- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #27.021
Hadi insallah kuzum. 2 gun yat bayrami atlatmaya bak. Ben de normal de belirsizliklerden nefret ederken belirsizligin dibini yasiyorum doktorun izni meselesindeValla benimki dogum paketi almamis olmama rağmen anca beraber kanca beraber birlikte bitireceğiz bu süreci diye gaza getirdi beni. Bayramin ilk iki günü için de yerinden kipirdama dediseninki zormuş ya kuzum 10 gün de uzun inşallah kendi doktoruna denk gelirsin
Cnm kac yasinda oglun cok mu kucuktu. Ama kac olursa olsun olduktan sonra iyi yonlerine odaklanmalisin bence.Bana demeden ben ağlıyorum. Sonlara yaklaştık beni iyice bi hüsran sardı. Oğlum için de aşırı vicdan yapıyorum. Bi an önce iyileşip ikisine de bakmam gerekecek. Ya bilmiyorum kısmeti var yavrumun ki kısmeti tuttu ama diyorum biraz büyüseydi oğlum da yani bilmiyorum çok kötü hissediyorum ona karşı. Tam oyun zamanı etkinlik zamanı
Nasıl yapacağım bilmiyorum
1 haftan daha oldu bakO zaman bnim ki bir hafta fazladan hesaplandi
Kız hiç bayram konusu geçen haftaya kadar aklıma bile gelmedi benimHadi insallah kuzum. 2 gun yat bayrami atlatmaya bak. Ben de normal de belirsizliklerden nefret ederken belirsizligin dibini yasiyorum doktorun izni meselesindeama bir hayırlısı olsunculuk yuklendi bana bu hamilelikte. Kendimden beklemedigim kadar sakinim
Temmuz resmi tarihleriydi kuzucum. Temmuza kalmayacaktik bence zaten benim kafamda. Gerci sen 1 hafta geriden geliyordun da. Bu kadar erken de beklememistim seni Allah varHep birlikte bir gruba düştük sonra temmuz annesi olucaz dedik ben haziranda kaldım bak dedim bir eve 2 tane ikizler fazla diye benim kız banane ben ikizler olucam dedi
Sorma.. bayrami ben dusunuyordum ama. Yillik iznini bayram sonrasina planlayacagi benim de aklima gelmezdi. Neyse dururlar ya aceleleri ne. Beklesinler birazKız hiç bayram konusu geçen haftaya kadar aklıma bile gelmedi benimdenk geldigimiz zamana bak
Sıcak zatenSorma.. bayrami ben dusunuyordum ama. Yillik iznini bayram sonrasina planlayacagi benim de aklima gelmezdi. Neyse dururlar ya aceleleri ne. Beklesinler biraz
Ay saglikla kavusun biran once. Allah anali babali buyutsunKızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
Bn bide ona bkmm aldim dan soğudum dehşet terzi ile de uğraşmak istemiyorum hiçBen en uygun lcw da buldum, üstü düğmeli pijama takımı. Lohusa takımı yazınca da çıkıyor. Gelin başı deyip de kuaförler çok para alıyor ya saça lohusa yazınca da trendyolda gereksiz bi pahalılık oluyor ürünlerdeben o yüzden çözümü lcw da buldum
Yalnız bir günde iki doğum haberi ağır geldi bana. İlk doğum oldu arkası gelir dedim, ins temmuzu bulan çıkarSıcak zaten
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşaallah bir an önce sağlıkla kavuşursunuzKızlar ben doğurdum acil sezeryana alındım bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var dua edin bana bol bol ihtiyacım var
Bu gidişat diye bir söz vardi unutm tamamını ya öle olduk ,Yalnız bir günde iki doğum haberi ağır geldi bana. İlk doğum oldu arkası gelir dedim, ins temmuzu bulan çıkarGidişat fena
Valla bende beklemiyordumYalnız bir günde iki doğum haberi ağır geldi bana. İlk doğum oldu arkası gelir dedim, ins temmuzu bulan çıkarGidişat fena
Ya dogum yapan arkadaşların haftalarini biliyor musunuz. Bende bi telas yaptim yapacam daYalnız bir günde iki doğum haberi ağır geldi bana. İlk doğum oldu arkası gelir dedim, ins temmuzu bulan çıkarGidişat fena
Ekliyorum kuzum
Aniden gelişiveriyor canım. Deprem gibi bir sey ama çantası farklı.Valla bende beklemiyordumhafif bir telaş almadı değil
Ben baya yaptmValla bende beklemiyordumhafif bir telaş almadı değil
Sev 34 haftalık yapmıştı turna bulut bilmiyorum cnmYa dogum yapan arkadaşların haftalarini biliyor musunuz. Bende bi telas yaptim yapacam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?