2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kızlar bn gitim bugün riskli gebelik bölümüne nst girdim muayene eti sinra bir hafta sonra yinr gl dedi iki hafts önde şekerden dedi cok iyi değil diyabete git dedi gitim dedim cok olmadı sadece diyetle halledilir dedini söyledim kağadi verdi hadtsya birdaha gel dedi yani ne olumlu ne olumsuz şekerden önde dedi yolladı

Bizimkilerde önde
Seker yok
Bisi olmaz Allahin izniyle
Bi- iki haftadan
Ama tabiki diyete devam edersin

Onu hesap ediyolardi konusmustuk burda
Ondan dedim

Bizimkilerde önde
Seker yok
Bisi olmaz Allahin izniyle
Bi- iki haftadan
Ama tabiki diyete devam edersin
Yani ne bilm iki hafta bna cok gelmedi kime sorsam iki hafts öndeydi bnimde diyo burda olan arkadaşlar da var diyete açıkçası önce cok dikat etim amw sonra dayanmdm gerçekten cok kötü acikiyordum birde sürekli aktifim yediklerim yetmiyordu simdi biraz dikat ediyorum ama ful uymam gerek ya

Kizlar son adet tarihi veririz ya doktora o adet bittiği günü mü verilir yoksa başlangıç ilk günümü
Şöyle bn ilk aylarimmda gittiğimde son adet tarihim soruldu ama hatrlaymdm Ağustos Eylül yollarda oldum için hic hatrlamdm ultrason göre 27 Eylül baz alindi ama net emin oldum şey bn 24 Eylül sonrası hic adet olmadim çünkü ise girdim tarihti ordan net biliyorum

Kızlar 3 Haziranda 34+4 de tansiyon yüksekliği sebebinden doktorumun uygun görmesi ile doğum yaptım çok şükür ki iyiyiz Sizler de sağlıkla kavuşun inşallah B BirNBirE
Yaaa çok şükür canım benim gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun tüp bebek grubunun ilk doğuranı sen demek

Kızlar 3 Haziranda 34+4 de tansiyon yüksekliği sebebinden doktorumun uygun görmesi ile doğum yaptım çok şükür ki iyiyiz Sizler de sağlıkla kavuşun inşallah B BirNBirE
Ayyy çok heyecanlandım ilk doğum haberi gelmiş hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın sağlıcakla büyütün inşallah çok sevindim iyi olmanıza

Kolay gelsin cnm bn ufak bir mola verdim bugün hastane ve dışarı işlerimi hallettim sesin çıkmayınca merak ettim
Sağol canım Allah razı olsun iyi yapmışsın. Ben de dedim hazır kuzenim burdayken camları aradan çıkarsınlar süpürüp silmeyi ben yaparım dedim. Bütün evin güneşliklerini üstüne bir de dört tane fon ütüledim. Topuklarımın üzerine basamıyorum resmen. Üstüne sıcak hava da cabası

Çok sicak oldu ya bir kac günde yandık gerçekten bnde salonu cikarcsm o kadar büyük ki bir günde bile bitmez o camları perdeleri eşyaları bilmiyorum nasıl yapcmyemek yaptm ofis bir hafta daha diyo ağam bnle eğleniyo bayram tatili sonrası ancak birini bulurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…