- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.901
Sıyırmam mı heççAhahahaafiyet olsun canim. Mutlaka dibini sıyır
Ohhh kütürdet gitsinBende dün iri kiraz aldım biraz ıslak bırakıp buzluğa attım etrafı buz tutmuştu kütür kütür yedim ağzım dona dona
Tansiyonum gene sınırda çıktı durup dururken iyiydim aniden ışık uçuşması yaşadım emin olamadım hemşireye dedim 14 8 çıktı yatıyorum 2. Kez amyonsentez mi geliyor diye test yaptılar aşırı akıntım var kanda yokken enfeksiyon çıkmaya başladı garip bir şekilde bebek hareketi yok denecek kadar azdı durumum garip gidiyor bir iyi bir kötüTurnaBulut son durum nedir canım?
Bence yarın çıkartırlar beni diye düşünüyorum ama bilmiyom bakalımTurnaBulut son durum nedir canım?
Anladım canım. Sen yine de doğuma psikolojik olarak hazırla kendini. Bizi de haberdar etmeyi unutma. Her sey yoluna girecek inş.Tansiyonum gene sınırda çıktı durup dururken iyiydim aniden ışık uçuşması yaşadım emin olamadım hemşireye dedim 14 8 çıktı yatıyorum 2. Kez amyonsentez mi geliyor diye test yaptılar aşırı akıntım var kanda yokken enfeksiyon çıkmaya başladı garip bir şekilde bebek hareketi yok denecek kadar azdı durumum garip gidiyor bir iyi bir kötü
Malesef benim de istahim cook acik. Yemek yiyorum tatli canim istiyor daha yemekteyken.Bende tam tersi yemeye başladım, canım alakasız şeyler istiyor çikolata sevmem paket paket yesem doymuyorum
Yenidoğan olarak aldim ama en az iki sene giyiliyormus.Misminik kuşlar için de var mı?
Canım çok çok geçmiş olsun şimdi görüyorum ben de iyi olacaksınız inşallah merak etmeTansiyonum gene sınırda çıktı durup dururken iyiydim aniden ışık uçuşması yaşadım emin olamadım hemşireye dedim 14 8 çıktı yatıyorum 2. Kez amyonsentez mi geliyor diye test yaptılar aşırı akıntım var kanda yokken enfeksiyon çıkmaya başladı garip bir şekilde bebek hareketi yok denecek kadar azdı durumum garip gidiyor bir iyi bir kötü
Geçmiş olsun canım inşallah daha iyi olacaksınTansiyonum gene sınırda çıktı durup dururken iyiydim aniden ışık uçuşması yaşadım emin olamadım hemşireye dedim 14 8 çıktı yatıyorum 2. Kez amyonsentez mi geliyor diye test yaptılar aşırı akıntım var kanda yokken enfeksiyon çıkmaya başladı garip bir şekilde bebek hareketi yok denecek kadar azdı durumum garip gidiyor bir iyi bir kötü
Benim hamiellikte iştahım azaldı. Yemeklere karşı daha seciciyim belki ondandır. İlk 3 ay zaten tiksindim çoğu şeyden sonraki zamanlarda da normalde 2 porsiyon yersem simdi 1 porsiyon zor yiyorum. Bazende istemli olarak yemiyorum. Normalde makarna +yoğurt tabağı yapıp film izlemeye bayılırdim. Kan şekerim yukselmesin diye makarnayı bırakmaya çalıştım bir süre. Artık canım da çekmiyor hatta midem istemiyor.Bende tam tersi yemeye başladım, canım alakasız şeyler istiyor çikolata sevmem paket paket yesem doymuyorum
Aynı şeyi yaşıyorum ayağa kalkınca Rahime doğru baskı hissi ve karnım sertleşiyor 31+1 im endişelendim sende karın sertleşmesi oluyor mu canım ?Kızlar ben ayaga kalkinca baskı cok zorluyor beni yürümek falan fena hale gelmeye basladi. Doguma kadar nasil dayanilck buna. Sizin de böyle mi?
Oluyor bazen canım özellikle ayaktaykenAynı şeyi yaşıyorum ayağa kalkınca Rahime doğru baskı hissi ve karnım sertleşiyor 31+1 im endişelendim sende karın sertleşmesi oluyor mu canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?