- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.941
Babalık iznini araya koymanda kahkaha atm
Bizimkilerde öndeKızlar bn gitim bugün riskli gebelik bölümüne nst girdim muayene eti sinra bir hafta sonra yinr gl dedi iki hafts önde şekerden dedi cok iyi değil diyabete git dedi gitim dedim cok olmadı sadece diyetle halledilir dedini söyledim kağadi verdi hadtsya birdaha gel dedi yani ne olumlu ne olumsuz şekerden önde dedi yolladı
Bugün sıcak beni mahvetti valla. 42. haftayı düşünemiyorum bile. Soğuk duşa girip su altında aglamalikArkadasim 42. Haftada dogurdu
Hic belli olmaz baby
Onu hesap ediyolardikonusmustuk burda
Ondan dedim
Yani ne bilm iki hafta bna cok gelmedi kime sorsam iki hafts öndeydi bnimde diyo burda olan arkadaşlar da var diyete açıkçası önce cok dikat etim amw sonra dayanmdm gerçekten cok kötü acikiyordum birde sürekli aktifim yediklerim yetmiyorduBizimkilerde önde
Seker yok
Bisi olmaz Allahin izniyle
Bi- iki haftadan
Ama tabiki diyete devam edersin
Benimde kizim 41. Haftada dogmustuBugün sıcak beni mahvetti valla. 42. haftayı düşünemiyorum bile. Soğuk duşa girip su altında aglamalik
Beni havuzda 1 saat falan Behlül yüzüşü kurtarırBugün sıcak beni mahvetti valla. 42. haftayı düşünemiyorum bile. Soğuk duşa girip su altında aglamalik
BaslangıçKizlar son adet tarihi veririz ya doktora o adet bittiği günü mü verilir yoksa başlangıç ilk günümü
Başladığı gün verilir canımKizlar son adet tarihi veririz ya doktora o adet bittiği günü mü verilir yoksa başlangıç ilk günümü
Baslangıç
Ne verdin simdiye kadar
Bn bilmediğim icin ultrason göre gitik şimdiye kadar onlarda baştan beri 27 Eylül dedi ama 24 ten sonra olmadim yüzde yüz eminmBaşladığı gün verilir canım
Yok canım doğurmadım
Kolay gelsin cnm bn ufak bir mola verdim bugün hastane ve dışarı işlerimi hallettimYok canım doğurmadımannemle kuzenim geldi iki gündür temizlik yapıyoruz. Pertim çıktı bakamadım mesajlara
Ayyy çok heyecanlandım ilk doğum haberi gelmiş
Sağol canım Allah razı olsunKolay gelsin cnm bn ufak bir mola verdim bugün hastane ve dışarı işlerimi hallettimsesin çıkmayınca merak ettim
Çok sicak oldu ya bir kac günde yandık gerçekten bnde salonu cikarcsm o kadar büyük ki bir günde bile bitmez o camları perdeleri eşyaları bilmiyorum nasıl yapcmSağol canım Allah razı olsuniyi yapmışsın. Ben de dedim hazır kuzenim burdayken camları aradan çıkarsınlar süpürüp silmeyi ben yaparım dedim. Bütün evin güneşliklerini üstüne bir de dört tane fon ütüledim. Topuklarımın üzerine basamıyorum resmen. Üstüne sıcak hava da cabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?