2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Malesef benim de istahim cook acik. Yemek yiyorum tatli canim istiyor daha yemekteyken. Aklim hep yemediklerimde. Odem de feleaket oldu. Buyuk kizimda gram odemim yoktu
Bu ödem konusuda değişik ya kızımda o kadar yedim ki ödemim çok çok fazlaydı bunda yiyemedim yine ödemliyim vücudum tutuyor suyu bacaklarım kütük gibi. Amannn ye gitsin

Kızlar 3 Haziranda 34+4 de tansiyon yüksekliği sebebinden doktorumun uygun görmesi ile doğum yaptım çok şükür ki iyiyiz Sizler de sağlıkla kavuşun inşallah B BirNBirE
Ayyyy sabırsız kuş. Hoşgelmiş sefalar getirmiş Metehannnn
Allah size bağışlasın güzel ömrü olsun canım çok tebrik ederim

Ben başından beri meyveyi çok abartıyorum ya kilolarca yedim ama bu yemek güncellemesi yeni geldi 2 haftadır iştahım açık. Kebaplar lahmacunlar mantılar gömmek istiyorum kendimi
Bebişe yarasın yediklerin

Ben başından beri meyveyi çok abartıyorum ya kilolarca yedim ama bu yemek güncellemesi yeni geldi 2 haftadır iştahım açık. Kebaplar lahmacunlar mantılar gömmek istiyorum kendimi
Bebişe yarasın yediklerin
Evet doğru söylüyor, cok meyve yedi. Onun yüzünden hayatımda yemediğim kadar kivi yemek zorunda kaldım, pişman değilim

Kızlar 3 Haziranda 34+4 de tansiyon yüksekliği sebebinden doktorumun uygun görmesi ile doğum yaptım çok şükür ki iyiyiz Sizler de sağlıkla kavuşun inşallah B BirNBirE
Yaaaa hayírlí olsun kuzuum
Masallah
Biraz daha ayrinti ver
Sezeryana mi aldilar
Bebis kac kg oldu
Babalik izni bak hic bosa gitmemis
Tam pazartesi dogmus minnos
Gozunuz aydin gule gule buyut ins

Biz haziran anneleri doğurmaya başlamış derken, ağustos anneleri tarafından, temmuz anneleri doğurmaya başlamış konumuna mı geçtik yani
Ahaha aynen öyle oldu. Zaten temmuz başı olanların belli yani Haziran sonuna kayacagi ben temmuzu göreceğimi basindan beri düşünmüyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…