2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Hayirli ugurlu olsun saglikla cikmaniza cok sevindim guzel guzel vakitler gecirin oglusla insallah

Benimde biri hele bana hafif bisey desin gözyaşım pıt:)
Bana demeden ben ağlıyorum. Sonlara yaklaştık beni iyice bi hüsran sardı. Oğlum için de aşırı vicdan yapıyorum. Bi an önce iyileşip ikisine de bakmam gerekecek. Ya bilmiyorum kısmeti var yavrumun ki kısmeti tuttu ama diyorum biraz büyüseydi oğlum da yani bilmiyorum çok kötü hissediyorum ona karşı. Tam oyun zamanı etkinlik zamanı
Nasıl yapacağım bilmiyorum

Kızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
Kuzum endiselenme haftasi küçük degildi artik. Ciger gelistirici igne de yapilmisti nasilsa. Toparlayacaktir. Cok güçlü oluyor minikler. Saglikla kavuşursunuz insallah en kisa zamanda. Hayirli olsun minik

Doğum haberlerinden sonra doğum çantasını kapattım kızlar bende. Kendimize panik yaratmamak adına çantanın hazır olma zamani çoktan gelmiş belli ki.
Bence de ya ben de geç kaldım daha bugün ütüsünü yaptım yarın da inşallah çantayı hazırlayıp bitirmek istiyorum artık yaklaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…