıl birşey baksam kiBen bu tarz olanlara bakmıştım mağazaladan canım malesef sallanırken ses cikariyorlar o yüzden boyle olanlardan vazgeçtim benzer bir şey aldım ama
Yüce Rabbim erken doğmasın diye dua ederken şimdi Allahım doğsada kucağıma alsam yanımda olsa diyorum hep ne güzel his bir evladım yanımda büyüdü 3 yaşına girdi biri karnımda gün sayar olduk boş ver be bacım elimizde titrese ayağımızda dolana anneyizYok ya korkma her seyi unutmus olsak bile 2 gune hatirlariz. Tecrube gibisi var mi
Ben daha bugun dusundum boyle bisey almayi canim. Park yatak almistim. Onu kurdum ama cok buyuk geldi. Acaba dedim ilk 3 ay icin yani basima minik bisey mi alsam sallanan. Ama hem eve cok esya yuklemek istemiyorum. Hem kullanip kullanamayacagimi bilmiyorum. Emin olamadim o yuzdenKızlar bu yer beşiğinden kullanan var mı aranızda memnun kaldınız mı? Park beşik almicam oğluma onun yerine kızım büyüyünce yatak alıcam park beşiği kızıma kullanıcam sonrasında uyguna bulunca alayım dedim link isteyen olursada atarım şuan fiyatları 1000 vardır 670 TL yazıyor
Eki Görüntüle 3433584
Ben şunu aldım canım aynı ürün trendyolda 4 bin küsürdü hatta şimdi satıştan kaldırmışlar.civilde bayağı uygun fiyatı. Eve geldi kurdum hatta her şeyi de çıkıyordu güzelce yıkayıp öyle ayarladımNasıl birşey aldın ya evet ben bunun tahta versiyonunu kullandım vidası ses yapıyordu nasıl birşey baksam ki
Ben sıcağa doğacak oda oda gezdiririm diye hiç park yatak bakmadım canım direkt beşik aldım. Bir de odasına karyolasini aldım yatak konusunu kapattimBen daha bugun dusundum boyle bisey almayi canim. Park yatak almistim. Onu kurdum ama cok buyuk geldi. Acaba dedim ilk 3 ay icin yani basima minik bisey mi alsam sallanan. Ama hem eve cok esya yuklemek istemiyorum. Hem kullanip kullanamayacagimi bilmiyorum. Emin olamadim o yuzden
Besik nasil aldin canim? Anne yani mi?Ben sıcağa doğacak oda oda gezdiririm diye hiç park yatak bakmadım canım direkt beşik aldım. Bir de odasına karyolasini aldım yatak konusunu kapattim
Canım ben anne yani almadım uykum da ağır yani birazda güvenemedim her ne kadar hafiflese de bu aralar uykum. Kalkıp iyice diri olmam lazımBesik nasil aldin canim? Anne yani mi?
Ya kizimda anne yani besigimiz vardi. 3 ay onu kullandik. Sonra emiyordu yanima aldim yatakta 2 yasa kadar oyle yattik. Emzirmeyi birakinca da yanimda park yatakta 2 sene yatti. Simdi park yataklari cok gelistrmisler. Sallanma aparati takmışlar. Anne yani olabiliyor yan kismini indirmisler. Ilk baktgmda cok mantikli geldi aa dedim tamam bundan alayim. Ama kurunca da buyuk gorundu gozume. Bir de buna hemen oda yapmayacgm biraz idare olacak. Ev alma dusuncesi var bizde 4+1 istiyoruz esimle. Oyle olursa çalışma odasini bozmam gerekmeycek. Alabilirsek birer oda verip cocuklara bir yatak odasi bir calisma odasyla isi kapatmis oluruz diye düşündük
Guzelmis kuzum.. gule gule kullanCanım ben anne yani almadım uykum da ağır yani birazda güvenemedim her ne kadar hafiflese de bu aralar uykum. Kalkıp iyice diri olmam lazımminik bir beşik aldım sonrasında kendi yatağına odasına alıştırmaya çalışacağım çünkü. Şükür ben oda yapabildim, çalışma odam duruyor hala. Beşik de şöyle bir şey.
Anne evinde kusursuz evlilik kaçınılmaz demek ki denemek lazımAhahah benim mesela kusursuz bi evliliğim var şuan Çünkü 8 aydır annemde kalıyorum.
Evet canım sata göreMaşallah hayırlısıyla sat a göre mi
Bence en doğrusunu yaptın kızına oda yaparak, bebise bir dolu alışveriş yapıldı nihayetinde kızın da kendini değerli hissetmiştir. Ve doğru bebek önce anlamayacak zaten nerde olduğunu. İnşallah nasip olur ev alırsanız kızına aldığın odayı direkt oda yapar bebiş için de ayrı oda yaparsın kuzumGuzelmis kuzum.. gule gule kullanyatagina da alistirabilirsen dedigin gibi super olur. Biz de yeni bir oda yaptik ama bebise degil. Kızıma genc odasi aldik bebis zaten anlamayacak diye onu harcadik resmen
Ee herhalde canım şov şov şov birazcıktaBakma köy nufusu yaşlı olduğu için eve gelecek kimseyi bulamadım ama ilk hamileliğimde benim de hergün geliyordu ama hiç onlar gibi enerjik olamadım. Seyirciye karşı olunca herhalde ayrı bir enerji geliyor.
Zaten popo tarafı midemdeydi 29. Haftada falan döndü kuzucum kafası aşağıda ayaklar yanda popo mideye doğru ama yukarı çok itiyordu 1 haftadır midem aşırı rahatladı yanmalar azaldı iyice indi sanırım aşağı. Evet can yakıyor bazen tekmeleri aşırı kuvvetlibenim midem rahatladığında popoyu mideye dönmüştü olabilir kafa mesaneye indiyse daha rahat oluyo. Ama bacaklarıyla popoyu ittirince fena acıtıyo söylyim
Doktor 2 aydan önce önermiyorum 2 aydan sonra günde 1-2 defa çok kısa süreli sokabilirsin ancak 4 aydan sonra istediğin gibi sokabilirsin demişti. Tenleri çok hassas güneş kremi yasak ve yağ dokusu oluşmadığı için ben sokmamıştım yine çocuk doktoruna danışırsın olmazsaCehennem azabi gibi bir hamilelikten sonra tatil yapmazsam ölecekmişim perileri geldi. Ya bi de bu sene herkes hemen ne cok tatile gittiler ya daha yaz gelmeden.
Suya sokulur mu peki 2 aylik beybi?
başlamak bitirmenin yarısıdır. bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir artıkBen de bugün lcw ya girdim aldım 9 parça bi şeyler hiç başka yere bakmadım kıyafette kaybolurum hiç işin içinden çıkamam diye
güle güle kullanalım inşallah :) hangi rengini aldın?@merakligzm ve L lady_heidi kizlar sizden bir canta tavsiyesi almistim. Hepsiburadadan soyledim cantayi bugun geldi. Cok begendim yabu kadar kaliteli beklemiyordum dogrusu. Cok tesekkurler tavsiye icin
Insallah kuzumBence en doğrusunu yaptın kızına oda yaparak, bebise bir dolu alışveriş yapıldı nihayetinde kızın da kendini değerli hissetmiştir. Ve doğru bebek önce anlamayacak zaten nerde olduğunu. İnşallah nasip olur ev alırsanız kızına aldığın odayı direkt oda yapar bebiş için de ayrı oda yaparsın kuzum
Siyah aldim canım. Yorumlarda hep siyah istedim krem geldi ama cok guzel falan yazmislar. Kreme de hazirlikliydim ama siyah geldi. O da guzel oldugüle güle kullanalım inşallah :) hangi rengini aldın?
Ben bu döndü muhabbetini hic anlayamiyorum ya. Doktora sordum 29.haftada daha alani geniş her yere dönebilir demisti. Mesela hickirigin hissedildigi yerle kafanin bir alakasi var midir. Hala cok farkli yerlerde hissediyorum hickirigini. Bazen kasiklarda bazen midemin orda bazen cok yan tarafta. Hareketler desen yine oyle her tarafimda hissediyorum.Zaten popo tarafı midemdeydi 29. Haftada falan döndü kuzucum kafası aşağıda ayaklar yanda popo mideye doğru ama yukarı çok itiyordu 1 haftadır midem aşırı rahatladı yanmalar azaldı iyice indi sanırım aşağı. Evet can yakıyor bazen tekmeleri aşırı kuvvetli
Benimki dönük hemen bildireyim. Hickirigi hep aynı noktada hissediyorum ve aşağıda. Tekme ve gezinmelerini daha yukarda göbek deliği ve biraz üstü gibiBen bu döndü muhabbetini hic anlayamiyorum ya. Doktora sordum 29.haftada daha alani geniş her yere dönebilir demisti. Mesela hickirigin hissedildigi yerle kafanin bir alakasi var midir. Hala cok farkli yerlerde hissediyorum hickirigini. Bazen kasiklarda bazen midemin orda bazen cok yan tarafta. Hareketler desen yine oyle her tarafimda hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?