- 5 Şubat 2024
- 482
- 500
- 18
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.961
Tam 600 ml süt içtim bugünHayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
süt iç
Bu ödem konusuda değişik ya kızımda o kadar yedim ki ödemim çok çok fazlaydı bunda yiyemedim yine ödemliyim vücudum tutuyor suyu bacaklarım kütük gibi. Amannn ye gitsin
Canım kilosu iyiydi o zaman demi maşallah diyelimKızlar tek tek dönemiyorum çok teşekkür ederim hepinizeGenel cevaplayayım küvezde sadece bir gece gözlem altında tuttular 19.57'de doğdu oğluşum sabah yanımdaydı çok şükür akşamüstü de birlikte ayrıldık hastaneden, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize sırayla güzel sağlıklı haberlerinizi alalım
Ben bir ara bir gun full uykusuz ertesi gun vucut bitkin dustugu icin sanirim uyuyarak geciriyordum. Uykusuz gece yaklasinca hafakanlar basiyordu. Sonra bacak arasina yastik koyarak uyumaya basladim. O gercekten iyi geldi bana. Deneyebilirsin canim. Tabi bu arada surekli tuvalete kalkarak uyku bolunmelerini, saga sola donerken uyanmalari saymiyorum bile uykusuzluktanen kotusu sabit yan yatarken bile hic uyuyamamak
Canım magnezyum takviyesi al her gün 2 tane soda iç ve mutlaka kabızlık sorunun yoksa muz tüket biraz iyi gelecektirmuzda potasyum var magnezyum ve potasyum dengen düzelirse kramplar çok hafifliyor
Bir de bacak arana yastık beline yastık koy o da hafifletiyor inşallah sana da iyi gelir
Yok yok bugün ben de klimayla yaticam karar verdim belki sızarım dünkü uykusuzluktan sonra ama artık böyleymiş ya alışmak lazım bebis için fragman diyor herkes. Bi de bugün o kadar sıcaktı ki ayağım ilk defa bu kadar çok sisti bu gidişle davul gibi olacak. Sizin nasıl ödem durumları ?Kızlar uykuya geç dalma, uyku arasında sürekli tuvalet ihtiyacı, terleme, karın kasılması ve sonra sancı, kramp hepsini yaşıyorumYeni versiyonlar yükleniyor sanırım hafta geçtikçe. Deliksiz uyku yok artık, sıcaklar bastırdı bir de. Bazen delirecek gibi oluyorum, ağlayasım geliyor
Benim ayaklarda ödem olustu son 10 gundur ama bugun ellerimde de bir gerginlik hissettim bi baktim yumruk yapamiyorum. Parmaklarim tombul sarılmış yaprak sarmasi gibi olmusYok yok bugün ben de klimayla yaticam karar verdim belki sızarım dünkü uykusuzluktan sonra ama artık böyleymiş ya alışmak lazım bebis için fragman diyor herkes. Bi de bugün o kadar sıcaktı ki ayağım ilk defa bu kadar çok sisti bu gidişle davul gibi olacak. Sizin nasıl ödem durumları ?
Bnimde sadece ayağımda var birde bacağımda oldu iki gündür inşallah artmaz ya dikat et cnm tuzu azaltlm o vsrya cok fena yapyoBenim ayaklarda ödem olustu son 10 gundur ama bugun ellerimde de bir gerginlik hissettim bi baktim yumruk yapamiyorum. Parmaklarim tombul sarılmış yaprak sarmasi gibi olmus
2 gundur ekmeksiz kahvalti yapiyorm biraz azaldı odemim ama bugub karbonhidrata gömüldüm bakalim yarin acisi cikarYok yok bugün ben de klimayla yaticam karar verdim belki sızarım dünkü uykusuzluktan sonra ama artık böyleymiş ya alışmak lazım bebis için fragman diyor herkes. Bi de bugün o kadar sıcaktı ki ayağım ilk defa bu kadar çok sisti bu gidişle davul gibi olacak. Sizin nasıl ödem durumları ?
Ben de tuzu azalttim canim. Tuzlu erigi cok abartmistim. Ama su tutmaya basladi galiba bir kere vucut durduramiyor kendini. Doktora sordum. Tansiyon normalse sorun olmaz bol su ic yuruyus yap dedi. Sicaklar da etkiliyor bence. Ilk gebelik kisa denk gelmişti hic boyle bisey görmedimBnimde sadece ayağımda var birde bacağımda oldu iki gündür inşallah artmaz ya dikat et cnm tuzu azaltlm o vsrya cok fena yapyo
Benim ayaklarda ödem olustu son 10 gundur ama bugun ellerimde de bir gerginlik hissettim bi baktim yumruk yapamiyorum. Parmaklarim tombul sarılmış yaprak sarmasi gibi olmus
Bnimde sadece ayağımda var birde bacağımda oldu iki gündür inşallah artmaz ya dikat et cnm tuzu azaltlm o vsrya cok fena yapyo
Karbonhidrat çok sisiriyor ya bugün de iş yerinde kahvaltı vardı off off off simitler börekler hamur işleri tatlılar azittim yani bi de sıcak üstüne tabi siser farkındayım da işte tutamadim kendimi neyse dikkat edeceğim korktum biraz, çok su içiyorum ama sanırım sıcaktan idrar çıkışı bile çok olmuyor yarın tahlil vercem rutin bakalım her şey yolunda olur insallah2 gundur ekmeksiz kahvalti yapiyorm biraz azaldı odemim ama bugub karbonhidrata gömüldüm bakalim yarin acisi cikar
Aklima su geldi sen boyle diyince.. ben de bu haldeyimMalesef benim de istahim cook acik. Yemek yiyorum tatli canim istiyor daha yemekteyken.Aklim hep yemediklerimde. Odem de feleaket oldu. Buyuk kizimda gram odemim yoktu
Bende sağlıklı olsun diye eve kaya tuzu almistim hamileliğin başından beri kullandık. Benim tansiyonum sürekli düşmeye başladı. Sodyum ve iyot düşmüş simdi son 1 aydır tam tersi normal tuza geçiş yapıp sodyum ve iyot olarak zengin madensuyuna yöneldim.Karbonhidrat çok sisiriyor ya bugün de iş yerinde kahvaltı vardı off off off simitler börekler hamur işleri tatlılar azittim yani bi de sıcak üstüne tabi siser farkındayım da işte tutamadim kendimi neyse dikkat edeceğim korktum biraz, çok su içiyorum ama sanırım sıcaktan idrar çıkışı bile çok olmuyor yarın tahlil vercem rutin bakalım her şey yolunda olur insallah
Erken gectik sanki ben yine bir 15ini geciririz diyordumBiz haziran anneleri doğurmaya başlamış derken, ağustos anneleri tarafından, temmuz anneleri doğurmaya başlamış konumuna mı geçtik yani
Sicakta hamilelik zor ama dogurmak da zor sanki ya. Emzirme isleri nasil olacak bilmiyorum. Simdi en azindan klimayi acip yatiyorum altinda. Üşür mu kaygisina klima da acilmaz bebis dogunca. Oyle oyle eriyip gitsek bari kiloya yarasaBugün sıcak beni mahvetti valla. 42. haftayı düşünemiyorum bile. Soğuk duşa girip su altında aglamalik
Ben de ben de.Erken gectik sanki ben yine bir 15ini geciririz diyordum
Basladigi gun verilir cnmKizlar son adet tarihi veririz ya doktora o adet bittiği günü mü verilir yoksa başlangıç ilk günümü
Şöyle bn ilk aylarimmda gittiğimde son adet tarihim soruldu ama hatrlaymdm Ağustos Eylül yollarda oldum için hic hatrlamdm ultrason göre 27 Eylül baz alindi ama net emin oldum şey bn 24 Eylül sonrası hic adet olmadim çünkü ise girdim tarihti ordan net biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?