- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.001
Çanta kolay iş ben ütü yaparken çantaya atacaklarimi ayirmistim kolay oldu yerleştirme işi canım. Hepsinden elzemi çanta bence eve bebekle geldikten sonra gerisi eksik olsa bile hallolur bir şekildeBence de ya ben de geç kaldım daha bugün ütüsünü yaptım yarın da inşallah çantayı hazırlayıp bitirmek istiyorum artık yaklaştık
Bende aynen böyle düşündüm zaten hazırdı eksiğim olur mu diye aklımdan bisiler geçiyordu kapattım valla. Bir de eşim akşam geldi yazık ne oldu sana dedi sıcak kötü etkiledi ya beni balkonda elimde hortum kendimi suluyordum resmenEvet kesinlikle hazır olmakta yarar var çantayı halledin gerisi hallolur en azından elzem olanlar konulsun. Doğum olayı sürpriz
Ay valla sorma üçümüz diğer gruptaydik hatta
Gercekten oyle.. kalan gunler de hizli gececek..onun dogurmus olmasi etkiledi beni sanirimAy valla sorma üçümüz diğer gruptaydik hattabizim de az kaldı ve son 3 ay çok hızlı geçti ya
Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah canm dualarımız sizinle inan onlar cok güçlü yengemde geçen ay doğum yapti solunm skntisi diye küveze alindi bir hafta dediler üç gun dolmadn çıkardılar bizden daha güçlüler sen kndine dikat etKızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
Kızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
Bnim pijema sorunum hala devam ediyor ya yarın son vllha sonDoğum haberlerinden sonra doğum çantasını kapattım kızlar bende. Kendimize panik yaratmamak adına çantanın hazır olma zamani çoktan gelmiş belli ki.
Beni şuan endişelendiren doktorum bayramın ilk iki günü yok o gün olsun istemiyorum çünkü doktoruma sonsuz bir güvenim var o iki günü atlatsam tamam yaniGercekten oyle.. kalan gunler de hizli gececek..onun dogurmus olmasi etkiledi beni sanirimbir degisik hissediyorum
Allah yardimcin olsun tam ve kamil saglikla yavrunu büyüt insallah.Kızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
Benim o sure 10 gun canim. Bayram sonrasi iznini uzatmis. 17sinden 27sine kadar yok doktorum. En kritik gunlerBeni şuan endişelendiren doktorum bayramın ilk iki günü yok o gün olsun istemiyorum çünkü doktoruma sonsuz bir güvenim var o iki günü atlatsam tamam yanive evet bende değişik duygular içindeyim kolaylıkla doguralim inşallah kuzum
Valla benimki dogum paketi almamis olmama rağmen anca beraber kanca beraber birlikte bitireceğiz bu süreci diye gaza getirdi beni. Bayramin ilk iki günü için de yerinden kipirdama dediBenim o sure 10 gun canim. Bayram sonrasi iznini uzatmis. 17sinden 27sine kadar yok doktorum. En kritik gunlerben de baskasiyla hic dogurmak istemiyorum ama bakalim artik hayirlisi
Hep birlikte bir gruba düştük sonra temmuz annesi olucaz dedik ben haziranda kaldım bak dedim bir eve 2 tane ikizler fazla diye benim kız banane ben ikizler olucam dedi
Hayırlısıyla sağlıkla çıkın inşallah çok çok geçmiş olsunKızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
Allah güç kuvvet versin ikinize de kısa sürede toparlanacaksınz inşallahKızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
Aaa doğru ikizler oldu.Hep birlikte bir gruba düştük sonra temmuz annesi olucaz dedik ben haziranda kaldım bak dedim bir eve 2 tane ikizler fazla diye benim kız banane ben ikizler olucam dedi
Ben en uygun lcw da buldum, üstü düğmeli pijama takımı. Lohusa takımı yazınca da çıkıyor. Gelin başı deyip de kuaförler çok para alıyor ya saça lohusa yazınca da trendyolda gereksiz bi pahalılık oluyor ürünlerdeBnim pijema sorunum hala devam ediyor ya yarın son vllha son
Haziran da olsa biz hep temmuz annesi olacağız kuzumHep birlikte bir gruba düştük sonra temmuz annesi olucaz dedik ben haziranda kaldım bak dedim bir eve 2 tane ikizler fazla diye benim kız banane ben ikizler olucam dedi
Sen iyisin di mi ? Anneyi de düsünmemiz gerekiyor.Psikolojik olarak sormuyorum, ağrı sızı filan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?