2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Hadi insallah kuzum. 2 gun yat bayrami atlatmaya bak. Ben de normal de belirsizliklerden nefret ederken belirsizligin dibini yasiyorum doktorun izni meselesinde ama bir hayırlısı olsunculuk yuklendi bana bu hamilelikte. Kendimden beklemedigim kadar sakinim

Cnm kac yasinda oglun cok mu kucuktu. Ama kac olursa olsun olduktan sonra iyi yonlerine odaklanmalisin bence.

Kız hiç bayram konusu geçen haftaya kadar aklıma bile gelmedi benim denk geldigimiz zamana bak

Hep birlikte bir gruba düştük sonra temmuz annesi olucaz dedik ben haziranda kaldım bak dedim bir eve 2 tane ikizler fazla diye benim kız banane ben ikizler olucam dedi
Temmuz resmi tarihleriydi kuzucum. Temmuza kalmayacaktik bence zaten benim kafamda. Gerci sen 1 hafta geriden geliyordun da. Bu kadar erken de beklememistim seni Allah var olsun saglikla atlattin bak o da cok onemli. Bebis de toparlar 3 5 gune bitti gitti. Darisi basimiza

Yok ben bir aksilik olmazsa öz hakiki temmuz annesi olurum diye düşünüyorum. Çünkü benim beklenen tarih zaten temmuz sonu. İçimden temmuzun ilk haftasi gibi geciyor.

Erken
Bn bide ona bkmm aldim dan soğudum dehşet terzi ile de uğraşmak istemiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…