2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
İçine koycanmi gerçekten bn çok korkuyorum ya bnde başarabilirmiym banyo için bile Koca koca file alcm aman su boğazına kaçmasın diye bnimde bunu aşmam lazm ya
Senin ilk bebis miydi canim?

Valla kizimi yikarken bebekliginde ben de ayni korkuyla yuzune hic su denk getirmedim. Hep ayri yikadik. Uzun sure filede yatirarak yuzunu sudan korudum. 8 yasina geldi hala ayni su degecek diye odu kopuyor. Her banyo ayri bir seremoni. Once saclar.. kafa geriye atarak durulaniyor falan. Sonra nazikce yüzünü yikiyoruz. Ablam kizini bebeklikten itibaren fosur fosur yikadi. Cocuk simdi suratini fircalar gibi bol köpükle yikayip sonra o bicim suyla duruluyor benimkine yapsam kafayi yer. Nasil alışırsa oyle gidiyor anlayacagin.. o yuzden bebeklikten suya atma fikrini destekliyorum ben

Acaba benim bu su korkum o yüzden mi diye düşündüm şimdi
Ben de çocukluğumdan beri duşta hayatta yüzüme foşur foşur su değdiremem mesela hala öyleyim. Denize gittiğimde de (ayda yılda bir gidersem) aynı şekilde hayatta kafamı suya sokamam yüzme de bilmiyorum gerçi
Umarım kızım benim gibi olmaz korkmadan rahatça yıkamak istiyorum

Kizlar bu yarim kundak hakkında ne düşünüyorsunuz bn tam kapatmak istmiyorm ama yarm almak istiyorum uyurken elini kolunu sallayarak uyanmasın diye alan varsa tasfiye edeceği varmi
Ben e bebekten bunu aldim canim..mantikli geldi

Eklentiler

• Screenshot_20240528_000634_Google.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 41
Olabilir kuzum. Sor bir istersen annene nasil yikamis seni bebekken ben bu ikinciyi Allah yaratti demeden yikamayi düşünüyorum alistrcam suya en baştan. Farki deneyimlemis olsam soylerdim ama su an mümkün degil

Ben de bugün lcw ya girdim aldım 9 parça bi şeyler hiç başka yere bakmadım kıyafette kaybolurum hiç işin içinden çıkamam diye

Benim de kayiplarim oldugu icin 30. Haftadan once bisey almam diyordum. Subat indirimlerinden her seyi aldim sonra dayanamayip 20. Haftalardaydim o zaman. En azindan dogunca yasayacak bir haftada olsun diye dusunuyordum. Chiccoda bir kiz alın ki evrene pozitif mesaj gitsin diye bir yorum yapmisti
Dinleyesim geldi onu aldim her seyi cok sukur ki geldik o haftalara sonunda. Saglikla da kucagimiza aliriz hepimiz insallah

Sen de beklemissin kuzum ama bundan sonra hizla harekete gec tamamla bir an once. Artik ne zaman gelecegi de belli olmayabilir bebislerin

Enem yıka artık eşyaları ne zaman geleceği belli olmaz artık oynaşmaya başladılar artık içerde
Kız ev işi bitmiyor ki o kadar eşya var ki hangisini yıkıyayım valla çamaşır sepetimi görsen 3 4 makina çamaşır var yağmur yağıyor çamaşır telim kırıldı onada asardım bu kadar ilk defa birikti birde tabi oğlanın eski bebeklik kıyafetleri var onlarıda sarılıkları çıksın diye aspirin bastım bazılarını sıcak suya bastım şükür 2 3 tanesi çıkmadı onları bir daha yıkicam kısacası bitmiyor bacım bu biz karıların işi bitmiyor

Evet çok şükür 30ları gördük Allah yardımcımız olsun hepimiz için dua ediyorum Rabbim sağlık versin bize de bebişlermize de bugün vira bismillah dedim inşallah ben de derli toplu bi dolap fotisi atarım sizlere

İlk bebek acemilik ya ikincide öyle olmaz diye düşünüyorum inşallah doğru düşünüyorumdur

Kızlar bu yer beşiğinden kullanan var mı aranızda memnun kaldınız mı? Park beşik almicam oğluma onun yerine kızım büyüyünce yatak alıcam park beşiği kızıma kullanıcam sonrasında uyguna bulunca alayım dedim link isteyen olursada atarım şuan fiyatları 1000 vardır 670 TL yazıyor

Heyecanla bekliyoruz o halde cok seviyorum duzenli dolap fotosu, hazirlanmis hastane cantasi videolarina bakmayi

Ben bu tarz olanlara bakmıştım mağazaladan canım malesef sallanırken ses cikariyorlar o yüzden boyle olanlardan vazgeçtim benzer bir şey aldım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…