- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #25.461
Aa hadi ya cok saskinim su anda. Ben neden her yerde hissediyorum o zaman halaBenimki dönük hemen bildireyim. Hickirigi hep aynı noktada hissediyorum ve aşağıda. Tekme ve gezinmelerini daha yukarda göbek deliği ve biraz üstü gibigöbek deliğinin tam 4 parmak altında suratı var minnosumun hıçkırik da o bölgede oluyor
29. Haftada takla atabilir ama genelde 32den sonra ters dönmüyorlar canım çok çok nadir. Her gittiğim kontrolde baş geliş olmuştu artık. Hareketleri tabiki her yerinde hissedersin çubuk gibi durmuyorlar ki ayaklar popo sağda yada solda popo midede ayaklar sağda solda olabiliyor. Yüzü karnına dönük sırtına dönük olabiliyor. Hareketsiz değiller sadece kafa aşağıdaBen bu döndü muhabbetini hic anlayamiyorum ya. Doktora sordum 29.haftada daha alani geniş her yere dönebilir demisti. Mesela hickirigin hissedildigi yerle kafanin bir alakasi var midir. Hala cok farkli yerlerde hissediyorum hickirigini. Bazen kasiklarda bazen midemin orda bazen cok yan tarafta. Hareketler desen yine oyle her tarafimda hissediyorum.
Yeri geniştir hala doktorun dediği gibi kuzum. Benim göbüş hala minik görünüyorAa hadi ya cok saskinim su anda. Ben neden her yerde hissediyorum o zaman halakarnimda fır dönüyor olabilir mi o zaman hala? Haftaya gittgmde bir sorayim bunu merak ettim simdi
Ya niye öyle oluyor. Birkaç gün önce de ben koltukta uyuklarken kendi horultuma uyandım gözümü bir açtım kocam yarılıyor gülmektenHayatımda ilk defa horlamışım çok heyecanlı
Koca kişisi aşkım dur yastığını düzelteyim boynun düştü sanırım horluyorsun dedi dedim elleme beni nefesi bi tarafımdan alıyorum ondan
Hava alamıyoruz ki ciğerlerde baskı var burun ağız yolları eskisi gibi değil kısmen tıkalı haliyle havayı gürültülü çıkarıyoruz işteYa niye öyle oluyor. Birkaç gün önce de ben koltukta uyuklarken kendi horultuma uyandım gözümü bir açtım kocam yarılıyor gülmekten
Ben onu bir sorayım canim doktora haftaya kafasi nerde diye merak ettim29. Haftada takla atabilir ama genelde 32den sonra ters dönmüyorlar canım çok çok nadir. Her gittiğim kontrolde baş geliş olmuştu artık. Hareketleri tabiki her yerinde hissedersin çubuk gibi durmuyorlar ki ayaklar popo sağda yada solda popo midede ayaklar sağda solda olabiliyor. Yüzü karnına dönük sırtına dönük olabiliyor. Hareketsiz değiller sadece kafa aşağıda
Ne hacimliymisim ben de o zamanYeri geniştir hala doktorun dediği gibi kuzum. Benim göbüş hala minik görünüyoryeri dar herhalde bebişin
Ben kesin videoya alinirdim oyle bir durumdaYa niye öyle oluyor. Birkaç gün önce de ben koltukta uyuklarken kendi horultuma uyandım gözümü bir açtım kocam yarılıyor gülmekten
Ben nasıl ikinacam yaHava alamıyoruz ki ciğerlerde baskı var burun ağız yolları eskisi gibi değil kısmen tıkalı haliyle havayı gürültülü çıkarıyoruz işte
Hatta ben doğurunca şey demiştim nefes almak böyle bişeymiydi Allahım
Yok bizim işimiz biter miKız ev işi bitmiyor ki o kadar eşya var ki hangisini yıkıyayım valla çamaşır sepetimi görsen 3 4 makina çamaşır var yağmur yağıyor çamaşır telim kırıldı onada asardım bu kadar ilk defa birikti birde tabi oğlanın eski bebeklik kıyafetleri var onlarıda sarılıkları çıksın diye aspirin bastım bazılarını sıcak suya bastım şükür 2 3 tanesi çıkmadı onları bir daha yıkicam kısacası bitmiyor bacım bu biz karıların işi bitmiyor
Benimki filmlerdeki fake küçük karinlar gibiNe hacimliymisim ben de o zamanbenim gozume buyuk görünüyor karnim artık kuzum. Ama one dogru sipsivri gitti
Ay o da insafsizlik olurdu da oyle bir videomu izlesem kesin bende gülerdimBen kesin videoya alinirdim oyle bir durumda
ıkınma eylemi sürekli olan bişey değil ki halledersin doktorlar ebeler bu yüzden varBen nasıl ikinacam yasenin sezaryen olacaktı da
Benimkide o pozisyonda ama yukarı mideye doğru ittirmiyor benimki göbeğe doğru ittiriyo dışarı sağ sol yapıyo hepZaten popo tarafı midemdeydi 29. Haftada falan döndü kuzucum kafası aşağıda ayaklar yanda popo mideye doğru ama yukarı çok itiyordu 1 haftadır midem aşırı rahatladı yanmalar azaldı iyice indi sanırım aşağı. Evet can yakıyor bazen tekmeleri aşırı kuvvetli
Ben bozulurdum galiba ya. Kendime karsi cok hassasim. Allahtan kocam uykuya dayanamıyor da benden sonraya kalma gibi bir olayi yok. Uyuduktan sonra da horultudan ortaligi yiksam uyanmaz. O yuzden belki ben de horluyorum ama haberim yokAy o da insafsizlik olurdu da oyle bir videomu izlesem kesin bende gülerdim
Belki de sezaryen olur diye saldım hicbir şey düşünmüyorum bu ara doğumla alakalııkınma eylemi sürekli olan bişey değil ki halledersin doktorlar ebeler bu yüzden var
Hıçkırığını göbek değilinin çapraz altında kafasının olduğu yerde hissetsem de karnımın üstünde de yanındada gayet hissedebiliyorum bence tamamen su içinde olmalarından sekmelerinden kaynaklı senin hissettiğin canım. Yoksa içerde takla atmıyorlar da baya baya kıvrılıyorlarBen onu bir sorayım canim doktora haftaya kafasi nerde diye merak ettimya hareketler evet tabi her yerde olabilir. Sagima dönüyorum saga vuruyor. Soluma donuyorum sola vuruyor. Oturur pozisyondaysam genelde mide tarafinda kaydiriyor. Ama hıçkırık olayinin kafayla alakasi varsa onu hala cesitli yerlerde hissetmem degisik geldi simdi
Bencede salmak lazım. Önemli olan doğum şekli değil birincisi sağlıkla gelmeleri ikincisi ne şekilde olursa olsun travmasız olağan akışında olan bir doğum. Yoksa mahvolan sezaryenlilerde var prenses gibi doğuran normallerde. Güzel güzel geçsin doğumlarımız inşallahBelki de sezaryen olur diye saldım hicbir şey düşünmüyorum bu ara doğumla alakalıister istemez biraz endişe ettiğimi farkettim çünkü bu bir süreç olacak ve kendimi akisina bırakacağım diye telkin ediyorum
Ay ben delirmiş gibi sürekli hareketlerinin videosunu çekiyorum iki gün once de hıçkırık videosunu çektimHıçkırığını göbek değilinin çapraz altında kafasının olduğu yerde hissetsem de karnımın üstünde de yanındada gayet hissedebiliyorum bence tamamen su içinde olmalarından sekmelerinden kaynaklı senin hissettiğin canım. Yoksa içerde takla atmıyorlar da baya baya kıvrılıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?