2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
İcimizde söndürülmeyi bekleyen bir ejderha var sanki. Üflesem alev çıkacak, neyse sabır az kaldı
Ancak bu kadar iyi tanimlanabilirdi soguk icecegin bitince pipetle dibini zolamazsin ya hani ayiptir cikan ses. Hic umrumda olmuo bir taraftan icindeki buzlari atiyorum agzima kitir kitir yerken bir taraftan eriyen buzlari pipetle gurulutulu bir sekilde cekiyorum

Ben de kocamla son vedalasmami yaptim dün dedim bununla idare et. Lohusalik bitince görüşürüz dokunulmaya tahammulum yok valla

Ahahah ne yersen ye ama mutlaka marul roka ye

Eee gecebilir tabiki ne var bundan dogal. Aynanda hem cocugumuz hemde kendimiz icin endiselenme hakkimizda var. Oteki turlusu haksizlik olurdu kendimize. Ben daha öncede bahsetmistim burda ben anne cocugum dogdugu an olmadim onu hayatta tutmaya calisiyordum ilk gunler beslenmesi bakımı vs ama o anne cocuk bagimiz zamanla kuruldu vakit gecirdikce kuruldu emek verdikce daha dogrusu onun dilini anladikca. Sevgi neydi emekti diye replik vardi ya tamda oyle aslinda.

Sen böyle diyince aklıma geldi du bir smothie karıştırayım. Dondurulmuş meyvelerim var buzlukta. Buz da atayım, gürültülü gürültülü içeyim

İştahım anca kendine geldi valla. Hiçte kısamam kusura bakmasın vücudum da Akşama babaannem bişeyler göndermiş üzgünüm diyet bol ayranla onları yicem
Şifa olsun oh ye gitsin boşver

Ağrım acım vardı ama onun o parantez bacaklarına miss kokusuna doyamadım yenidoğan kısmı zor ama çok kısa beeee inşallah bu sefer uzun gelir bana senin ekstra şeyler olmuş ondan galiba canım inşallah bu sefer süreç daha güzel geçer

Ayy evet ben de kesinlikle o dogar dogmaz annelik yuklenenlerden olmadim. iletişim cok onemli benim icin ya. Ne zaman ki tepki vermeye gulumsemeye basladi o zaman hissetmeye basladim. Oncesinde annesi gibi degil de teyzesi gibi hissediyordum kendimi bakim veren sadece. O yüzden simdi tadindan yenmiyor benim açımdan aşırı düşkünüm kizima

Hayır bana bencillik değil insani geliyor. Bazıları gerçekten analıkla köleliği kendine haksızlığı karıştırıyor. Mutlu bebek mutlu anne diye bişey yok. Mutlu anne mutlu bir aile demek bana göre. Ben mutluysam çocuğum mutlu ben iyiysem kocam iyi evim düzenli. Kendine yüklenme bence bu konuda. Sadece geçecek hepsi bitecek kısmını azıcık atlıyorsun gibi onu da halledersin sen kuzum

Sen de bu sefer tadini daha cok cikarirsin bence kuzum insallah agrin sancin da olmaz da doya doya yasarsin. Ben yine ilk ayi atlatmaya bakarim muhtemelen

Ben de hamur olsun camurdan olsun kafasinda ilerliyordum. Her sabah tereyagli simitler ama son 1 haftadir soguk süt yulaf buzluktan herhangi bir meyve seklinde guncellendim
Ölene kadar karbonhidratı savunacağım
Bende soğuk süt buzlu su ekşi ayrana falan düştüm de yiyorum aynı zamanda. Siz kurtarmışsınız kendinizi bana yazık

Arkadaslar kontrole gittim bugun doktor gecen gittiğimde bi kan degeri yuksek cikmis bi enfeksiyon virusmis hastamiydin o zaman diye sordu yeniden kan idrar aldi nst cekildi saat 2 de burda ol kesinmi gelmem lazim evet dedi bakmam lazim oyle iste ogle arasi oldugu icin nst sonucunuda gösteremedik nstde surekli düt düt sinyal veriuordu sordugumda bebegin kalp atisi hizli oldhmu oyle oluyor dediler ordakiler hemsireler yedigin birseyden falanda olabilir dediler mide eksimem vqr dedim belki ondandir bide surekli hareket ettibakalimhala gidemedim doktora umarim esim gelirde gidebilirim cunku doktor yarinda olur gelebilirsjn diyenilirdi 2 de burda ol evet gelmen lazim dedi

Insallah kuzum dedigin gibi geçicilik kismina odaklanmam lazim belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…