- 5 Şubat 2024
- 482
- 500
- 18
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #26.981
Afiyet olsunTam 600 ml süt içtim bugün
Benimde biri hele bana hafif bisey desin gözyaşım pıt:)Ağlayasım geliyor sürekli
Hayirli ugurlu olsun saglikla cikmaniza cok sevindim guzel guzel vakitler gecirin oglusla insallahKızlar tek tek dönemiyorum çok teşekkür ederim hepinizeGenel cevaplayayım küvezde sadece bir gece gözlem altında tuttular 19.57'de doğdu oğluşum sabah yanımdaydı çok şükür akşamüstü de birlikte ayrıldık hastaneden, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize sırayla güzel sağlıklı haberlerinizi alalım
Bana demeden ben ağlıyorum. Sonlara yaklaştık beni iyice bi hüsran sardı. Oğlum için de aşırı vicdan yapıyorum. Bi an önce iyileşip ikisine de bakmam gerekecek. Ya bilmiyorum kısmeti var yavrumun ki kısmeti tuttu ama diyorum biraz büyüseydi oğlum da yani bilmiyorum çok kötü hissediyorum ona karşı. Tam oyun zamanı etkinlik zamanıBenimde biri hele bana hafif bisey desin gözyaşım pıt:)
O zaman bnim ki bir hafta fazladan hesaplandiBasladigi gun verilir cnm
Canimm rabbim sag salim cikarsin sizi hastaneden. Güzel düşünelim güzel seyler olsunnKızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
Kuzum çabucak toparlayacak kendini merak etme en fazla 1 haftaya güzel haberlerini alırız. Sağlıkla kavuşmanızı diliyorum çok çok geçmiş olsunKızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
Haftası çok küçük değil bir seycik olmayacak inşallah canım benimKızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
sağsalim bebişin yanına gelir inş cnm. Haftası iyi b kaç gün kalır küvezde sonra yanına gelirKızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede çok güzel haberler alacaksınKızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
Kuzum endiselenme haftasi küçük degildi artik. Ciger gelistirici igne de yapilmisti nasilsa. Toparlayacaktir. Cok güçlü oluyor minikler. Saglikla kavuşursunuz insallah en kisa zamanda. Hayirli olsun minikKızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
Caniim dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzKızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
Dualarımız seninle canımKızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
Sağlıkla en kısa zamanda çıkın inşallah hastanedenKızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
Canımm sağ salim kucağına alırsın inşallah Allah yardımcınız olsunKızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
Bence de ya ben de geç kaldım daha bugün ütüsünü yaptım yarın da inşallah çantayı hazırlayıp bitirmek istiyorum artık yaklaştıkDoğum haberlerinden sonra doğum çantasını kapattım kızlar bende. Kendimize panik yaratmamak adına çantanın hazır olma zamani çoktan gelmiş belli ki.
Evet kesinlikle hazır olmakta yarar var çantayı halledin gerisi hallolur en azından elzem olanlar konulsun. Doğum olayı sürprizDoğum haberlerinden sonra doğum çantasını kapattım kızlar bende. Kendimize panik yaratmamak adına çantanın hazır olma zamani çoktan gelmiş belli ki.
Rabbim yardımcınız olsun canım inşallah en kısa sürede toparlanır kucağına gelirKızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?