- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.881
Ancak bu kadar iyi tanimlanabilirdiİcimizde söndürülmeyi bekleyen bir ejderha var sanki. Üflesem alev çıkacak, neyse sabır az kaldı
Ben de kocamla son vedalasmami yaptim dünBen kedi yanıma gelince hemen uzaklaştırıyorum, katlanamıyorum. Vallahi hayvanın da psikolojisi bozuldu benim bu sıcak basmalarından. Kocam sarılınca hemen bıraktırıyorum, sıkıntı basıyor. Minimum temas, maksimum mutluluk
Ahahahbende bu sabah aman ne ugrasacam kahvaltiyla dedim gozleme siparis verdim koca gozlemeyi gomdum sonrada bir fenalik geldi şekerim mi oynadi nedir. Azicik kendime geldim 1 saatte kendime gelince bir de cikolata yedim yine fenalik geldi 2 saat sonra yine kendime geldim simdi bakiniyorum ne yesem diye cok yiyince midemde sıkışıyor gozum doymuyor meyvelere zaten asiri abandim. Ama bende sey yapcam aksama marul ayikladim marul yicem dengelicem
Eee gecebilir tabiki ne var bundan dogal. Aynanda hem cocugumuz hemde kendimiz icin endiselenme hakkimizda var. Oteki turlusu haksizlik olurdu kendimize. Ben daha öncede bahsetmistim burda ben anne cocugum dogdugu an olmadim onu hayatta tutmaya calisiyordum ilk gunler beslenmesi bakımı vs ama o anne cocuk bagimiz zamanla kuruldu vakit gecirdikce kuruldu emek verdikce daha dogrusu onun dilini anladikca. Sevgi neydi emekti diye replik vardi ya tamda oyle aslinda.Haklisin kuzum. Dedigin gibi hepsi insani duygular.. ama yine de bazen cok mu kendime odakli düşünüyorum diye dusunmekten alamıyorum kendimi. Kaygisini cektgm seylere bakiyorum hep kendime dair.. kimisine bakiyorum ilk cocugun yasayacagi travmalara odaklanmis, kimine bakiyorum bana ameliyatta bisey olursa diger cocugum nolur diye dusunuyor falan... ben de yok agrim sızım cok olur mu yok o acilara dayanabilir miyim falan. Aklimdan gecti boyle seyler yalan yok
Birde soyle dusunelim ya marullari rokalari da yemeseydik. Bir sifirdan buyukAhahahne yersen ye ama mutlaka marul roka ye
Sen böyle diyince aklıma geldi du bir smothie karıştırayım. Dondurulmuş meyvelerim var buzlukta. Buz da atayım, gürültülü gürültülü içeyimAncak bu kadar iyi tanimlanabilirdisoguk icecegin bitince pipetle dibini zolamazsin ya hani ayiptir cikan ses . Hic umrumda olmuo bir taraftan icindeki buzlari atiyorum agzima kitir kitir yerken bir taraftan eriyen buzlari pipetle gurulutulu bir sekilde cekiyorum
İştahım anca kendine geldi valla. Hiçte kısamam kusura bakmasın vücudum da Akşama babaannem bişeyler göndermiş üzgünüm diyet bol ayranla onları yicembende bu sabah aman ne ugrasacam kahvaltiyla dedim gozleme siparis verdim koca gozlemeyi gomdum sonrada bir fenalik geldi şekerim mi oynadi nedir. Azicik kendime geldim 1 saatte kendime gelince bir de cikolata yedim yine fenalik geldi 2 saat sonra yine kendime geldim simdi bakiniyorum ne yesem diye cok yiyince midemde sıkışıyor gozum doymuyor meyvelere zaten asiri abandim. Ama bende sey yapcam aksama marul ayikladim marul yicem dengelicem
Ağrım acım vardı ama onun o parantez bacaklarına miss kokusuna doyamadım yenidoğan kısmı zor ama çok kısa beeee inşallah bu sefer uzun gelir banaYenidogan mi 2 ay sürsünbence yenidoganlik kaldırılsın bana en vefasiz gelen ay olmustu. Agrilar acilar uyku duzeni yok gaz vs ve karsiliginda bir gülücük bile yok ben 2. 3.aydan sonra ancak benimseyebilmistim kızımı. Ilk ay bana emanet edilen bir sorumluluk gibi gelmisti sadece
Sana da sifa olsun cnm bize degil bebislere et olsun but olsun kan olsunİştahım anca kendine geldi valla. Hiçte kısamam kusura bakmasın vücudum da Akşama babaannem bişeyler göndermiş üzgünüm diyet bol ayranla onları yicem
Şifa olsun oh ye gitsin boşver
Ayy evet ben de kesinlikle o dogar dogmaz annelik yuklenenlerden olmadim.Eee gecebilir tabiki ne var bundan dogal. Aynanda hem cocugumuz hemde kendimiz icin endiselenme hakkimizda var. Oteki turlusu haksizlik olurdu kendimize. Ben daha öncede bahsetmistim burda ben anne cocugum dogdugu an olmadim onu hayatta tutmaya calisiyordum ilk gunler beslenmesi bakımı vs ama o anne cocuk bagimiz zamanla kuruldu vakit gecirdikce kuruldu emek verdikce daha dogrusu onun dilini anladikca. Sevgi neydi emekti diye replik vardi ya tamda oyle aslinda.
Hayır bana bencillik değil insani geliyor. Bazıları gerçekten analıkla köleliği kendine haksızlığı karıştırıyor. Mutlu bebek mutlu anne diye bişey yok. Mutlu anne mutlu bir aile demek bana göre. Ben mutluysam çocuğum mutlu ben iyiysem kocam iyi evim düzenli. Kendine yüklenme bence bu konuda. Sadece geçecek hepsi bitecek kısmını azıcık atlıyorsun gibi onu da halledersin sen kuzumAyy cok dogru bir tespit canim. Ilkinde ne yasayacagimi bilmedigim icin saf bir mutluluk vardi simdi. Esim diyor ki cok durgun ve dusuncelisin. Surekli ameliyat sonrasini düşünürken buluyorum kendimi.
Fedakarligi da soyle ozetleyebilirim. Ablam 2 cocugunu dogurmaya giderken cok stresliydi. Ama kaygisi daha cok geride biraktigi cocuguna yonelikti. Ya bana bisey olursa korkusu. Ben o ihtimali aklima bile getirmek istemiyorum bir taraftan ama diger taraftan da dedigim gibi kaygilar kendime yonelik olunca bencilce mi dusunuyorum oluyorum
Sen de bu sefer tadini daha cok cikarirsin bence kuzumAğrım acım vardı ama onun o parantez bacaklarına miss kokusuna doyamadım yenidoğan kısmı zor ama çok kısa beeee inşallah bu sefer uzun gelir banasenin ekstra şeyler olmuş ondan galiba canım inşallah bu sefer süreç daha güzel geçer
AhahahaSen böyle diyince aklıma geldi du bir smothie karıştırayım. Dondurulmuş meyvelerim var buzlukta. Buz da atayım, gürültülü gürültülü içeyim
Ölene kadar karbonhidratı savunacağımBen de hamur olsun camurdan olsun kafasinda ilerliyordum. Her sabah tereyagli simitlerama son 1 haftadir soguk süt yulaf buzluktan herhangi bir meyve seklinde guncellendim
Yook karbonhidrat kırmızı cizgimiz asla vazgecmeyiz.Ölene kadar karbonhidratı savunacağım
Bende soğuk süt buzlu su ekşi ayrana falan düştüm de yiyorum aynı zamanda. Siz kurtarmışsınız kendinizi bana yazık
Insallah kuzum dedigin gibi geçicilik kismina odaklanmam lazim belki deHayır bana bencillik değil insani geliyor. Bazıları gerçekten analıkla köleliği kendine haksızlığı karıştırıyor. Mutlu bebek mutlu anne diye bişey yok. Mutlu anne mutlu bir aile demek bana göre. Ben mutluysam çocuğum mutlu ben iyiysem kocam iyi evim düzenli. Kendine yüklenme bence bu konuda. Sadece geçecek hepsi bitecek kısmını azıcık atlıyorsun gibi onu da halledersin sen kuzum
Bende dün iri kiraz aldım biraz ıslak bırakıp buzluğa attım etrafı buz tutmuştu kütür kütür yedim ağzım dona donaSen böyle diyince aklıma geldi du bir smothie karıştırayım. Dondurulmuş meyvelerim var buzlukta. Buz da atayım, gürültülü gürültülü içeyim
Ay evet valla öldüm 3 gündür hiç bişey yapasım gelmiyor buz gibi suyun altına atmak istiyorum kendimi şuanYook karbonhidrat kırmızı cizgimiz asla vazgecmeyiz.az bir serinlese havalar yine butun yollar romaya cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?