2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Allah yardımcınız olsun kızlar ya o çok kötü mide yanmasıbenim oğlum canım ya annesini zorlamadı ne kustum ne mide yanması ne gaz sancım olmadı 35. Haftadayım bi tek burnum tıkalı 2 aydır ama kızımda hepsini yaşadım bütün sıkıntıları

Kızlar tek tek dönemiyorum çok teşekkür ederim hepinize Genel cevaplayayım küvezde sadece bir gece gözlem altında tuttular 19.57'de doğdu oğluşum sabah yanımdaydı çok şükür akşamüstü de birlikte ayrıldık hastaneden, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize sırayla güzel sağlıklı haberlerinizi alalım

Canım kilosu iyiydi o zaman demi maşallah diyelim

Canım magnezyum takviyesi al her gün 2 tane soda iç ve mutlaka kabızlık sorunun yoksa muz tüket biraz iyi gelecektir muzda potasyum var magnezyum ve potasyum dengen düzelirse kramplar çok hafifliyor

Bir de bacak arana yastık beline yastık koy o da hafifletiyor inşallah sana da iyi gelir

Yok yok bugün ben de klimayla yaticam karar verdim belki sızarım dünkü uykusuzluktan sonra ama artık böyleymiş ya alışmak lazım bebis için fragman diyor herkes. Bi de bugün o kadar sıcaktı ki ayağım ilk defa bu kadar çok sisti bu gidişle davul gibi olacak. Sizin nasıl ödem durumları ?

Benim ayaklarda ödem olustu son 10 gundur ama bugun ellerimde de bir gerginlik hissettim bi baktim yumruk yapamiyorum. Parmaklarim tombul sarılmış yaprak sarmasi gibi olmus

Benim ayaklarda ödem olustu son 10 gundur ama bugun ellerimde de bir gerginlik hissettim bi baktim yumruk yapamiyorum. Parmaklarim tombul sarılmış yaprak sarmasi gibi olmus
Bnimde sadece ayağımda var birde bacağımda oldu iki gündür inşallah artmaz ya dikat et cnm tuzu azaltlm o vsrya cok fena yapyo

2 gundur ekmeksiz kahvalti yapiyorm biraz azaldı odemim ama bugub karbonhidrata gömüldüm bakalim yarin acisi cikar

Bnimde sadece ayağımda var birde bacağımda oldu iki gündür inşallah artmaz ya dikat et cnm tuzu azaltlm o vsrya cok fena yapyo
Ben de tuzu azalttim canim. Tuzlu erigi cok abartmistim. Ama su tutmaya basladi galiba bir kere vucut durduramiyor kendini. Doktora sordum. Tansiyon normalse sorun olmaz bol su ic yuruyus yap dedi. Sicaklar da etkiliyor bence. Ilk gebelik kisa denk gelmişti hic boyle bisey görmedim

2 gundur ekmeksiz kahvalti yapiyorm biraz azaldı odemim ama bugub karbonhidrata gömüldüm bakalim yarin acisi cikar
Karbonhidrat çok sisiriyor ya bugün de iş yerinde kahvaltı vardı off off off simitler börekler hamur işleri tatlılar azittim yani bi de sıcak üstüne tabi siser farkındayım da işte tutamadim kendimi neyse dikkat edeceğim korktum biraz, çok su içiyorum ama sanırım sıcaktan idrar çıkışı bile çok olmuyor yarın tahlil vercem rutin bakalım her şey yolunda olur insallah

Malesef benim de istahim cook acik. Yemek yiyorum tatli canim istiyor daha yemekteyken. Aklim hep yemediklerimde. Odem de feleaket oldu. Buyuk kizimda gram odemim yoktu
Aklima su geldi sen boyle diyince.. ben de bu haldeyim

Eklentiler

• Screenshot_20240501_095012_Instagram Lite.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 27
Bende sağlıklı olsun diye eve kaya tuzu almistim hamileliğin başından beri kullandık. Benim tansiyonum sürekli düşmeye başladı. Sodyum ve iyot düşmüş simdi son 1 aydır tam tersi normal tuza geçiş yapıp sodyum ve iyot olarak zengin madensuyuna yöneldim.

Bugün sıcak beni mahvetti valla. 42. haftayı düşünemiyorum bile. Soğuk duşa girip su altında aglamalik
Sicakta hamilelik zor ama dogurmak da zor sanki ya. Emzirme isleri nasil olacak bilmiyorum. Simdi en azindan klimayi acip yatiyorum altinda. Üşür mu kaygisina klima da acilmaz bebis dogunca. Oyle oyle eriyip gitsek bari kiloya yarasa

Basladigi gun verilir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…