- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.921
15 inden sonra başlarız diyordum ama sürpriz oldu valla. Start verildi artık, arkası gelirAy ilk sen oldun tebriklerşükürler olsun sağlıcakla büyüsün yavru
Daha dün sordum ilk kim diye15 inden sonra başlarız diyordum ama sürpriz oldu valla. Start verildi artık, arkası gelir
Bu ödem konusuda değişik ya kızımda o kadar yedim ki ödemim çok çok fazlaydı bunda yiyemedim yine ödemliyim vücudum tutuyor suyu bacaklarım kütük gibi. Amannn ye gitsinMalesef benim de istahim cook acik. Yemek yiyorum tatli canim istiyor daha yemekteyken.Aklim hep yemediklerimde. Odem de feleaket oldu. Buyuk kizimda gram odemim yoktu
Şair misiniz hanımefendiiiiOhhh kütürdet gitsinDal dal kiraz hava sıcak yaz canım
Biz haziran anneleri doğurmaya başlamış derken, ağustos anneleri tarafından, temmuz anneleri doğurmaya başlamış konumuna mı geçtik yaniDaha dün sordum ilk kim diyegüzel haber aldık şükürler olsun
Ben başından beri meyveyi çok abartıyorum ya kilolarca yedim ama bu yemek güncellemesi yeni geldi 2 haftadır iştahım açık. Kebaplar lahmacunlar mantılar gömmek istiyorum kendimiBenim hamiellikte iştahım azaldı. Yemeklere karşı daha seciciyim belki ondandır. İlk 3 ay zaten tiksindim çoğu şeyden sonraki zamanlarda da normalde 2 porsiyon yersem simdi 1 porsiyon zor yiyorum. Bazende istemli olarak yemiyorum. Normalde makarna +yoğurt tabağı yapıp film izlemeye bayılırdim. Kan şekerim yukselmesin diye makarnayı bırakmaya çalıştım bir süre. Artık canım da çekmiyor hatta midem istemiyor.
Hamilelik öncesi meyve insanı hiç değildim simdi sadece meyve ile hayatım geçecek resmen o derece severek yiyorum
Evet doğru söylüyor, cok meyve yedi. Onun yüzünden hayatımda yemediğim kadar kivi yemek zorunda kaldım, pişman değilimBen başından beri meyveyi çok abartıyorum ya kilolarca yedim ama bu yemek güncellemesi yeni geldi 2 haftadır iştahım açık. Kebaplar lahmacunlar mantılar gömmek istiyorum kendimi
Bebişe yarasın yediklerin
Ama baldan tatlı geliyordu o tuzlu kivi o zamanlarEvet doğru söylüyor, cok meyve yedi. Onun yüzünden hayatımda yemediğim kadar kivi yemek zorunda kaldım, pişman değilim
Yaaaa hayírlí olsun kuzuum
Ahaha aynen öyle oldu. Zaten temmuz başı olanların belli yani Haziran sonuna kayacagiBiz haziran anneleri doğurmaya başlamış derken, ağustos anneleri tarafından, temmuz anneleri doğurmaya başlamış konumuna mı geçtik yani
Babalık iznini araya koymanda kahkaha atmYaaaa hayírlí olsun kuzuum
Masallah
Biraz daha ayrinti ver
Sezeryana mi aldilar
Bebis kac kg oldu
Babalik izni bak hic bosa gitmemis
Tam pazartesi dogmus minnos
Gozunuz aydin gule gule buyut ins
Arkadasim 42. Haftada dogurduAhaha aynen öyle oldu. Zaten temmuz başı olanların belli yani Haziran sonuna kayacagiben temmuzu göreceğimi basindan beri düşünmüyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?