2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ahahaha afiyet olsun canim. Mutlaka dibini sıyır
Sıyırmam mı heçç Ayy eokul sayfasından geliyorum, kızımın 92den aşağı notu yok, şimdi daha bi keyifli höpürdeticem Yazılı notu beklemek, doğum beklemek kadar heyecanlı valla. Yemin edebilirim ama ispatlayamam

TurnaBulut son durum nedir canım?
Tansiyonum gene sınırda çıktı durup dururken iyiydim aniden ışık uçuşması yaşadım emin olamadım hemşireye dedim 14 8 çıktı yatıyorum 2. Kez amyonsentez mi geliyor diye test yaptılar aşırı akıntım var kanda yokken enfeksiyon çıkmaya başladı garip bir şekilde bebek hareketi yok denecek kadar azdı durumum garip gidiyor bir iyi bir kötü

Anladım canım. Sen yine de doğuma psikolojik olarak hazırla kendini. Bizi de haberdar etmeyi unutma. Her sey yoluna girecek inş.

Bende tam tersi yemeye başladım, canım alakasız şeyler istiyor çikolata sevmem paket paket yesem doymuyorum
Malesef benim de istahim cook acik. Yemek yiyorum tatli canim istiyor daha yemekteyken. Aklim hep yemediklerimde. Odem de feleaket oldu. Buyuk kizimda gram odemim yoktu

Canım çok çok geçmiş olsun şimdi görüyorum ben de iyi olacaksınız inşallah merak etme

Geçmiş olsun canım inşallah daha iyi olacaksın

Bende tam tersi yemeye başladım, canım alakasız şeyler istiyor çikolata sevmem paket paket yesem doymuyorum
Benim hamiellikte iştahım azaldı. Yemeklere karşı daha seciciyim belki ondandır. İlk 3 ay zaten tiksindim çoğu şeyden sonraki zamanlarda da normalde 2 porsiyon yersem simdi 1 porsiyon zor yiyorum. Bazende istemli olarak yemiyorum. Normalde makarna +yoğurt tabağı yapıp film izlemeye bayılırdim. Kan şekerim yukselmesin diye makarnayı bırakmaya çalıştım bir süre. Artık canım da çekmiyor hatta midem istemiyor.
Hamilelik öncesi meyve insanı hiç değildim simdi sadece meyve ile hayatım geçecek resmen o derece severek yiyorum

Kızlar ben ayaga kalkinca baskı cok zorluyor beni yürümek falan fena hale gelmeye basladi. Doguma kadar nasil dayanilck buna. Sizin de böyle mi?
Aynı şeyi yaşıyorum ayağa kalkınca Rahime doğru baskı hissi ve karnım sertleşiyor 31+1 im endişelendim sende karın sertleşmesi oluyor mu canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…